Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#289686 Tα έγραφα από καιρό ότι χρήματα ( στην οικογένεια ) υπάρχουν και ότι έχει από χρόνια εργοστάσια φασόν στην Ευρώπη.

Η Famar (οικ. Μαρινόπουλου) εξαγοράζει εργοστάσια σε Ισπανία και Καναδά

http://www.capital.gr/story/3147815/i-f ... =eurohoops
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#291307 Πού μπορώ να βρω ν'αγοράσω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, μικρό κι ευέλικτό όπως του Σκλαβενίτη; Θέλω να φορτώνω τα ψώνια από το αμάξι και να τα βγάζω κατευθείαν στο σπίτι. Ακούγεται γυφτιά, αλλά θα βόλευε πολύ γιατί τώρα κάνω 3 δρομολόγια. Πάρκιν->Ασανσέρ->Σπίτι
Άβαταρ μέλους
By italakias
Dimitris_P έγραψε:Πού μπορώ να βρω ν'αγοράσω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, μικρό κι ευέλικτό όπως του Σκλαβενίτη; Θέλω να φορτώνω τα ψώνια από το αμάξι και να τα βγάζω κατευθείαν στο σπίτι. Ακούγεται γυφτιά, αλλά θα βόλευε πολύ γιατί τώρα κάνω 3 δρομολόγια. Πάρκιν->Ασανσέρ->Σπίτι

Αφου βαριεσαι τοσο πολυ,πληρωσε στον Σκλαβενιτη ενα ποσο και στα φερνουν σπιτι τα ψωνια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Πού μπορώ να βρω ν'αγοράσω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, μικρό κι ευέλικτό όπως του Σκλαβενίτη; Θέλω να φορτώνω τα ψώνια από το αμάξι και να τα βγάζω κατευθείαν στο σπίτι. Ακούγεται γυφτιά, αλλά θα βόλευε πολύ γιατί τώρα κάνω 3 δρομολόγια. Πάρκιν->Ασανσέρ->Σπίτι

Αντί για καρότσι σουπερμαρκετ πάρε κανα 2 καροτσάκια λαϊκής αναδιπλούμενα

http://www.skroutz.gr/c/323/eidh-kathar ... _min=8.001
Άβαταρ μέλους
By markvag

Με 1 ευρώ στα περισσότερα Σ/Μ... :shifty: :oops: :innocent: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
markvag έγραψε:

Υπάρχουν και με μισό € :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#291340 Υπάρχουν ειδικές ανθεκτικες τσάντες που προσαρμόζονται στο καρότσι του ΣΜ, τη γεμιζεις με τα ψώνια σου και μετά την παίρνεις όπως είναι. Κάνεις οικονομία και στην πλαστική σακκουλα...

...>.
Άβαταρ μέλους
By markvag
21 quadra έγραψε:
markvag έγραψε:

Υπάρχουν και με μισό € :thumbsup:

Με κλέψανε οι άτιμοι;;; :shifty: :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#292947 Πάντα στο πορτπαγκάζ έχω σακούλα του ΙΚΕΑ και βολεύει πολύ για τέτοια πράματα. Βέβαια μπορεί να γίνεται ασήκωτη... Αν έχεις παιδικό καροτσάκι του ρίχνεις τη σακούλα μέσα και το πας.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#295904 Εικόνα

Εικόνα

Σε πιανει μια στεναχωρια

< 3
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#295949 όταν τριγυριζαν τα ποντίκια στα γλυκα καρφουρ και οι γάτες φιλοξενούνταν κ ταϊζόταν πάνω στα εμπορεύματα για να τρων τα ποντίκια και η μπαλέτα με τα γλυκίσματα ήταν 2 ώρες εκτος ψυγείου κ απο μακρυά οι μύγες μοιάζαν με τρουφάκια, αυτό τι ήταν . Συγκίνηση;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#296001 Πως πατε σε τετοια sp? Σκλαβενιτη δεν εχετε στα μερη σας;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#296003 Στο jumbo πηγαμε στο avenue. Που στεγαζει και το καρφουρ.

< 3
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Dodger έγραψε:Πως πατε σε τετοια sp? Σκλαβενιτη δεν εχετε στα μερη σας;

οχι δεν εχουμε σκλαβενιτη εδω