giannik1977 έγραψε:Ναι ρε συ , αυτο εννοω, δηλαδη για >100.000€
Σιγα μην τα χουν αφήσει να τους τα παρουν...
.
fubar.gr έγραψε:manosky έγραψε:Δηλαδή πιστεύεις ότι όταν παίζουν στο τραπέζι εκατοντάδες δισεκατομμύρια έχει σημασία το αν θα είσαι πιο άγριος ή θα το παίξεις Ταρζάν;
Απο τη στιγμή που στη λήψη αποφάσεων εμπλέκονται άνθρωποι, ναι έχει. Οι άνθρωποι είναι ρηχοί και επιφανειακοί και σχηματίζουν γνώμη βάσει άσχετων πραγμάτων, πχ αν ο συνομιλητής φοράει γραβάτα ή όχι, τί ρούχα φοράει κτλ.
Αντιστρέφοντας αυτό που γράφεις, το να είσαι ευγενής επηρεάζει θετικά την όλη συζήτηση.
Όποιος πιστεύει, έστω και ως μια πιθανότητα 1/1000, ότι θα σκιαχτεί από το "πουκάμισο έξω από το πανταλόνι" ένας μπαρουτοκαπνισμένος ανώτατος υπάλληλος που έχει ως επάγγελμα τις διαπραγματεύσεις με τα ισχυρότερα κράτη της Ευρώπης, το έχει χάσει το πράγμα.
Από την άλλη, η ευγένεια πάντα έχει θετικά αποτελέσματα, είναι ανθρώπινο. Η αγένεια δημιουργεί αρνητική στάση, που ΠΑΝΤΑ αποφεύγεται σε αυτό το επίπεδο.
REALZEUS έγραψε:manosky έγραψε:Δηλαδή πιστεύεις ότι όταν παίζουν στο τραπέζι εκατοντάδες δισεκατομμύρια έχει σημασία το αν θα είσαι πιο άγριος ή θα το παίξεις Ταρζάν;
Έχεις διαπραγματευτεί ποτέ; Δεν σου ζητώ να είσαι έμπορος... Έστω για την τιμή ενός αυτοκινήτου ή ενός ακινήτου;
Ναι. Μπορείς να είσαι σταθερός, να είσαι κάθετος, αλλά ΔΕΝ προσβάλλεις.
Γιατί ο άλλος ΣΤΗΛΩΝΕΙ, δεν σού αφήνει περιθώρια, ΕΚΤΟΣ αν είναι αυτός σε αδύναμη θέση, αν έχει ανάγκη να πουλήσει.
Ε, μάντεψε: δεν είναι η Τρόικα στη θέση του αδύνατου.
Και στο κάτω-κάτω, βλέπουμε πώς φέρθηκαν Κύπριοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ούγγροι. Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε.
Εξάλλου, είναι διαφορετικό να έχεις συγκεκριμένες θέσεις και να τις υπερασπίζεσαι μέχρις εσχάτων και διαφορετικό να διώχνεις σαν φανατικός έναν εκπρόσωπο των δανειστών που ταξίδεψε 10 ώρες για να έρθει να μιλήσετε.
giannik1977 έγραψε:Ναι ρε συ , αυτο εννοω, δηλαδη για >100.000€
Ναι, αυτό...
Αν κ το 100.000€ για τον ΣΥΡΙΖΑ μου φαίνεται μεγάλο το νούμερο... Μη δούμε 5% για καταθέσεις >30.000€ κ κανένα 10% για >100.000€...
Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going
rx8_drifter έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:μετά το πατατράκ που έφαγε
Μπαγιάτικα κουλούρια η κουβέντα αλλά όχι και πατατράκ θειά Παύλαινα...
Εκτός αν είχε πει ποτέ ο πρόεδρας ότι περιμένει πρώτη ή δεύτερη θέση.
Η δήλωση που έχουν κάνει σημαία τα fanboyz είχε πολύ συγκεκριμένη σημασία.
Αν θες να παίξουμε το "απομόνωσε συγκεκριμένα τσιτάτα" σε έχω παραμάνα αγάπη.![]()
Nα σου απομονώσω εγώ μια δήλωση, ποταμίσια
Με αυτούς θα συνεργαζόταν ο Σύριζας είπαμε?
Αναθεώρηση Ι έχει προγραμματιστεί για Μάιο.
Δεν μπορούσε να γίνει πιο νωρίς λόγω εκλογών ρε ντρίφτη.
Το επιτόκιο στο 3ετες ομόλογο πήγε 19,5%. Στο ΣΚΑΙ περιμένουν ".... να δούμε και τι θα πουν την Δευτέρα οι αγορές ..."
Ναι, με αυτή την αγωνία θα περάσουμε Σαβατοκύριακο!
