QsisVTS έγραψε:το μόνο πράγμα που έπρεπε να διορθωθεί εδώ είναι το δημόσιο
Σωστά, τα υπόλοιπα εξάλλου δούλευαν ρολόι.
QsisVTS έγραψε:το μόνο πράγμα που έπρεπε να διορθωθεί εδώ είναι το δημόσιο
pro έγραψε:QsisVTS έγραψε:το μόνο πράγμα που έπρεπε να διορθωθεί εδώ είναι το δημόσιο
Σωστά, τα υπόλοιπα εξάλλου δούλευαν ρολόι.
red_monster έγραψε:junior gt έγραψε:το οποίο προφανώς είναι αποτέλεσμα όχι μόνο του ότι στροφάρει (σίγουρα) αλλά και έχει ζήσει περισσότερο μέσα στην κοινωνία, σε παρέες, σε συνελεύσεις , σε αυτό που ακούγεται tres banal![]()
μαζικό κίνημα. Και να ξέρεις η ΚΝΕ είναι μεγάλο σχολείο σε αυτά.
Και μετά από όλα αυτά μόνος του αναριχήθηκε, υπερίσχυσε των εσωκομματικών όχι αντιπάλων του αλλά συναγωνιστών του ξερω γω και έφτασε ως εδώ. Του κάτσανε οι συγκυρίες? του κάτσανε. Ήταν τυχερός σε πολλές καταστάσεις? Ήτανε. Αλλά επειδή είσαι μπαλαδόφατσα όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν πάντα την εύνοια της τύχης. Και όπως είπε και διπλωμάτης θέλουμε, δε θέλουμε, μας αρέσει δε μας αρέσει αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης σαν ικανότητα, ευφυία, επικοινωνία κα βέβαια κάτι που είναι πολύ βασικό αποφυγή προσωπικών λαθών που μπορεί να φέρουν από το τίποτα σε δύσκολη θέση την ομάδα και να φάει γκολ στα χαζά.
Το άλλο το πήγανε στο κολλέγιο, το στείλανε στο Χάρβαρντ, τον εκάνανε κατευθείαν αρχιmanager στη τράπεζακαι μετά πολιτικό γιο του μπαμπά του. Και όχι μόνο δεν δοκιμάστηκε η εξυπνάδα και η ευφύια του μέσα από κάποια διαδικασία στη ζωή αλλά δεν έχει ζήσει και έξω το παιδί.
Και αυτά που λέω για την ευφυία, τη σπιρτάδα, το πώς αντιμετωπίζει καταστάσεις ακόμα και της καθημερινής ζωής έχω την τύχη να τα γνωρίζω από αρκετά πρώτο χέρι.
Ποια η γνώμη σου για τη ΚΝΕ έξω από τα σχολεία ;
Για ποιον έχεις την τύχη να τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι ;
junior gt έγραψε:Τέρας,
Είπα ότι η ΚΝΕ είναι μεγάλο σχολείο για τους εκκολαπτόμενους συνδικαλιστές, πολιτικούς αλλά ακόμα και για μελλοντικούς μανατζαρέους.
Αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να διαβάσεις πολιτική οικονομία, κλασικούς, αναλύσεις πολιτικές και οικονομικές, να παρακολουθήσεις διαλέξεις και σεμινάρια πάνω σε αυτά. Τα λεγόμενα ακτίφ. Σε εξετάζουν κι όλας.![]()
Άλλοι πάνε για μαστερ, πάνε σε σεμινάρια για διοίκηση κλπ. και το βάζουν και στο βιογραφικό τους. Οι Κνίτες το κάνουν από τους πανπαίδες που λέμε και στη μπάλα. Τι καλύτερο από το να είσαι γραμματέας σε ΟΒ της ΚΝΕ από τα 16 σου και μετά να ανεβαίνεις σκαλί σκαλί σε κομματικές θέσεις και να 'διοικείς' πολιτικά και συνδικαλιστικά ολόκληρες περιοχές.![]()
![]()
![]()
Επίσης αυτό που ο Κούλης το έκανε για πρώτη φορά στα σαράντα του, να βγει δηλαδη σε ένα μικρόφωνο και να μιλήσει, να δώσει μία συνέντευξη, να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις, ο Τσίπρας το έχει κάνει εκατοντάδες φορές από τα 16 του. Ε αν το ψιλοέχεις κι όλας μπορεί να μη γίνεις Μέσι αλλά ξερω γω Πικέ θα γίνεις.![]()
Αυτό εννοούσα όταν είπα η ΚΝΕ είναι σχολείο.
Για τον Κούλη είπα ότι έχω κάποιες πληροφορίες από πρώτο χέρι για την εξέλιξή του αλλά και για τη ζωή του.
Corto Maltese έγραψε:Κομματικό μηχανισμό το λες και όχι βαριά φανέλα, αλλά αν θες φανέλα δε σου χαλάσω το χατίρι.
junior gt έγραψε:red_monster έγραψε:junior gt έγραψε:το οποίο προφανώς είναι αποτέλεσμα όχι μόνο του ότι στροφάρει (σίγουρα) αλλά και έχει ζήσει περισσότερο μέσα στην κοινωνία, σε παρέες, σε συνελεύσεις , σε αυτό που ακούγεται tres banal![]()
μαζικό κίνημα. Και να ξέρεις η ΚΝΕ είναι μεγάλο σχολείο σε αυτά.
