Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#798462 εμενα δεν θα πηγαινε το μυαλο μου οτι μπορει να εχει σχεση αυτο οποτε μπραβο για το tip!
παντως τωρα παιζει μια χαρα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Λοιπόν, από το router της δουλειάς. Ήταν έτσι και πάτησα την συγχώνευση SSID. Και όπως βλέπετε στα στιγμιότυπα παραπάνω, εμφανίζει το μενού 5GHz. Ενώ μετά την συγχώνευση, δεν υπάρχει. Πως επιστρέφω σε αυτή τη μορφή πάλι;

Τελικά με επαναφορά του router λύθηκε το θέμα. Επανήλθε σε αυτή τη μορφή. Το router ήταν μόνιμα συνδεδεμένο στο 2.4Ghz και έπιανε πιο χαμηλές ταχύτητες. Με επαναφορά εμφανίστηκε το μενού αλλά και οι 2 συχνότητες οπότε προς γνώση και συμμόρφωση για άλλους, μην κάνετε συγχώνευση SSID.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι χθες βράδυ πήρα τηλέφωνο τις βλάβες Vodafone (13840 δωρεάν) και τους φάνηκε περίεργο. Οπότε είναι θέμα εξοπλισμού και θα μου στείλουν νέο router. :s_whiteflag

Μετά είπα να δοκιμάσω την επαναφορά. Τι να πεις...
Άβαταρ μέλους
By babakos
#798687 Αν μπορείς ζητησέ τους το ZTE H268Q, ειναι πολύ σταθερό και εχει αρκετά καλο Wifi (για ρούτερ παρόχου)
Άβαταρ μέλους
By dimik
#798707 Upgrade μετά από 8 χρόνια στο PC.
Μπήκε i5 12400, 32G Ram και Gigabyte LGA1700 mobo σε κουτί Lian Li, σε συνδυασμό με προϋπάρχουσα 3070 και Samsung NVMe δίσκο και πετάει πλέον.

Εντυπωσιακή η διαφορά από τον i7 4790K, έχουν ξεφύγει πλέον τα πράγματα, δεν περίμενα με τίποτα τέτοια αλλαγή στην συμπεριφορά.

Respect στην Noctua που για ψυκτρα 8 ετών βγάζει ακόμα και σήμερα αντάπτορα για LGA1700 socket.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε:Το είπα ο άμοιρος για reset ρε Busso!

Έχεις δίκιο σύντροφε αλλά δεν είχα χρόνο και γενικά το αμέλησα. Χθες βράδυ είχε θέματα και η σύνδεση και ασχολήθηκα λίγο.

babakos έγραψε:Αν μπορείς ζητησέ τους το ZTE H268Q, ειναι πολύ σταθερό και εχει αρκετά καλο Wifi (για ρούτερ παρόχου)

Τώρα το απέστειλαν και δεν ξέρω τι είναι. Όταν παραλάβω.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#799106 Ειχα ενα χαζο προβλημα εδω και παρα πολυ καιρο: οταν εκανα κατι σε μεγαλα αρχεια, ο υπολογιστης κρασαρε και επανεκκινουσε. Πχ unzip, μεταφορα απο ενα δισκο στον αλλο, εγκατασταση κλπ. Ελεγα μνημες, εκανα κατι τεστ, δεν εφταιγαν αυτες. Cpu δεν ηταν γιατι εχω αλλαξει και το εκανε και πριν. Βρηκα ενα δισκο, του περασα windows, το εκανε κι αυτος :dizzy: Αρα ουτε ο δισκος ουτε η εγκατασταση. Μενει μονο η μητρικη.

Αντε τωρα βρες mini-itx μητρικη για 1151 επεξεργαστη :slap: Βασικα εκανα βλακεια οταν αλλαξα επεξεργαστη, επρεπε να δωσω κατι παραπανω και να παω για σετ με πιο συγχρονη μητρικη. Τελοσπαντων. Δε θυμαμαι πως, μαλλον καποιο σχολιο θα διαβασα ψαχνοντας, που ανεφεραν pagefile. Λεω τι σχεση να εχει, αφου το κανει σε διαφορετικους δισκους. Μηδενιζω το pagefile, τιποτα. Το βαζω απεριοριστο, παλι τιποτα. Λεω, ποσο ελευθερο χωρο εχει ο δισκος για το pagefile να "τεντωθει"? πχ 30gb. Ποσο ειναι το αρχειο που κανω μεταφερω? 40gb. Αν ελευθερωσω 40gb τι θα γινει? :yahoo: Νατος ο φταιχτης.

Φταιω εγω τωρα ή τα γαμωwindows??? Κανω unzip αρχειου 40gb. Εχω ηδη 32gb ram να χρησιμοποιησουν. Αλλα οοοοοχι, αν δεν υπαρχουν ελευθερα 40gb στο δισκο (περα των 40gb που θα πιασει το αρχειο οταν τελειωσει η αποσυμπιεση), αντι να βγαλει ενα error να εξηγει, κατι, κρασαρει το συστημα και σε αφηνει κοκκαλο :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By glf
#799111 Κάπως έτσι έπαιζα με ενα website backup 20GB σε ενα VPS που δεν είχε χώρο για αποσυμπίεση στο /tmp
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#799123 Εγώ έχω ένα θέμα με το WiFi του mini PC.
Άλλαξα ρούτερ γιατί το παλιό κάηκε και μου έδωσε ένα καινούριο η nova, ένα ZTE.
Το έβαλα, όλα καλά, σε 5ghz που παίζει το κινητό πχ τέλειο.
Στο μίνι PC έχω ένα στικάκι USB για WiFi που παίζει μόνο 2.4ghz και έχει ξεσκιστει στις αποσυνδέσεις.
Άλλαξα κανάλια WiFi, έκανα reset τα πάντα, update τα πάντα, μου χει σπάσει τα νεύρα δεν ισιωνει.
Έφτιαξε για λίγες μέρες με άλλο κανάλι και σήμερα ξανά τα ίδια.
Όταν συνδέεται παίζει σωστά αλλά κάνει διακοπές συνέχεια, δε μπορείς να δεις ούτε YouTube.
Καμιά ιδέα;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#799125 Ειμαι κι εγω ψιλοστουρνος στα τεχνικα, αλλα με αυτη τη φαση 2.4ghz και 5ghz απο το ιδιο ρουτερ κατι δεν παει καλα νομιζω... Οσες φορες το προσπαθησα, ολο προβληματα ειχα με μερικες απο τις συσκευες. Οποτε εχω καταληξει μονο με το παλιακο 2.4 κι ολα ποπα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#799126 Μήπως έχει καμιά ρύθμιση για ίδιο SSID στα 2.4 και τα 5 και μπερδεύεται; Αν είναι άλλαξε ssid

Αλλιώς από 9€ παίρνεις νέο στικάκι που υποστηρίζει dual band
https://www.skroutz.gr/search?from=auto ... er_dir=asc
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Dimitris_P έγραψε:Μήπως έχει καμιά ρύθμιση για ίδιο SSID στα 2.4 και τα 5 και μπερδεύεται; Αν είναι άλλαξε ssid

Αλλιώς από 9€ παίρνεις νέο στικάκι που υποστηρίζει dual band
https://www.skroutz.gr/search?from=auto ... er_dir=asc

Θα δοκιμασω..
A και τρεχει Linux (Ubuntu) αν εχει σημασια.

ΕΔΙΤ: Όχι, άλλο SSID έχουν....