Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#849468 Νομίζω ότι πλέον γυρίσαμε σε εποχές που παίκτες πάνε να φάνε τον προπονητή
Αυτό που κάνει ο μπρινιολι ειναι ανήκουστο .
Σκύβει ενώ σε τέτοια φάση 9 στις δέκα ο αντίπαλος παει να κρεμάσει τον τέρμα
Ημαρτον
Κάτι έχει γίνει στο κλίμα στα αποδυτήρια δεν εξηγηται αλλιώς

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
bujinkan έγραψε:Νομίζω ότι πλέον γυρίσαμε σε εποχές που παίκτες πάνε να φάνε τον προπονητή
Αυτό που κάνει ο μπρινιολι ειναι ανήκουστο .
Σκύβει ενώ σε τέτοια φάση 9 στις δέκα ο αντίπαλος παει να κρεμάσει τον τέρμα
Ημαρτον
Κάτι έχει γίνει στο κλίμα στα αποδυτήρια δεν εξηγηται αλλιώς

< >

Κατάλαβες γιατί μετά σας λέμε μυρωδιαδες από μπάλα εσάς τα βαζελια; Θεωρείς δλδ ότι το αποψινο τσίρκο θα χρεωθεί στον Ιβάν,δεν θα δούμε σε καμία περίπτωση τίτλους του στυλ "Κάτω τα χέρια από τον Ιβάν" , "Μπρινιολι και VAR του στέρησαν την νίκη " κλπ κλπ. Σουρ.

Καλοφαγωτα στον Γιαννάκη Αλαφούζο. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
g8777 έγραψε:

Κατάλαβες γιατί μετά σας λέμε μυρωδιαδες από μπάλα εσάς τα βαζελια; Θεωρείς δλδ ότι το αποψινο τσίρκο θα χρεωθεί στον Ιβάν,δεν θα δούμε σε καμία περίπτωση τίτλους του στυλ "Κάτω τα χέρια από τον Ιβάν" , "Μπρινιολι και VAR του στέρησαν την νίκη " κλπ κλπ. Σουρ.

Καλοφαγωτα στον Γιαννάκη Αλαφούζο. :s_drinks

Ποιό VAR? :hmmm: 2 πέναλτυ πήρε ο βάζελος, πόσα να του δώσει πια; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#849597 Φανταστείτε να μην είχε γίνει η αλλοίωση του αιώνα με τον Χουάνκαρ και η σφαγή του Πανθεσσαλικού.
Το πρωτάθλημα θα είχε κριθεί ήδη. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#849598 :s_biggrin Επίσης εάν δεν είχες φάει κ την 4ρα απ' τον ΠΑΟΚ θα είχες την καλύτερη άμυνα....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By pro
#849617 Όποιος έχει ιδέα από ερασιτεχνικό θα το λατρέψει

https://www.ertflix.gr/series/ser.327049-bilatz-giounaitent

OK, είναι λίγο φιλτραρισμένο, αλλά και πάλι πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#849969 Μόνο ο μπάοκ τραβάει σε Ευρώπη και σάπια λίγκα :hmmm:

προς ώρας...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#849993 Μισές δουλειές κάνεις :adminpower: κάνε ένα copy paste και τις δηλώσεις του επ ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων του για να απαντήσω από κάτω με την κλασικότερη ατάκα του Γεώργιου Γεωργίου.
Άβαταρ μέλους
By pro
#849997 Ο συγκεκριμένος έχει αλλάξει πίστα. Μεγαλώνοντας και μπαίνοντας στην 8η δεκαετία της ζωής του, έχει πάει το θέμα εγωπάθειας και ματαιοδοξίας σε άλλο επίπεδο. Εγώ, εγώ, εγώ. Τι να σχολιάσεις και τι ν αφήσεις. Το μονκλέρ ωραίο πάντως, το πουλάς και παίρνεις παπί ζελατίνα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
pro έγραψε:Ο συγκεκριμένος έχει αλλάξει πίστα. Μεγαλώνοντας και μπαίνοντας στην 8η δεκαετία της ζωής του, έχει πάει το θέμα εγωπάθειας και ματαιοδοξίας σε άλλο επίπεδο. Εγώ, εγώ, εγώ. Τι να σχολιάσεις και τι ν αφήσεις. Το μονκλέρ ωραίο πάντως, το πουλάς και παίρνεις παπί ζελατίνα.

Κινεζικο παπι ομως :lol:

Κοιτα , η ποιοτικη διαφορα με τον προηγουμενο, εκτος οτι εφαγε τον ηγουμενο :lol: :lol: , ειναι οτι ηθελε 3 Moncler για να μπει. Επισης ο μποϊλης μιλαει Ελληνικα, δεν ειναι λιγο αυτο :lol: :lol: :lol: