Anonymous Founder έγραψε:Οι συνθήκες οδηγούν πολλές φορές σε τσουβαλιάσματα που οδηγούν σε, αυτό που αναφέρει η λαϊκή σοφία, "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα"...kubiak έγραψε:Το θέμα είναι ο χουλιγκανισμός ή η καταγωγή του προπάπου του χούλιγκαν δολοφόνου;
Κάπου, κάποιος αναφέρθηκε στο "Αλβανός" και έστρεψε τη συζήτηση εκεί που ήθελε...
Λάστιχο σφεντόνας ξεχειλωμένο...
Κάπου διάβασα ότι πίνει ούζο πλωμαρίου αυτός που τον σκότωσε (όποιος και να είναι), βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα;
Δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, θέλω απλά να δηλώσω τη διαφωνία μου με την όλη συζήτηση της καταγωγής...
Ακριβώς. Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό και όχι η καταγωγή του δολοφόνου. Η εγκληματολογία έχει καταλήξει από χρόνια πως το έγκλημα δεν έχει πατρίδα ή καταγωγή.
Π.χ. όταν ακούς για μαφία και μαφιόζο σου έρχονται οι Ιταλοί στο νου αν και ο όρος περιγράφει οργανωμένο έγκλημα απλά έχει ιταλική προέλευση.
Το ίδιο με τη λέξη μαλ*κας, έχει Ελληνική προέλευση αλλά δεν περιορίζεται σε εμάς, χαλαρό-τα-τα μαλ*κας μπορεί να είναι -και να χαρακτηρίζεται- ένας κινέζος, άγγλος, ρώσος, αμερικάνος, αλβανός, κύπριος...
https://www.news247.gr/koinonia/dolofon ... 1644331293
Έτσι άρχισαν να τηλεφωνούν σε άλλους οπαδούς και συνδέσμους και αφού συγκεντρώθηκαν, ξεκίνησαν πορεία τρία αυτοκίνητα ως κομβόι για την περιοχή Χαριλάου, όπου έγινε η δολοφονική επίθεση στις 23:30.
Δηλαδή όπως τα λένε, βγήκαν να σκοτώσουν.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... EkF95538nA
Geralt έγραψε:για οσους νοιωθουν απο Αρχοντα, ο πρωτος δεξια δεν ειναι ουρουκ χαι κανονικο?![]()
..και ο δευτερος απο αριστερα τελωνιο
Fiat Panda 7,6l/100km
Στανταρ ειναι μιλημενοι, υπαρχει Σαρουμαν απο πισω πιστευω
αλλα
αλλα οι συνδεσμοι ειναι δεξαμενη ψηφων. Ο νομος Ορφανου καταργηθηκε απο Ιωαννιδη επειτα απο πιεσεις οργανωμενων
για αυτο δεν θα γινει τιποτα ποτε
Geralt έγραψε:Ξυπνησε το πρωι το ουρουκ χαι και ειπε να μαζευτουμε να κανουμε μια καταδρομικη το βραδυ να φαμε κανα αργιανο?
Μάλλον ήταν υπο την επήρεια ναρκωτικών αλλά δεν άκουσα κάτι για τοξικολογικές.
QsisVTS έγραψε:Μια χαρά υφίσταται και ο Αλβανός δολοφόνος και ο Έλληνας δολοφόνος και σίγουρα το πρόβλημα είναι άλλο από την καταγωγή που για κάποιον που έχει γεννηθεί εδώ είναι αρκετά ανούσιο να αναφέρεται (για όποιον γνωρίζει όντως μετανάστες και παιδιά μεταναστών έξω από τη θεωρία)
Όχι Κιούση μου, το πρόβλημα είναι η καταγωγή του δολοφόνου γιατί κάποιοι δεν βλέπουν παραπέρα από αυτό για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους. Λες και οι γονείς του Άλκη θα πονούσαν διαφορετικά αν ο δολοφόνος ήταν λχ. Εσκιμώος ή Ζακυνθινός. Βασικά είναι αστείο να προσποιούμαστε ότι η Ελληνική κοινωνία δεν έχει ακόμα ένα βαθύ υφέρπων ρατσισμό. Γι αυτό και όσο η ΕΛΑΣ έκανε μεθοδικά τη δουλειά της, ο Μπάμπης από τα Γλυκά Νερά γλεντούσε για 1+ μήνα όλα τα ΜΜΕ και τη κοινωνία, γιατί πάτησε ακριβώς τα κουμπιά του ελλημπανέζου νοικοκυραίου.
