Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Zorz έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:welcome to 2015 :s_hang

Γιατί μαρή, εσύ είσαι καλύτερα που έτρεχες για προσκύνημα στο Highgate;

Εικόνα

Όπως βολεύεται ο καθένας. :whistlink:

Αχ, τί μου θύμησες τώρα :inlove:

Τριντέντ, για μια ακόμα φορά τρέχεις μόνος σου και βγαίνεις 3ος :metalo:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
trident1971 έγραψε:Αμα δε σας αρεσει μην πατε, δεν ειναι υποχρεωτικο :lol:

Εγώ λέω να πάω για να τρολλάρω τους πιστοί!!! :yahoo: 13 χιλιόμετρα από το σπίτι μου είναι η Σουρωτή. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
REALZEUS έγραψε:
trident1971 έγραψε:Αμα δε σας αρεσει μην πατε, δεν ειναι υποχρεωτικο :lol:

Εγώ λέω να πάω για να τρολλάρω τους πιστοί!!! :yahoo: 13 χιλιόμετρα από το σπίτι μου είναι η Σουρωτή. :twisted:

Αμα πας Αγιο ορος να με φωναξεις να το δω :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#64695 http://www.protothema.gr/world/article/443179/ktinodia-oi-tzihadistes-petane-omofulofilous-apo-psila-ktiria/

Κτηνωδία: Οι τζιχαντιστές πετάνε ομοφυλόφιλους από ψηλά κτίρια

Εικόνα

:dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#64910 Ε όχι, δεν έκαναν τέτοια απάνθρωπα πράγματα.

Απλώς χημική στείρωση και εξώθηση σε αυτοκτονία. Νταξ, κάπου στη φάση μπορεί και να χάσεις και κανά από τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρωπότητας, αλλά δεμπειράζει.
Χριστιανικά πράγματα.

#koinoniathsagaphs
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
mjacob έγραψε:Ε όχι, δεν έκαναν τέτοια απάνθρωπα πράγματα.

Απλώς χημική στείρωση και εξώθηση σε αυτοκτονία. Νταξ, κάπου στη φάση μπορεί και να χάσεις και κανά από τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρωπότητας, αλλά δεμπειράζει.
Χριστιανικά πράγματα.

#koinoniathsagaphs

Έπρεπε να του την είχαν κάνει πριν τους ξελασπώσει από το Enigma να σου πω εγώ!
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#68519 Αν προσβάλλεται το θρησκευτικό σας αισθητήριο, παράκληση ΜΗΝ κλικάρετε στον σύνδεσμο.

8 Άγιοι της Ορθοδοξίας χειρότεροι κι από τον Παΐσιο

:lol:
Άβαταρ μέλους
By dstou
#70676 Έχουμε (?) αλλαγή του πλαισίου απαλλαγής από τη διδασκαλία των θρησκευτικών. Ενώ τα τελευταία χρόνια ήθελε μια μη αιτιολογημένη δήλωση από τους γονείς, τώρα θέλει δήλωση που να λέει ότι δεν είσαι χριστιανός ορθόδοξος. Την υπέγραψε ο Λοβέρδος την τελετυαία του μέρα στο υπουργείο, αλλά δεν έχει ακόμα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

θα αναφέρεται ότι ο μαθητής δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και εξ αυτού επικαλείται λόγους θρησκευτικής συνείδησης, χωρίς να είναι υποχρεωτική η αναφορά του θρησκεύματος στο οποίο ανήκει, εκτός αν το επιθυμεί.

http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC