Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#217275 Αν απαγορεύονται τα βάρη τοτε απαγορεύεται και η γυμναστική αντιστάσεων με το βαρος του σωματος (η ίδια επιβάρυνση είναι απλα σηκωνεις το βαρος σου και όχι ένα εξωτερικο βαρος).

Θα ρωταγα όμως και εναν πιο σχετικό γιατρό γιατί ως συνήθως οι γιατροί πετάνε ενα μην κάνεις βάρη και καθάρισαν (παρόλο που μπορεί να μην έχουν ιδέα απο προπόνηση).

Στα "συγγενικά" σάιτ του Ζουρδου και το souvlaki-fitness κάπου ειχα πετύχει και αναφορά σε εναν καρδιολόγο που λογικά είναι πιο σχετικός με το άθλημα.

Γκεακο τα ω3 συμπληρώματα μην τα φοβάσαι.
Είναι σίγουρο οτι ωφελούν και μάλιστα απο τα λιγα συμπληρώματα που δεν πετάς τα λεφτά σου.
Κανονικά πρεπει να έχουμε μια αναλογία ω3/ω6 περιπου στο 1 και με τη σύγχρονη διατροφή παει στο 1/10 - 1/20 αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#217278 Οσο μεγαλωνουμε η ενταση της ασκησης πρεπει να χαμηλωνει και οποιος εχει προβληματα καρδιας απλα προσεχει να μην την ταλαιπωρει με βαρη κτλ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#217280 Κρίμα να γράφονται τέτοια πράγματα και να τα διαβάζει ο κόσμος.

:(
Άβαταρ μέλους
By otso
#217281 αληθεια στο μαμησι ποσες θερμιδες καις; 5ωρο 2ωρο 1/2 ωρο ; ω μυστες; μηπως χρειαζεται ο γιωργος απλως να ανεβει η συχνοτητα την εβδομαδα και αν η συζυγος δεν επαρκει μηπως μια ερωμενη θα ελινε το προβλημα δια παντως;
αν και η λεξη ερωμενη πρεπει να ειναι απαγορευμενη για τους στεφανακηδες που γραφουν εδω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#217282 Που λετε οπως θυμαστε την προηγουμενη εβδομαδα ξεκινησα περσοναλ τρομαρα μου.

Δευτερα Τεταρτη...

Με πηγε σε χαλαρους ρυθμους ο γυμναστης αλλα ο σαν αγυμναστος ειχα καραπιαστει παντου.

Την πεμπτη εντελως συμπτωματικα θα εδινα αιμα για κατι εξετασεις που μου ειχε γραψει ο οικογενιακος γιατρος να δει τρανσαμηνασες συκωτι κλπ επειδη ειχα παρει πολυ αντιβιωση το τελέυταιο διμηνο...

Πεμπτη απογευμα με παιρνει τηλ ο μικροβιολογος να περασω απο κει να τις παρω και οτι εχω κατι ψηλα εκτος οριων.... :s_omg

Ημουν με σπαικ και κουτσουνα οποτε πηγε εκεινη και γω περιμενα κατω...

Ο ενοχος ηταν η εξεταση
CPK...

Με φυσιολογικες τιμες 30-190 εγω ειχα 4,600 σχεδον!!! :lipsealed:

Χεσμενος αφηνω μηνυμα στον γιατρο και μπηκα νετ να χαζεψω...Δεν εκατσα πολυ γιατι δεν λεει να την ψαχνεις στο ιντερνετ..
Το πορισμα ηταν οτι συνδιασμος,ασκησης,φαρμακων αντεδρασε ετσι ο οργανισμος...

Ο γιατρος μου συνεστησε να μην κανω τπτ μεχρι την πεμπτη και να παω να ξαναδωσω αιμα.
Μεχρι τοτε ξεκουραση και πολλα νερα...!!
Για να δουμε.
Άβαταρ μέλους
By nass
#217284 Τα αναψυκτικά μηδενικών θερμίδων (πχ. Coca Cola Zero) παχαίνουν ? Ή κάνουν κάποιο άλλο κακό ? (πχ. να σου πέφτει :lol: )
Άβαταρ μέλους
By gianik
#217286 @Kovathe
Με αφορμη το ποστ του geakou
Αν δεις τις τελευταιες αιματολογικες μου , ειχα :
Χοληστερολη ολικη: 133
HDL :37
LDL: 88
Τριγλυκεριδια: 40
Σακχαρο: 85

Και τοτε ημουν περιπου 100 κιλα.. :dizzy:
Ποτε μου δεν ειχα θεματα με χοληστερινες , κ.λ.π
Ο doctor μου ειπε , οπωσδηποτε να ανεβασω την καλη χοληστερινη >40.. :(
Αυτο επιτυγχανεται με ασκηση ,σε συνδυασμο διατροφη πλουσια σε Ω3..
Ω3 χαπια δεν εχω παρει ποτε , αυτην την εποχη παιρνω αυτες εναλλαξ μια καθε μερα , το πρωι..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By italakias
nass έγραψε:Τα αναψυκτικά μηδενικών θερμίδων (πχ. Coca Cola Zero) παχαίνουν ? Ή κάνουν κάποιο άλλο κακό ? (πχ. να σου πέφτει :lol: )

Ενα ειναι σιγουρο,οτι το κοκκινο κρασι βοηθαει στην καλη στυση.
Εαν εχεις στυση και λεφτα μην φοβασαι,δεν σε εγκαταλειπει η γυναικα και ας εισαι 150 κιλα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Που λετε οπως θυμαστε την προηγουμενη εβδομαδα ξεκινησα περσοναλ τρομαρα μου.

