Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
kyr80 έγραψε:1ον διάβασα ότι ΔΕΝ στέλνει delivery(αλλά δεν αλλάζει κάτι στις τιμές αυτές)

Σωστα, εννοούσα τα take aways

kyr80 έγραψε:2ον κάνεις το κλασικό λάθος όσων είναι εκτός του χώρου..... 9:30 το βράδυ.... Αν δεν έχει κόσμο εκείνη την ώρα ας το κλείσει. Δουλεύουν συγκεκριμένες ώρες τα μαγαζιά εστίασης.

Δεν κάνω λάθος γιατί υποθέτω, δεν θεωρώ δεδομένα αυτά που λέω. :lol:

Όπως και να έχει, 10 χρόνια μαγαζι και να μπάινει μέσα δεν παίζει. Είτε αγοράζει πολύ φθηνά, είτε "κλέβει" στην ποσότητα, είτε έχει πάρα πολύ επισκεψιμότητα, είτε κλέβει την εφορία, είτε εφαρμόζει όλα τα παραπάνω. Πάντως μέσα δε μπαίνει. Απλα προσπαθούμε να υποθέσουμε πως το καταφέρνει. :lol:

kyr80 έγραψε:Τεσπα δεν σχολιάζουμε αυτό. Το καλοκαίρι μου είπε πελάτισσα ότι πουλάμε ακριβά τη νουτέλα στη βάφλα.... Ότι στη Θεσσαλονίκη τη χρεώνουν 50cents και εμείς 1,5€. Της εξηγώ ότι βάζουμε περίπου 200γρ που αντιστοιχεί σε κόστος 1,10 για εμάς. Αν υπολογίσουμε και το ΦΠΑ πάμε στο 1,35....
Αυτή το χαβά της.... Η δε βάζουν νουτέλα ή δε βάζουν τόση ποσότητα να της λέω. Τα ίδια αυτή....

Ας παει στη Θεσσαλονίκη να φάει :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#207519 Ρε μλκες το γαμησατε στην ανάλυση! Χαχαχα
Θα ανοίξετε ταβέρνα ?
Για καμια μασαμπουκα μια στο τόσο καλός είναι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#207524 Εμένα πέρασε ή ώρα τελικά και φοβήθηκα να κάτσω στα ΝΠ γιατί θα ετρωγα σοβαρό μποτιλιαρίσμα στον Κηφισό και την έκανα για πάνω. Κατάληξαμε στο Γιώργη του Βυθού στη Λυκοβρυση, ψαροταβέρνα - ιχθυοπωλειο.

Αξιοπρεπεστατο και με αρκετά καλές τιμές. Δεν έχει κάνα σούπερ ουαου χώρο αλλά αυτό είναι και το κονσεπτ του.

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g3536010-d7349529-Reviews-George_of_Vythou-Lykovrysi_Athens_Attica.html

Τσακισα ένα σαργουδακι ημέρας των 450γρ κι από δίπλα καλαμαρακι φρέσκο τηγανητό συν χταποδακι κάρβουνο. :eat:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Σημερα μετα απο χρονια θα βρεθουμε οι 6 κολλητοι (που μεγαλωσαμε μαζι) και ενας προτεινε και θα παμε σε εναν

Μπαρμπα Μητσο Λαδοκολα στον Αγιο Δημητριο!!
Ξερουμε τι λεει??

Ειμαι με αντιβιωση και πρεπει να τρωω καλα :innocent:

Κοντά στο σπίτι μου...θα ξεκωλωθειτε στο φαγητό......
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Πολυ αναμονη το καντηλακι μου

< 3

Είσαι δίπλα μου. Βγες έξω , σου χω λαχανοντολμάδες αυγολεμονο...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#207544 Φάτε κ για μένα ρεεε.
Είμαι σε αυστηρή δίαιτα γραμμωσης λόγω τραυματισμού...
Τηγανιτή πατάτα προβλέπεται σε κάνα 3μηνο παλι...
Βραστά καρότα και κοτοπουλο μαζί με το μωρό ετρωγα σήμερα......
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Πολυ αναμονη το καντηλακι μου

< 3

Πες του ότι είσαι άρρωστος και πρέπει να φας για να πάρεις την αντιβίωση. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#207559 +2
Στη βόρεια ελλάδα τέτοια πράματα τα δίνουμε στα σκυλιά / γουρούνια :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#207560 +1
Όχι απλα φαίνονται ελεεινές, αλλά η σχεδόν ογδονταχρονη εμπειρία μου στα ταβερνεια με έχει διδάξει οτι ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημίζει ποσότητα, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημιζει τιμες, ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ απο αυτον που διαφημίζει και τα δυο.Με βαση αυτά που διάβασα και βλέπω, Γκεακο μάνα μου ελπίζω να μην τρως καμια νεφραμια απο τον Σπάικ αυτή τη στιγμή.