Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

Ωραιο εγινε.

< 3

Ωραία είναι αλλά επικίνδυνο, αν ανέβει η κουκλίτσα επάνω στο καναπεδάκι είναι εύκολο να πάει από κάτω, κάνε κάτι.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
21 quadra έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

Ωραιο εγινε.

< 3

Ωραία είναι αλλά επικίνδυνο, αν ανέβει η κουκλίτσα επάνω στο καναπεδάκι είναι εύκολο να πάει από κάτω, κάνε κάτι.

Σωστός, μου διέφυγε και μένα, και στο δικό μου σπίτι ίδια σχεδόν κατάσταση, καναπές πλάτη με το κάγκελο στη βεράντα, πρακτικά δημιουργούσε σκάλα δηλαδή, έβαλα την ελληνική πατέντα γύρω-γύρω, τέλος με το πρόβλημα :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#103628 Σας ευχαριστω :)

Κατι θα κανουμε σιγουρα για αυτο. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Morx
#104389 Εικόνα

^ Τετοια λαμαρινα, παχους 5mm ... θελω να την τρυπησω.
Πρεπει να γινουν τρυπες για το βιδωμα ενος 12ρη ανεμιστηρα και μερικες ακομη για να περναει ο αερας.
Ποτηροτετοιο, δεν παιζει να την τρυπησει με καμια κυβερνηση σε DIY καταστασεις
(ειναι στρατζαρισμενη λαμαρινα, για βαση λαπτοπ... ορθη γωνια που δεν ισωνει με τιποτα, μιλαμε για hardcore κατασκευη :metalo: )

Εχω δραπανοκατσαβιδο 0-1700rpm 24v αλλα και τρυπανι καλωδιου 0-4600rpm

Τι μυτες να προμηθευτω και πως σκατα θα ανοιξω 4 @ 5mm και 48 @ 8mm τρυπες που πρεπει να γινουν;; :x

Υ.Γ. Το ολο εγχειρημα θα εκτελεστει στην αυλη μου, περικυκλωμενος απο αρκετους γειτονες... φασαριοζοι ολοι τους, ομως εγω τοσα χρονια, ειναι η πρωτη φορα που προκειται να κανω τετοιο θορυβο επομενως ΜΑΛΛΟΝ θα τους πιασω απροετοιμαστους. :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#104391 @morx

για εμενα μην το κανεις, δεν αξιzει τον κοπο. Οι ζημιες στα αυτια απο το πολυωρο βουισμα πχ, ειναι μονιμες, δεν επανερχονται.
Διεθεσε το μισο χρονο απο οσο θα εκανες για τρυπημα, σκεψου, και βρες αλλη λυση.
Αλλιως, πες τον πονο σου εδω να κανουμε crowdthinking. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#104394 Η λαμαρινα εχει διαστασεις περιπου 33χ26cm αν θυμαμαι καλα ... δεν ειναι και κανενα τετραγωνικο μετρο να πεις οτι θα ακουγεται λες και αυνανιζεται ο γκοτζιλα...

Η αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι "γαμησε το" θα βρω ενα μηχανουργειο.
ΣΕ 8 ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ εδω στη Λάρισα.... δε θελουν λεφτα ρε, δεν τους νοιαζει, ζμπουτσα τους πως το λενε. Περνα απο Δευτερα.
Τα πηρα στο κρανιο, με μια πρεσσα και τρυπανι, μιλαμε για λιγοτερο απο 20 δευτερολεπτα η τρυπα.
Πες να περασω και χρεσωσε με, ποσα θες, 5€, 10€ ;;; Οοοχι, περνα απο Δευτερα ετσι αοριστα.. λάχανα!
Σαββατο ξεκουραζονται απο την πολλη δουλεια. Κλαιν! Χεστηκαν στο ταλιρο δε θελουν αλλα φραγκα, πλουτισαν!

Επειδη λοιπον και το Praktiker ειναι ανοιχτο και ολα τα καταστηματα μεχρι στιγμης και τις μυτες εχω (αλλα δεν ξερω αν ειναι οι καταλληλες) και τα τρυπανια και τις λιμες και τα λαδακια για το penetration της υποθεσης ... (κατι θυμαμαι απ'οταν ημουν 7 χρονων και εβλεπα το θειο μου να τρυπαει σωληνες για το υποστεγο) ... θα την κανω εγω τη δουλεια... και θα φτιαξω την χειροποιητη βαση μου Like a boss.

Ακουω λοιπον οποιαδηποτε συμβουλη.

Υ.Γ. Τη φασαρια μπορω να την καλυψω και με μουσικη.. χμμμ λες;; :hmmm: Ο γειτονας εχει καψει 30 λιτρα με τη μεσινεζα 2 μερες τωρα απο τις 8 το πρωι. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Morx έγραψε:Η λαμαρινα εχει διαστασεις περιπου 33χ26cm αν θυμαμαι καλα ... δεν ειναι και κανενα τετραγωνικο μετρο να πεις οτι θα ακουγεται λες και αυνανιζεται ο γκοτζιλα...

Η αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι "γαμησε το" θα βρω ενα μηχανουργειο.
ΣΕ 8 ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ εδω στη Λάρισα.... δε θελουν λεφτα ρε, δεν τους νοιαζει, ζμπουτσα τους πως το λενε. Περνα απο Δευτερα.
Τα πηρα στο κρανιο, με μια πρεσσα και τρυπανι, μιλαμε για λιγοτερο απο 20 δευτερολεπτα η τρυπα.
Πες να περασω και χρεσωσε με, ποσα θες, 5€, 10€ ;;; Οοοχι, περνα απο Δευτερα ετσι αοριστα.. λάχανα!
Σαββατο ξεκουραζονται απο την πολλη δουλεια. Κλαιν! Χεστηκαν στο ταλιρο δε θελουν αλλα φραγκα, πλουτισαν!

Επειδη λοιπον και το Praktiker ειναι ανοιχτο και ολα τα καταστηματα μεχρι στιγμης και τις μυτες εχω (αλλα δεν ξερω αν ειναι οι καταλληλες) και τα τρυπανια και τις λιμες και τα λαδακια για το penetration της υποθεσης ... (κατι θυμαμαι απ'οταν ημουν 7 χρονων και εβλεπα το θειο μου να τρυπαει σωληνες για το υποστεγο) ... θα την κανω εγω τη δουλεια... και θα φτιαξω την χειροποιητη βαση μου Like a boss.

Ακουω λοιπον οποιαδηποτε συμβουλη.

Υ.Γ. Τη φασαρια μπορω να την καλυψω και με μουσικη.. χμμμ λες;; :hmmm: Ο γειτονας εχει καψει 30 λιτρα με τη μεσινεζα 2 μερες τωρα απο τις 8 το πρωι. :ninja:

ρε συ, τι ακριβως θελεις να φτιαξεις και χρειαζεται λαμαρινα 5mm?