saxon_747 έγραψε:Χωρίς παρεξήγηση, τo report υπήρχε και στο 4tforum. Το χρησιμοποίησες ποτέ?
Αφουν ημουν μπαναρισμενος,πως θα το χρησιμοποιουσα;

Ναι,το εχω χρησιμοποιησει αλλα δεν θυμαμαι να ειχε αποτελεσμα.
Ευχής έργο είναι να ξεχάσουμε όλα τα άσχημα και να φτιάξουμε κάτι νέο και καλύτερο.
Αν κάποιοι θέλουν να επαναλάβουν τον κακό τους εαυτό, δεν θα το επιτρέψουμε, να είστε βέβαιοι.
Όταν ασχολείσαι με κάτι που "έκλασες" κι έφυγες μάλλον εσύ ξακατινιάζεσε κι όχι αυτό που έμεινε πίσω.
Από τις 28/01 και για όσο χρειαστεί ... .
Γιατι να αγνοησω εναν χρηστη;
Ισως καποια ποστ του,ενταξει.
Εκτος αν υπαρχει τρομερη εμπαθεια και παλι δυσκολα.
tazio έγραψε:Συνεχίζετε να ασχολείστε, τη μανία είναι αυτή, σα να θέλετε να γυρίσετε πίσω.
Όταν ασχολείσαι με κάτι που "έκλασες" κι έφυγες μάλλον εσύ ξακατινιάζεσε κι όχι αυτό που έμεινε πίσω.
+1
Δεν υπάρχει κανενας λογος ενασχολησης απολυτως
Εαν σε ενα συστημα καποιο εχουν δικαιωμα ζωης η θανατου πανω στα υπολοιπα μελη, τοτε αποκτουν και ανεξελεκτη εξυθσια. Εαν ο στοχος των διοικουντων ειναι η διατηρηση της εξουσιας, τοσο πιο απειλητικοι και εκδικητικοι γινονται, ωστε να επιτευχθει ο στοχος.
Εχουν υπαρξει πειραματα (οργανισμους-κοινωνια-δομημενα συστηματα) οπου εαν μειωσεις/αφαιρεσεις τη δυνατοτητα επιβολης ακραιων ποινων, τοτε ειναι ζητημα χρονου αυτος που εχασε την εξουσια να υποβαλει την παραιτηση του (διοτι με αυτη τη δυναμη καταξιωνεται ).
Αλωστε ειναι γνωστο οτι σε μεγαλες εταιρειες οταν θελουν να απομακρυνουν ενα μανατζο-στελεχος χωρις απολυσεις, λογω συμβολαιου, αναταραχων σε αλλα τμηματα κλπ...απλα του μειωνουν τη δυνατοτητα να επιβαλει ποινες.
Χαρακτηριστικο ειναι οτι απο τοτε που ο Π της Δ-τιας δεν εχει ουσιαστικες αρμοδιοτητες ειναι μια θεση που οι αξιοι απορριπτουν ασυζητητι και οι ρεμπεσκεδες διαγκωνιζονται να την καταλαβουν.
Σε συνεχεια της παραπανω σκεψης μου, επαναφερω την προταση μου να καταργηθει το μπαναρισμα για πανω απο 1 εβδομαδα., εστω αι δοκιμαστικα, να δουμε αντιδρασεις.
ευχαριστω που με διαβασατε / Τασος
υγ αναφερομαι σε αυτο το φορουμ, για να μην γινουν τα ιδια λαθη.
NickTG έγραψε:Το παραπάνω μου μήνυμα μάλλον φάνηκε πιο γενικό από όσο έπρεπε να είναι.
δεν φανταζομαι να ενοεις και τους μοντς των αλονωνε...
Anonymous Founder έγραψε:bibendum έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Το μεγαλυτερο λαθος της παλιας διαχειρησης δεν ηταν τα ban που δεν εδωσε, αλλωστε οι γνωστοι μια χαρα μπαναριστηκαν.
Στους οποιους επισης γνωστους εχει δοθει βημα εδω
Βήμα δόθηκε σε όλους, αρκεί να συμπεριφέρονται σωστά. Θα το θεωρούσα τουλάχιστον άκομψο να κόψω κάποιους, είτε γιατί δεν είναι του γούστου μου, είτε γιατί κάποτε, κάπου αλλού, συμπεριφέρθηκαν άσχημα.
Δεν βλέπω κάτι κακό σε μια ευκαιρία.
Το moderating σε τούτο εδώ το φόρουμ είναι διαφορετικό. Μέχρι στιγμής τα πάνε καλά οι mods μας (εγώ ασχολούμαι σπάνια), και δεν νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε παράπονα.
Ανεκτικοί είμαστε αρχικά, αλλά όχι για πάντα.
δεν διαφωνω αλλα δυστυχως εγκαινιαστηκε η σελιδα
Anonymous Founder έγραψε:trident1971 έγραψε:Το θεατρο του παραλογου...
Σε τι αναφέρεσαι;
Στην ολη κατασταση/συζητηση/πεπραγμενα εδω και αλλου. Ασε να δουμε πως θα παει, ειναι νωρις ακομα, μπορει να διαψευστω.