When the going gets tough, the tough get going
manosky έγραψε:να διώχνεις σαν φανατικός έναν εκπρόσωπο των δανειστών που ταξίδεψε 10 ώρες για να έρθει να μιλήσετε.
Δεν καταλαβαίνω ποιόν εννοείς ότι έδιωξε (ο Βαρουφάκης φαντάζομαι), τον Dijsselbloem (είδατε τι ωραία το κατέχω το Ολλανδικό ?
) ? Ούτε τον έδιωξε ούτε του είπε "δε μιλάω μαζί σου" ίσα-ίσα που είπε ότι με τα θεσμοθετημένα όργανα της ΕΕ, μέρος των οποίων είναι και το Eurogroup, πρόεδρος του οποίου είναι ο πως-τον-λένε, μια χαρά μιλάει, δε μιλάει με την τρόικα σαν ad hoc επιτροπή των δανειστών.
EDDIE_147 έγραψε:rx8_drifter έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:μετά το πατατράκ που έφαγε
Μπαγιάτικα κουλούρια η κουβέντα αλλά όχι και πατατράκ θειά Παύλαινα...
Εκτός αν είχε πει ποτέ ο πρόεδρας ότι περιμένει πρώτη ή δεύτερη θέση.
Η δήλωση που έχουν κάνει σημαία τα fanboyz είχε πολύ συγκεκριμένη σημασία.
Αν θες να παίξουμε το "απομόνωσε συγκεκριμένα τσιτάτα" σε έχω παραμάνα αγάπη.![]()
Nα σου απομονώσω εγώ μια δήλωση, ποταμίσια
Με αυτούς θα συνεργαζόταν ο Σύριζας είπαμε?
Αναθεώρηση Ι έχει προγραμματιστεί για Μάιο.
Δεν μπορούσε να γίνει πιο νωρίς λόγω εκλογών ρε ντρίφτη.
Aπάντησες σε κάτι, γιατί η αλήθεια είναι ότι σε χάνω
Επειδή τα τσιτάτα των διαφόρων βλογκς υπονοούν ότι έπαιζαν κουτουλιές και έμπαινε στη μέση η κυρά Δέσποινα να τους χωρίσει, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι αλήθεια ή έστω κοντά στην αλήθεια.
Το κόμμα που μίλαγε για πτώχευση με χαμόγελο, για δοσίλογους, για κατοχικές δυνάμεις κλπ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ (γειά σου Βαρουφάκη ποιητή)

Και ο γεροντάισεν --> μπλουμ είπε ότι είχε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους Συριζαίους και ΘΥΜΙΣΕ ότι προϋπόθεση για να ρέει το παραδάκι είναι να υπάρχει πρόγραμμα (το μνημόνιο το σκίσαμε) το οποίο θα αποδίδει.
Εμένα μια χαρά μου ακούστηκαν αυτά που είπαν και οι δυο πλευρές.
Το μεγάλο στοίχημα είναι όλα αυτά τα θαυμαστά που έχουν ανακοινωθεί (επαναπροσλήψεις κλπ) να έχουν όντως κοστολογηθεί και να έχουν βρει από που θα τα πάρουν.
Γιατί αν δεν έχουν κοστολογηθεί και δεν έχουν βρεθεί θα μας γαργαλήσουν την τρύπα οι όξω μέχρι να το ξανασκεφτούν οι συριζαίοι.
Αλλά σε κάθε περίπτωση no worries έχουμε τεχνογνωσία από Κύπρο και θα περάσουμε οποιοδήποτε θέμα χαλαρουϊτα.
pik. έγραψε:...
Προβλεπω...,και σημειωστε το,παμε με κουρεμα καταθεσεων και ανασα -επιμηκυνση....![]()
δεν υπαρχει αλλος τροπος...κατι πρεπει να τους δωσουμε για να παρουμε συμφωνια,...
PeterPan έγραψε:Καταθέσεων
Sent from space >
PeterPan έγραψε:Βασικά η πολιτική ζωή στην Ελλάδα τους μήνες που έρχονται σηκώνει πολύ ποπ κορν...
οταν το βλεπεις απ' εξω, σιγουρα
pik. έγραψε:pik. έγραψε:...
Προβλεπω...,και σημειωστε το,παμε με κουρεμα καταθεσεων και ανασα -επιμηκυνση....![]()
δεν υπαρχει αλλος τροπος...κατι πρεπει να τους δωσουμε για να παρουμε συμφωνια,...PeterPan έγραψε:Καταθέσεων
Sent from space >
Αν βάλουν χέρι σε καταθέσεις για να επαναπροσλάβουν τις καθαρίστριες, η εξαΰλωση του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2012 δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα πάθουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.
Κοινώς δεν παίζει.
j.marr έγραψε:
Πόσο θέλω να δω Βαρούφα με τα αφεντικά ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς.![]()
![]()
.
Μα αυτό θα έχει πραγματική πλάκα!
< μου