Γι αυτό και σε αυτή την υπόθεση τώρα, σχεδόν όλοι στέκονται στην ιδιότητα 'Αλβανός' και όχι στο 'οδηγός Citroen', 'Αιγόκερως', '44 παπούτσι Adidas' ή στο 'συνδεσμίτης Παοκτσής'. Που ειδικά το τελευταίο ύποπτα απουσιάζει (όπως επισημαίνει ο greo) από το δημόσιο διάλογο, ούτε καν ως token αναφορά με τα τυπικά κλισέ του τύπου 'δεν εκφράζει την πλειονότητα των υγειών φιλάθλων' κλπ. Ενώ είναι εξ'ορισμού καίριο στοιχείο της υπόθεσης.
Οπότε τι μας απομένει; O Γκεάκος -που αν διαβάσεις κάθε ποστ του σε αυτό το thread είναι σαν bot υπηρεσία αποδελτίωσης εγκλημάτων μαυριδερών- να μετράει

Αυτά, για να μην αναρωτιέστε.
Geralt έγραψε:αλλα
αλλα οι συνδεσμοι ειναι δεξαμενη ψηφων.
Σοβαρά τώρα;
Geralt έγραψε:για οσους νοιωθουν απο Αρχοντα, ο πρωτος δεξια δεν ειναι ουρουκ χαι κανονικο?![]()
Βέβαια, αυτό εδώ είναι μία ακόμα Μ@Λ@ΚΙΑ ολκής από το πρωκτοθέμα, μιας και δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, οι συγκεκριμένοι είναι ΥΠΟΠΤΟΙ.
Και δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι η δημοσίευση των φωτογραφιών τους... Αλλά μπροστά το να χαϊδέψουμε τα ματάκια των Ελλημπάν (zorz
), τί είν' ο νόμος... Εξάλλου, έχει αποδειχθεί άπειρες φορές πως τον Ελλημπάν τον ενδιαφέρει ο νόμος μόνο όταν συμφωνεί με την άποψη που έχει ήδη διαμορφώσει, αλλιώς είναι ένα κωλόχαρτο...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Οπότε τι μας απομένει; O Γκεάκος -που αν διαβάσεις κάθε ποστ του σε αυτό το thread είναι σαν bot υπηρεσία αποδελτίωσης εγκλημάτων μαυριδερών- να μετράει
Δεν περιμενα κατι καλυτερο μετα το greek πιο πισω
Κατσε εκει στα ξενα μην σκας με τα δικα μας
Προσεξε μην εχει κανεναν greek εκει
.
markvag έγραψε:Βέβαια, αυτό εδώ είναι μία ακόμα Μ@Λ@ΚΙΑ ολκής από το πρωκτοθέμα, μιας και δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, οι συγκεκριμένοι είναι ΥΠΟΠΤΟΙ.Και δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι η δημοσίευση των φωτογραφιών τους... Αλλά μπροστά το να χαϊδέψουμε τα ματάκια των Ελλημπάν (zorz
![]()
), τί είν' ο νόμος... Εξάλλου, έχει αποδειχθεί άπειρες φορές πως τον Ελλημπάν τον ενδιαφέρει ο νόμος μόνο όταν συμφωνεί με την άποψη που έχει ήδη διαμορφώσει, αλλιώς είναι ένα κωλόχαρτο...
Σωστό και αυτό, από την άλλη βέβαια αν η απόφαση τελεσιδικησει μετά από δέκα χρόνια, δεν ξέρω πόση αξία θα έχει να μας παρουσιάσουν τους αλήτες που σκότωσαν το παιδί. Άσε που έχω την εντύπωση πως έχουν ήδη παραδεχτεί την συμμετοχή τους, απλά τώρα ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο για τα μαχαιρώματα (εντωμεταξυ το παιδί έφυγε και από τα χτυπήματα στο κεφάλι, οπότε ο φονιάς δεν είναι ένας).
Υ.Γ. Να σημειώσουμε πως πέρα από τις φωτογραφίες, λογικά και οι καταθέσεις, δικογραφία κλπ είναι απόρρητα σε αυτή την φάση.