Δεν ξέρω αν οι κυβερνήσεις τότε είχαν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ

otso έγραψε:Ρε σταυρο για πες μας , στην ροδο τι τρωγατε παραδοσιακα; γιατι αυτη η |λογοκρισία| που ξεκινησε επι πασοκ (πριν το 80 δεν γινοταν ετσι καθε περιοχη ειχε τα εθιμα της στο φαγητο ) με την προπαγανδα για την σουβλα στην τηλεοραση δεν την ειχε καταφερει ο στρατος για 100 χρονια . Χθες εμαθα απο φιλους που θα ψηνανε αρνι στη σουβλα στην κρητη και εμεινα μαλακας.
Το αρνι στην σουβλα ηταν υποθεση βοιωτιας φθοιωτιδας και φωκιδας και κακως το λεμε οτι ψηνουμε στον λακο το οποιο ειναι τελειως διαφορετικο , και το εκαναν οι κλεφτες το 1800 , το προλαβα βεβαια την δεκαετια του 70 σε χωρια της λαμιας
τωρα δεν φανταζομαι να υπαρχει ακομα .
Θα ηθελα ανταποκριση βεβαια και απο τον ιδιοκτητη του φορουμ και πως τα περναει στο αρβανιτοχωρι που εχει παει αυτος ενας γνησιος βλαχος , την αληθεια ομως.
Andreasdik έγραψε:Ο παππούς μου εδώ στην Καρδίτσα σουβλίζει απο το 1960!!
Δεν ξέρω αν οι κυβερνήσεις τότε είχαν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ
otso έγραψε:mjacob χρονια πολλα , ειμαι περιεργος τι ταιζεις την οικογενεια σημερα.
(ναι δεν ξέρω να τεμαχίζω παϊδάκια)

otso έγραψε:Δεν θελω να σε προσβαλλω χρονιαρες μερες αλλα αν τυχον με καλουσες στο σπιτι σου για φαγητο , χιλιες προφασεις θα εφευρισκα , για καφε ισως . Σου αρεσει να βασανιζεσαι μου φαινεται και να ζεις τον Μυθο σου.
mjacob έγραψε:otso έγραψε:mjacob χρονια πολλα , ειμαι περιεργος τι ταιζεις την οικογενεια σημερα.
Χρόνια πολλά otso!
Συνήθως τιποτα, γιατί τρώμε σε άλλους, αλλά φέτο είπα να καπνίσω.
Κατσικάκι (παϊδάκια) με ένα dry rub με
βάση θυμάρι, ρίγανη και λίγο δενδρολίβανο. Γλασαρισμένο με σιρόπι βύσσινο.
Καπνιστό σε ξύλο κορνίζας Νικοπαππα που έγραψε ποτε έφυγε απο το μαγαζί για τετραήμερο όποτε μπήκαμε άνετα.
Τα έσπασε. Το βύσσινο ταίριαξε πολυ ωραία.![]()
(ναι δεν ξέρω να τεμαχίζω παϊδάκια)
Και ένα στανταρακι μοσχαρίσιο μπρισκετ
Μπριος ψωμάκια, που επιτέλους βρήκα καλή συνταγή και βγήκαν ωραία
Καραμελωμένα κρεμμύδια
Ένα κοκορέτσι που έφεραν
Πατάτες κλπ
Dimitris_P έγραψε:Εγώ θα πήγαινα mjacobΈχει περισσέψει τίποτα;
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]