Δευτερα Τεταρτη...

Με πηγε σε χαλαρους ρυθμους ο γυμναστης αλλα ο σαν αγυμναστος ειχα καραπιαστει παντου.

Την πεμπτη εντελως συμπτωματικα θα εδινα αιμα για κατι εξετασεις που μου ειχε γραψει ο οικογενιακος γιατρος να δει τρανσαμηνασες συκωτι κλπ επειδη ειχα παρει πολυ αντιβιωση το τελέυταιο διμηνο...

Πεμπτη απογευμα με παιρνει τηλ ο μικροβιολογος να περασω απο κει να τις παρω και οτι εχω κατι ψηλα εκτος οριων.... :s_omg

Ημουν με σπαικ και κουτσουνα οποτε πηγε εκεινη και γω περιμενα κατω...

Ο ενοχος ηταν η εξεταση
CPK...

Με φυσιολογικες τιμες 30-190 εγω ειχα 4,600 σχεδον!!! :lipsealed:

Χεσμενος αφηνω μηνυμα στον γιατρο και μπηκα νετ να χαζεψω...Δεν εκατσα πολυ γιατι δεν λεει να την ψαχνεις στο ιντερνετ..
Το πορισμα ηταν οτι συνδιασμος,ασκησης,φαρμακων αντεδρασε ετσι ο οργανισμος...

Ο γιατρος μου συνεστησε να μην κανω τπτ μεχρι την πεμπτη και να παω να ξαναδωσω αιμα.
Μεχρι τοτε ξεκουραση και πολλα νερα...!!
Για να δουμε.

Mετά από γυμναστική η CPK είναι πάντα στα ύψη, στα δυσθεώρητα κιόλας....μην κάνεις τίποτα και ξαναδώσε αίμα, θα είναι μια χαρά. Όλοι όσοι κάνουν έντονη γυμναστική βάρη κλπ τα κόβουν τελείως 1-2 εβδομάδες πριν κάνουν εξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#217308 Geako, σου μιλάω ως άνδρας σε άνδρα, αν τολμήσω να ανεβάσω φωτό με το σώβρακο, θα το κάνεις και εσύ? Θα είσαι έτοιμος για την χλεύη του petrolheads? :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#217309 Οκ διμικ.
Πες οτι πεσει και την πεμπτη ειναι φυσιολογικα.
ΜΕΤΑ ΤΙ?

Θα πρεπει να κανω γυμναστικη? Θα σταματησω? τι γινεται μετα??

Κανει κακο να ειναι ψηλα αυτο??Ουτε που το ηξερα οτι υπηρχε κατι τετοιο!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
bihlas87 έγραψε:Geako, σου μιλάω ως άνδρας σε άνδρα, αν τολμήσω να ανεβάσω φωτό με το σώβρακο, θα το κάνεις και εσύ? Θα είσαι έτοιμος για την χλεύη του petrolheads? :lol:

:lol: :lol:
Σε πολλη ακαταλληλη στιγμη το ζητας αυτο.Ποση χλευη να αντεξω???????? :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By italakias
#217320 Η καλη χοληστερινη ανεβαινει και με το ελαιολαδο,γιατι να πρεπει να τρωω σολωμο που ειναι και πανακριβος.
Στο εξωτερικο βεβαια που δεν τρωνε λαδερα ανακαλυψαν τα Ω3 για την καρδια.
Η αληθεια ειναι οτι τα συμπληρωματα διατροφης ειναι αχρηστα εκτος και εαν καποιος εχει σοβαρες ελλειψεις αλλα στην ελλαδα των παχυσαρκων που τρωνε τα παντα ,δεν υπαρχει .
Ενας μεσος ανθρωπος που καταλωνει ενα καλο γευμα με μια σαλατα και ενα φρουτο ειναι πληρης ,τα υπολοιπα ειναι αμερικανικες ταρζανιες για αυτους που θρεφονται με χοτ ντοκ και για να κονομανε οι μεγαλες βιομηχανιες που παραγουν αυτα τα σκατοχαπια .
Πληρωστε edit mod και πιστευετε οτι ετσι θα εχετε καλυτερη υγεια.
Άβαταρ μέλους
By umaga
#217335 γεακο και οσοι θελετε να χασετε κανα κιλο και να γυμναστειτε ακου να δεις και δεν τρολαρω, παρε αδεια μια εβδομαδα ξερω γω, αντε στο χωριο και κανε καμια δουλεια πχ κουβαλα στους ομους ξυλα για το τζακι, παρε μια αξινα και σκαψε, κανε κατι τελος παντον, κουβαλα σακια με λιπασμα για της ελιες,αμπελι, για οσες πιο πολες μερες μπορεις :rtfm: