Η Famar (οικ. Μαρινόπουλου) εξαγοράζει εργοστάσια σε Ισπανία και Καναδά
http://www.capital.gr/story/3147815/i-f ... =eurohoops
Dimitris_P έγραψε:Πού μπορώ να βρω ν'αγοράσω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, μικρό κι ευέλικτό όπως του Σκλαβενίτη; Θέλω να φορτώνω τα ψώνια από το αμάξι και να τα βγάζω κατευθείαν στο σπίτι. Ακούγεται γυφτιά, αλλά θα βόλευε πολύ γιατί τώρα κάνω 3 δρομολόγια. Πάρκιν->Ασανσέρ->Σπίτι
Dimitris_P έγραψε:Πού μπορώ να βρω ν'αγοράσω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, μικρό κι ευέλικτό όπως του Σκλαβενίτη; Θέλω να φορτώνω τα ψώνια από το αμάξι και να τα βγάζω κατευθείαν στο σπίτι. Ακούγεται γυφτιά, αλλά θα βόλευε πολύ γιατί τώρα κάνω 3 δρομολόγια. Πάρκιν->Ασανσέρ->Σπίτι

markvag έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Πού μπορώ να βρω ν'αγοράσω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, μικρό κι ευέλικτό όπως του Σκλαβενίτη; Θέλω να φορτώνω τα ψώνια από το αμάξι και να τα βγάζω κατευθείαν στο σπίτι. Ακούγεται γυφτιά, αλλά θα βόλευε πολύ γιατί τώρα κάνω 3 δρομολόγια. Πάρκιν->Ασανσέρ->Σπίτι
Με 1 ευρώ στα περισσότερα Σ/Μ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
21 quadra έγραψε:markvag έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Πού μπορώ να βρω ν'αγοράσω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, μικρό κι ευέλικτό όπως του Σκλαβενίτη; Θέλω να φορτώνω τα ψώνια από το αμάξι και να τα βγάζω κατευθείαν στο σπίτι. Ακούγεται γυφτιά, αλλά θα βόλευε πολύ γιατί τώρα κάνω 3 δρομολόγια. Πάρκιν->Ασανσέρ->Σπίτι
Με 1 ευρώ στα περισσότερα Σ/Μ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν και με μισό €

Dodger έγραψε:Πως πατε σε τετοια sp? Σκλαβενιτη δεν εχετε στα μερη σας;
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]