Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#152080 Μουσική γραφείου...

Παλευτικό --> Χαμηλό

:help:
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#153116 :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
Άβαταρ μέλους
By vengas
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#153459 Εικόνα

14 Αυγούστου η βόλτα μας στο παλιό λιμάνι των Χανίων μας οδήγησε στο ταβερνάκι "Χρυσόστομος" κατά τις 19:30 που είχε αρχίσει η δύση του βασιλιά του ουρανού και σχηματίζονταν υπέροχα χρώματα.
Αφού φάγαμε κρητική σαλάτα, στακοβούτυρο στο ψωμί, στάκα ψητή, χοχλιούς μπουρμπουριστούς, μανιτάρια ψητά ξιδάτα, αγριογούρουνο στιφάδο και άλλα υπό την υπόκρουση όμορφης κατά κύριο λόγο τοπικής μουσικής.
Μετά ήρθε η ώρα και για το κέρασμα. Καρπούζι παγωμένο με παγωμένη τσικουδιά, όπου τελικά έγιναν 3 τα καραφάκια.
http://www.zarpanews.gr/%CF%87%CE%B1%CE ... %80%CE%BF/

Και κάποια στιγμή ενόσω σουρούπωνε και το στομάχι ήταν γεμάτο και η τσικουδιά φάνταζε εκείνη την ώρα ωσάν το καλύτερο χωνευτικό που σου σαλεύει και ολίγον τι την κεφαλή, και ενώ το καρπούζι σε δρόσιζε,
κάποια στιγμή παίζει στα ηχεία το παρακάτω τραγούδι που είναι από τα αγαπημένα μου.
Ήταν η στιγμή, ήταν η ατμόσφαιρα, ήταν το μέρος που το άκουγα, δεν ξέρω τι ήταν, εγώ το αγάπησα ακόμη πιο πολύ...

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1

The beast is back! :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#153556 2.20-2.36 , δεν αποτυπώνονται ακόμα οι εικόνες του εγκεφάλου, κρίμα :)

Άβαταρ μέλους
By trident1971
#154350 Ολο το ζουμι της δεκαετιας του '80 σε ενα βιντεο κλιπ

Η δισκετα που φαίνεται στο 0:14, ειναι 8ιντση :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777

Δεν ειναι καλα το παιδι γμτπμ. Καποιοι το χουν παρασυρει, το χουν μπλεξει , του ριχνουν σταχτη στο ποτο. :( :(

Κωλογερε πες μου οτι θα εισαι για παντα μαζι μας, δεν θα μας αφησεις με 30seconds to mars, black keys (εμετος), και Yanni Harouli. :rtfm: :rtfm: :rtfm:

:s_empathy :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#154606 Μην στενοχωριεσαι, ειναι λυμενο το θεμα:

Άβαταρ μέλους
By georgetz
g8777 έγραψε:

Δεν ειναι καλα το παιδι γμτπμ. Καποιοι το χουν παρασυρει, το χουν μπλεξει , του ριχνουν σταχτη στο ποτο. :( :(

Κωλογερε πες μου οτι θα εισαι για παντα μαζι μας, δεν θα μας αφησεις με 30seconds to mars, black keys (εμετος), και Yanni Harouli. :rtfm: :rtfm: :rtfm:

:s_empathy :s_empathy

Κρίμα για Lemmy , είναι φοβερό όταν τον θυμάσαι σε κάτι τέτοια

για Black Keys , απο τότε που μπλέξανε με Danger Mouse producer , iTunes n shit
( λίγο μετά απο Brothers δηλαδή) , χάθηκε η μπάλα , εκτός απο το φοβερό Little Black Submarines

3 δειγματάκια απο garage punk blues revival

Chulahoma (αφιέρωμα για τον bluesman Junior Kimbrough )

Άβαταρ μέλους
By Άρης
#154999 CYBERPOP