Και μετά από όλα αυτά μόνος του αναριχήθηκε, υπερίσχυσε των εσωκομματικών όχι αντιπάλων του αλλά συναγωνιστών του ξερω γω και έφτασε ως εδώ. Του κάτσανε οι συγκυρίες? του κάτσανε. Ήταν τυχερός σε πολλές καταστάσεις? Ήτανε. Αλλά επειδή είσαι μπαλαδόφατσα όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν πάντα την εύνοια της τύχης. Και όπως είπε και διπλωμάτης θέλουμε, δε θέλουμε, μας αρέσει δε μας αρέσει αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης σαν ικανότητα, ευφυία, επικοινωνία κα βέβαια κάτι που είναι πολύ βασικό αποφυγή προσωπικών λαθών που μπορεί να φέρουν από το τίποτα σε δύσκολη θέση την ομάδα και να φάει γκολ στα χαζά.
Το άλλο το πήγανε στο κολλέγιο, το στείλανε στο Χάρβαρντ, τον εκάνανε κατευθείαν αρχιmanager στη τράπεζακαι μετά πολιτικό γιο του μπαμπά του. Και όχι μόνο δεν δοκιμάστηκε η εξυπνάδα και η ευφύια του μέσα από κάποια διαδικασία στη ζωή αλλά δεν έχει ζήσει και έξω το παιδί.
Και αυτά που λέω για την ευφυία, τη σπιρτάδα, το πώς αντιμετωπίζει καταστάσεις ακόμα και της καθημερινής ζωής έχω την τύχη να τα γνωρίζω από αρκετά πρώτο χέρι.
Ποια η γνώμη σου για τη ΚΝΕ έξω από τα σχολεία ;
Για ποιον έχεις την τύχη να τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι ;
Τέρας,
Είπα ότι η ΚΝΕ είναι μεγάλο σχολείο για τους εκκολαπτόμενους συνδικαλιστές, πολιτικούς αλλά ακόμα και για μελλοντικούς μανατζαρέους.
Αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να διαβάσεις πολιτική οικονομία, κλασικούς, αναλύσεις πολιτικές και οικονομικές, να παρακολουθήσεις διαλέξεις και σεμινάρια πάνω σε αυτά. Τα λεγόμενα ακτίφ. Σε εξετάζουν κι όλας.![]()
Άλλοι πάνε για μαστερ, πάνε σε σεμινάρια για διοίκηση κλπ. και το βάζουν και στο βιογραφικό τους. Οι Κνίτες το κάνουν από τους πανπαίδες που λέμε και στη μπάλα. Τι καλύτερο από το να είσαι γραμματέας σε ΟΒ της ΚΝΕ από τα 16 σου και μετά να ανεβαίνεις σκαλί σκαλί σε κομματικές θέσεις και να 'διοικείς' πολιτικά και συνδικαλιστικά ολόκληρες περιοχές.![]()
![]()
![]()
Επίσης αυτό που ο Κούλης το έκανε για πρώτη φορά στα σαράντα του, να βγει δηλαδη σε ένα μικρόφωνο και να μιλήσει, να δώσει μία συνέντευξη, να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις, ο Τσίπρας το έχει κάνει εκατοντάδες φορές από τα 16 του. Ε αν το ψιλοέχεις κι όλας μπορεί να μη γίνεις Μέσι αλλά ξερω γω Πικέ θα γίνεις.![]()
Αυτό εννοούσα όταν είπα η ΚΝΕ είναι σχολείο.
Για τον Κούλη είπα ότι έχω κάποιες πληροφορίες από πρώτο χέρι για την εξέλιξή του αλλά και για τη ζωή του.

junior gt έγραψε:Επειδή το ποδόσφαιρο ταιριάζει παντού σκέφτηκα μια πολιτική ανάλυση με βάση τις πολιτκές 'φανέλες'.
Cortooooooooo...
Πχ Ποτάμι, Ενωση Κεντρώων, Λαος παλαιότερα. Ενώ κάποια στιγμή είχανε ρεύμα και πήρανε αξιόλογα ποσοστά εν μια νυκτί εξαφανιστήκανε. Γιατί? Γιατί πολύ απλά είχανε φανέλες πούπουλο.
Πάρτε αντίθετα το ΠΑΣΟΚ. Οκ Κιναλ. Έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Οι μισοί είναι στη φυλακή, οι άλλοι μισοί είναι ανύπαρκτοι, άλλαξε όνομα και ΑΦΜ για να μην πέσει κατηγορία, ταλέντα δεν έχει, έφτασε μέχρι και το 3%. Και όμως κρατάει, παίζει ρυθμιστικό ρόλο και κανένας δεν μπορεί να το διαγράψει. Γιατί? Γιατί έχει βαριά φανέλα.
ΚΚΕ. Ίσως η πιο βαριά φανέλλα . Η Λιβερπουλάρα της πολιτικής. YOY'LL NEVER WALK ALONE.![]()
![]()
QsisVTS έγραψε:με λίγο γυάλισμα και κάνα facelift μια χαρά θα αναστηθεί, αφού αυτό κατά βάθος θέλει ο κόσμος, ας μην κοροϊδευόμαστε
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]