Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
kovathe έγραψε:Εμάς πέρασε μπουλντόζα του δήμου από όλα τα στενά και έκανε ένα στοιχειώδες καθάρισμα.
Τουλάχιστον περνάει άνετα αυτοκίνητο χωρίς αλυσίδες για να βγει στη λεωφόρο, φάνηκε άσφαλτος κανονικά.
Εξαρτάται κι απ'τον εκάστοτε δήμο κλασικά.

Σε ποιον δημο εισαι;

Στο Μαρουσι οι εργαζομενοι μαλλον ειναι σε αργια οποτε δεν εχει καθαρισει κανενας τιποτα, λιγο να καθαριζαν μερικους δρομους με 5 βαθμους σημερα και ηλιο δεν θα υπηρχε προβλημα στην κυκλοφορια.

Αλλα κανενας δεν θελει να δουλεψει.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#749410 Καισαριανή.
Απ' ότι βλέπω στη σελίδα στο φεις πάντως στα πιο δύσκολα στενά που είναι πιο ψηλά με ανηφόρες κλπ έχουν θέμα ακόμα.
Εμείς είμαστε σε εύκολο σημείο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#749411 Και μένα ο δρόμος μου έτσι είναι. Και θέλω να πάω σούπερ. Με τα πόδια πάλι είναι επικίνδυνο, το πρωί εύκολα έκανα πατινάζ.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#749413 Παιδιά μη το ψάχνετε...Μόλις βγεις από τις κεντρικές αρτηρίες γίνετε πανικός.Μιλαμε για χάλι.Οι νεφροπάθειες κινούνται με πυροσβεστική ή περιφέρεια και πάλι σε κάποιους δε μπορούν να φτάσουν.
Οι πυροσβέστες έχουν εξουθενωθεί...Είναι από το πρωί χωρίς φαγητό και δεν έχουν καν μπλοκακια να γράψουν τις διευθύνσεις που πρέπει να πάνε.Το μπανανία είναι και λίγο μπροστά στο χάος που επικρατεί ....

< >
Άβαταρ μέλους
By postruck
georgetz έγραψε:
axel12p έγραψε:Τον πέτυχα το πρωί.
Αν συνεχίσει να τις έχει εκεί τις αλυσίδες, δεν το βλέπω να γυρίζει σύντομα σπίτι του :lol:

Εικόνα

α καλά :lol:

Land cruizer ψηλωμένο, μαύρο με μαυρες ζάντες,σνορκελ και φυμέ τζάμια,αλυσίδες πίσω :tomato: στα πέριξ του Αγ.Δημητρίου.... Είδα και στην τηλεόραση παππού με τεριος στον πίσω άξονα, στην Α.Ο. :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
kostis20 έγραψε:Στο land Cruiser πίσω μπαίνουν.Και στο terios μάλλον.Πριν λίγο καιρό τα λέγαμε.

< >

Ο πατέρας μου βγήκε το πρωί με το Terios χωρίς αλυσίδες, μια χαρά λέει πήγε. Έχει φάει χιόνι με τόνους στα βουνά όμως κι έχει εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Anonymous Founder έγραψε:Έχουν λεφτά βέβαια, αλλά πιο πολύ μετράει πως ασχολήθηκαν για το προφανές...
https://www.oneman.gr/life/to-manual-ka ... liagmenis/

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, νομίζω ότι ο συγκεκριμένος Δήμος παλαιοθεν θεωρείται "προτυπο".

Επίσης, από τη στιγμή που στις κακοκαιριες προφανως δε δουλεύουν οικοδομές και έργα, δεν έχει νόημα δήμοι και περιφέρειες να νοικιάζουν εξοπλισμό και χειριστές, πολλαπλασιαζοντας το δυναμικό τους;

Και ο εργολάβος δουλεύει σε νεκρές μέρες και ο Δήμος κάνει τη δουλειά του.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Dimitris_P έγραψε:
kostis20 έγραψε:Στο land Cruiser πίσω μπαίνουν.Και στο terios μάλλον.Πριν λίγο καιρό τα λέγαμε.

< >

Ο πατέρας μου βγήκε το πρωί με το Terios χωρίς αλυσίδες, μια χαρά λέει πήγε. Έχει φάει χιόνι με τόνους στα βουνά όμως κι έχει εμπειρία.
Και εγώ με το Mazda είμαι από το πρωί στο δρόμο.Μια χαρά .Οι κάλτσες δε χρειάστηκαν πουθενά.

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#749445 Στο επόμενο τόνο προσπάθησε να βγει από το βρώμικο στενό στον καθαρό κεντρικό με την όπισθεν ένα x5 χωρίς αλυσίδες. Φυσικά και κόλλησε.

Ωστόσο γενικά παραμένουμε βρώμικοι κ εγκλωβισμένοι ακόμα.Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#749448 in.gr: Μελίσσια: Ηλικιωμένος γλίστρησε στον πάγο πηγαίνοντας στο φαρμακείο και πέθανε.
https://www.in.gr/2022/01/26/greece/mel ... i-pethane/

Κωλοδάχτυλο στους δήμους θα μπει ή μόνο στην ΑΟ;
Κι εδώ πάγο έχει παντού. Μετά πρέπει να βγάλω τον σκύλο βόλτα. Με πατίνι να βγούμε;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#749452 αυτο το ρεταλι καποτε ειχε τον ελεγχο των οικονομικων του κρατους.
Για να μην απορειται γιατι φθασαμε να χρωσταμε μισο τρις.

γτχσ
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
g8777 έγραψε:Εικόνα

:metalo: :metalo: :metalo:

Παρ' ότι είναι 80+ αποδεικνύει συνεχώς πως αν είσαι άσχετος και τρόμπας στα νιάτα σου, στα γεράματα ξεφεύγεις τελείως.
Αυτός, είχε εκφράσει σε ραδιοφωνικό σταθμό το '92 την απορία του, γιατί οι Αθηναίοι παραπονιούνται για την κίνηση στους δρόμους, όταν ο ίδιος το πρωί που πήγαινε στο υπουργείο Οικονομίας έφτανε από ΒΠ στο κέντρο σε 10 λεπτά.
Το ότι είχε μια μεραρχία τροχονόμους να κλείνουν όλες τις κάθετες της Κηφισίας, γαμώντας τις ζωές όλων όσων είχαν την ατυχία να τον περιμένουν να περάσει, ήταν μια μικρή λεπτομέρεια που δεν του έδινε απαντήσεις στη απορία του.