Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#889156 Δημητριε σε ευχαριστώ που κάνεις πιο υποφερτή την καθημερινότητά μου. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#889158 Εγώ έχω πλέον Netflix το απλό με τα 9€ , Disney+ επειδή το ήθελαν τα παιδιά και πάει κάποια στιγμή για κόψιμο. Είχα και Prime επειδή το έδινε δωρεάν σε μια αποστολή που είχα από το Amazon.de το κράτησα για λίγο και το έκοψα. Έχω και μια συνδρομή για IPTV για να βλέπω F1 και MotoGP και γενικώς αγώνες. Πληρώνω εννοείται και την Apple για το storage για κινητά και iPad, αλλά αυτό δεν το γλιτώνεις.

Έχει παραγίνει το κακό με τις συνδρομές.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
glf έγραψε:Πόσα βγαίνουν όλα αυτά για μια χρονιά;

Netflix=9x12=108€
Disney+=100€ ετήσια
IPTV=80€ ετήσια, το δικό μου πακέτο, αλλά υπάρχουν και αρκετά φθηνότερα που συνήθως έχουν λιγότερα κανάλια και δεν έχουν τα ελληνικά.
300€ λοιπόν μόνον για αυτά, είναι πολλά λεφτά για μια οικογένεια κάθε χρόνο.
Αν βάλω και τα 3€ κάθε μήνα στην Apple που μπορεί να αυξηθούν στο μέλλον λόγω ανάγκης για περισσότερο χώρο, γίνεται ακόμη χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889168 Disney+/Prime αυτή τη στιγμή είναι από φίλους/sharing οπότε το ποσό είναι αμελητέο. Apple TV κανα δυο μήνες το έχω πληρώσει φουλ, παλιότερα έβαζα κάτι 3μηνα δωρεάν που έβγαζε κατά καιρούς.
Το netflix το 'χω βάλει στην cote που μου βγαίνει 3€ φθηνότερα
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V3.0
#889169 Μου κοστίζουν οι συνδρομές 647 ευρω τον χρόνο (Neflix, Disney, Microsoft, Apple, Google drive, Spotify), χωρίς να υπολογίσω torrent-άδικο, VPN και δύο Playstation Network (ένα PS5 η κόρη και ένα PS5 εγώ). Μαζεύονται πολλά (και έχω ήδη κόψει την Cosmote TV, αφού δεν προλαβαίνει να δει κανείς). Οπότε κατεβάζω αυτά που με ενδιαφέρουν, αντί να ψάχνω σε 2-3 πλατφόρμες, και θα τα έχω και αφού τα ξηλώσουν αυτές
Άβαταρ μέλους
By markvag
Isambard έγραψε: Πληρώνω εννοείται και την Apple για το storage για κινητά και iPad, αλλά αυτό δεν το γλιτώνεις.

Το γλιτώνεις μια χαρά αν δεν έχεις σιχτίρφον. :rtfm: :lol: :lol:

Isambard έγραψε:Έχει παραγίνει το κακό με τις συνδρομές.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#889173 Δεν το γλιτώνεις αν έχεις πολλές φωτογραφίες. Και η Google σου δίνει λίγα GB δε φτάνουν, και εκεί θέλει πληρωμή. Μάλλον, όμως θα είναι αρκετά φθηνότερο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#889179 Αν έχεις android φυσικά έχεις πιο πολύ μνήμη στο κινητό και, επιπλέον, μπορείς να βάλεις μία SD με 15€. :lol: :lol:

Αλλά είμαστε off topic
Άβαταρ μέλους
By Chris
markvag έγραψε:Αν έχεις android φυσικά έχεις πιο πολύ μνήμη στο κινητό και, επιπλέον, μπορείς να βάλεις μία SD με 15€. :lol: :lol:

Αλλά είμαστε off topic

Και πως θα εκπαιδεύεται το ΑΙ βρε αν τις αποθηκεύεις τοπικά? Καθόλου δεν το σκέφτεσαι?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
markvag έγραψε:Αν έχεις android φυσικά έχεις πιο πολύ μνήμη στο κινητό και, επιπλέον, μπορείς να βάλεις μία SD με 15€. :lol: :lol:

Αλλά είμαστε off topic

Πάντως και εγώ με android που παίρνει και κάρτα μνήμης δίνω 2€ το μήνα για χώρο καθώς είναι άμεσα διαθέσιμα τα αρχεία από κάθε συσκευή.

Επίσης είναι ακόμα ένα σημείο back up.