Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#240464 Δεν θα έπρεπε εν έτη 2016 ούτε το πιο απομακρυσμένο σημείο στην Ελλάδα να έχει ταχύτητα κάτω από 10... πόσο μάλλον όταν μιλάμε για περιοχές εντός Αττικής η οποιαδήποτε περιοχή κοντά σε αστικό κέντρο... :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#240471 Στην Πεύκη απ'όσο ξέρω έχουν εγκατασταθεί καμπίνες VDSL από πέρσυ. Από κει και πέρα αν κάποιος έχει τη δυνατότητα για vdsl και δεν τη βάζει είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#240474 Dimitris δεν είναι και όλη μέρα στο νετ ούτε κατεβάζει. Πιο πολύ youtube για να βλέπει το μωρό ζουζούνια και κανα Ολυμπιακό στο free.
Oταν πληρώνει έως 24αρα χωρίς να έχει βεβαίως απαιτήσεις και του δίνει κάτω από 5 και με τον τρόπο τους τον σπρώχνουν για vdsl τότε είμαστε ΓΤΠΚ.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#240561 LinkEncap: G.992.3_Annex_K_ATM :hmmm:

Είμαι συνδεδεμένος σε VDSL?
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#240660 Μπηκε vdsl 30αρα σήμερα στην εταιρία (ΟΤΕ). Στα 29 κάτι κλειδώνει. Δοκιμές αύριο που θα λειτουργούν 2-3 pc max
Άβαταρ μέλους
By fokion
#240661 Οκ... η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλά.
Παω στην εφαρμογή της Forthnet για VDSL για να δω διαθεσιμότητα.
Διαλεγω υπαρχον συνδρομητης βαζω το νουμερο, η απαντηση δεν εχω δυνατοτητα
Διαλεγω νεος συνδρομητης βαζω την διευθυνση, εχω δυνατοτητα....

Όχι πεστε μου....

ΕΔΙΤ. μετά από τηλεφωνική επιοινωνια με ενημερωσαν ότι η αξιοπιστη απαντηση είναι η του "υφισταμενου συνδρομητή" δυστυχως....
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#240685 Μονο σε μας γ@μιεται η φορθνετ τις τελευταίες 2 μερες? Δεν εχουμε καθολου ίντερνετ. Σε λίγο θα ερθουν και οι βαθμοι μου απο το 2ο τριμηνο!

.
Άβαταρ μέλους
By nass
MIXOStsi έγραψε:LinkEncap: G.992.3_Annex_K_ATM :hmmm:

Οχι
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
nass έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:LinkEncap: G.992.3_Annex_K_ATM :hmmm:

Οχι

Thanks... :oops:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Focusman91 έγραψε:Μονο σε μας γ@μιεται η φορθνετ τις τελευταίες 2 μερες? Δεν εχουμε καθολου ίντερνετ. Σε λίγο θα ερθουν και οι βαθμοι μου απο το 2ο τριμηνο!

Ποιό 2ο τρίμηνο Γιώργο;
Υπομονή για το ιντερνετ, η δημαρχάρα σας υποσχέθηκε vdsl εώς το τέλος του 2016 :s_laughat Βλέπω μια κινητικότητα πάντως, να δω πότε θ'ανέβουν προς τα πάνω :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Dimitris_P έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Μονο σε μας γ@μιεται η φορθνετ τις τελευταίες 2 μερες? Δεν εχουμε καθολου ίντερνετ. Σε λίγο θα ερθουν και οι βαθμοι μου απο το 2ο τριμηνο!

Ποιό 2ο τρίμηνο Γιώργο;
Υπομονή για το ιντερνετ, η δημαρχάρα σας υποσχέθηκε vdsl εώς το τέλος του 2016 :s_laughat Βλέπω μια κινητικότητα πάντως, να δω πότε θ'ανέβουν προς τα πάνω :s_dunno

Και καλα οτι ειμαι ξανα στο σχολείο που δεν ειχαμε καθόλου ιντερνετ στο σπιτι!

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#244127 Αυτή τη στιγμή ποιο είναι το πιο φτηνό πακέτο σταθερής τηλεφωνίας που να περιλαμβάνει 24άρι ιντερνετ και κάποια λίγα λεπτά /μήνα σε σταθερά?
Θέλουν οι δικοί μου να βάλουν στο σπίτι στην Αθήνα , θα έρχονται 1 φορά το μήνα για 4-5 μέρες και επειδή είχαν και στο χωριό τους ιντερνετ με έβαλαν να ψάξω... :s_mad .
Θα μπει καινούρια γραμμή , οπότε αν πετυχαίναμε και καμμιά προσφορά για δωρεάν (free κόστος σύνδεσης) ακόμα καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#244155 Μόλις πήρα τιμή από Forthnet...
Σου στέλνω π.μ να κανονίσεις.... :rant:
Άβαταρ μέλους
By gakost
gianik έγραψε:Αυτή τη στιγμή ποιο είναι το πιο φτηνό πακέτο σταθερής τηλεφωνίας που να περιλαμβάνει 24άρι ιντερνετ και κάποια λίγα λεπτά /μήνα σε σταθερά?
Θέλουν οι δικοί μου να βάλουν στο σπίτι στην Αθήνα , θα έρχονται 1 φορά το μήνα για 4-5 μέρες και επειδή είχαν και στο χωριό τους ιντερνετ με έβαλαν να ψάξω... :s_mad .
Θα μπει καινούρια γραμμή , οπότε αν πετυχαίναμε και καμμιά προσφορά για δωρεάν (free κόστος σύνδεσης) ακόμα καλύτερα...

Πάρε ένα mobile internet ή αγόρασε πακέτο data και κάνε tethering το κινητό. Δες ποια εταιρία έχει καλύτερο σήμα και προχώρα. Η Q έχει πολύ καλά πακέτα και μετά wind (ίδια δίκτυο είναι) μετά δες σε vodafone και μετά για κοσμοτέ γιατί τσιμπάει σε τιμές