Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#797700 Αυτά τα δύο πάνε για ανακύκλωση. Το δεξιά είναι με τις ζελατίνες ακόμη :s_sarcastic
Ενδιαφέρεται κανένας;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Anonymous Founder έγραψε:
egobrain έγραψε:Έχω chromecast 3G στην τηλιόραση και με κάνει νερά στο ertflix που στριμάρω απ' το android.
Αρχικά είπα θάναι η αργή adsl και το ασύρματο νταλαβέρι που το καθυστερεί αλλά δεν είμαι σίγουρος :hmmm:
Σκέφτομαι να πάρω κάτι που παίρνει έθερνετ (για το θέμα της ταχύτητας) και OS ώστε να έχω εφαρμογές για στριμάρισμα + youtube χωρίς διαφημίσεις.
Βλέπω το Mi Box φοριέται πολύ. Ιδέες?

Το Mi Box S, το έχω. Ethernet παίζει με hub-άκι. Το πρόβλημά του είναι πως έχει λίγη εσωτερική μνήμη και το Stremio δεν παίζει καλά σ'εμένα.
Ας πουν και άλλοι εντυπώσεις.

ώπα, είχα στο μυαλό πως box = θύρα έθερνετ :slap:
άρα πάμε 80 παρά μαζί με hub. πρόταση μεταξύ αυτών?
https://www.skroutz.gr/c/893/TV_Box/f/3 ... price_min=
βλέπω κάποια φτηνά (πχ x96q) βγάζουν προβληματάκια :hmmm:

ευχαριστώ για τις γνώμες!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Dimitris_P έγραψε:Κράτα τα, ειδικά το Zyxel. Ακόμα και για switch μια χαρά θα είναι .

Τα κρατάω εδώ και χρόνια και βαρέθηκα να τα βλέπω και να μου πιάνουν χώρο :(
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#797895 Μου έκαναν πριν πολύ καιρό δώρο ένα ηχείο Google Nest Mini και είπα για χαβαλέ να το σετάρω...
του ζητώ να παίξει τραγούδια και μου λέει 'sorry youtube music isn't available in your country'. Καμιά ιδέα; Λύσεις τύπου Let me google that for you δεν πιάνουν, τουλάχιστον οι πρώτες 1-2 σελίδες αποτελεσμάτων δεν βοήθησαν...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#797896 Δωρεάν δεν θα παίξει τίποτε. Δοκίμασε να το κάνεις pair με Spotify account, έστω και δωρεάν, απλώς θ'ακούς διαφημίσεις. Έχω ξαναπεί στο θέμα του Smart Home, αν αντέχετε, κάντε ένα λογαριασμό Spotify, 7€ το μήνα για όλη την μουσική διαθέσιμη στα πόδια σας, είναι χάρισμα!
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#797899 ναι όπως τα βλέπω θέλει λογ/μό youtube premium.
Λυπάμαι δεν θα πάρω, δεν υπαρχει λόγος να πληρώνω για κάτι που μπορώ να ακούω δωρεάν από τα πολύ καλύτερα ηχεία του η/υ μου.
Θα το χρησιμοποιώ για να το ρωτάω στα ιταλικά τι καιρό κάνει....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
ArrowsFA1 έγραψε:ναι όπως τα βλέπω θέλει λογ/μό youtube premium.
Λυπάμαι δεν θα πάρω, δεν υπαρχει λόγος να πληρώνω για κάτι που μπορώ να ακούω δωρεάν από τα πολύ καλύτερα ηχεία του η/υ μου.
Θα το χρησιμοποιώ για να το ρωτάω στα ιταλικά τι καιρό κάνει....

Μα εγώ πρότεινα κάτι άλλο: κάνε λογαριασμό Spotify, δωρεάν χωρίς να πληρώνεις, απλώς θ'ακούς διαφημίσεις. Και σύνδεσε το Spotify επάνω του. Κόστος 0.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#797912 Thanks doctor. Νομίζω είναι από τα πράγματα για τα οποία δεν θα πλήρωνα, οσοδήποτε λίγο και να κόστιζαν.
Θα δω τη λύση του spotify (είχα παλιά λογ/μό), ανάλογα με το πόσο εκνευριστικές είναι οι διαφημίσεις..
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
ArrowsFA1 έγραψε:Θα δω τη λύση του spotify (είχα παλιά λογ/μό), ανάλογα με το πόσο εκνευριστικές είναι οι διαφημίσεις..

Εξαρταται απο την μουσικη που ακους. Αν ειναι mainstream θα ειναι συχνες, για αλλα ειδη μουσικης καθε 4-5 τραγουδια για μισο λεπτο. Αντεχεται νομιζω
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#797922 To Spotify στον υπολογιστή με ένα adblocker είναι τέλειο. Το κακό είναι πως αυτή η λύση δεν παίζει με συστήματα σαν το Google Home και την Alexa. Εκεί αναγκαστικά πληρώνεις.
Η άνεση όμως να μπορείς ν'ακούσεις ό,τι θέλεις χωρίς να σηκωθείς, να ψάξεις κλπ κλπ είναι απίστευτη.
Προσωπικά, χάρη στο Spotify ακούμε πολύ περισσότερη μουσική από πριν, λόγω απλούστατα της ευκολίας του. Και επίσης, μαθαίνεις και πολύ περισσότερα για την μουσική, γιατί σου φτιάχνει και playlists κοντά σε αυτά που ακούς.
Θα μπορούσα να ζήσω άνετα χωρίς Netflix και Disney+, έχουμε και τα δύο δηλαδή, αλλά χωρίς Spotify, όχι! :lol:
Άβαταρ μέλους
By antonis78
egobrain έγραψε:ώπα, είχα στο μυαλό πως box = θύρα έθερνετ :slap:
άρα πάμε 80 παρά μαζί με hub. πρόταση μεταξύ αυτών?
https://www.skroutz.gr/c/893/TV_Box/f/3 ... price_min=
βλέπω κάποια φτηνά (πχ x96q) βγάζουν προβληματάκια :hmmm:

ευχαριστώ για τις γνώμες!
Αν θέλεις να παίζει Neflix & Disney+ θα πρέπει να φροντίσεις να είναι certified για αυτά.

Καλή περίπτωση είναι αυτό Nokia TV Box 8000
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
ArrowsFA1 έγραψε:Thanks doctor. Νομίζω είναι από τα πράγματα για τα οποία δεν θα πλήρωνα, οσοδήποτε λίγο και να κόστιζαν.
Θα δω τη λύση του spotify (είχα παλιά λογ/μό), ανάλογα με το πόσο εκνευριστικές είναι οι διαφημίσεις..

Οι διαφημίσεις παλεύονται.
Το ενοχλητικό είναι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένο τραγούδι και να κάνεις skip πάνω από 3 φορές την ώρα.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
antonis78 έγραψε:Αν θέλεις να παίζει Neflix & Disney+ θα πρέπει να φροντίσεις να είναι certified για αυτά.
Καλή περίπτωση είναι αυτό Nokia TV Box 8000

:s_thumbsup

τελικά με πήρε εκπρόσωπος της Xiaomi / γνωστός φορουμάς και μου 'ριξε γλυκόλογα για το Mi box S. :ninja:
οπότε πήρα αυτό και θα δω τι θα γίνει με τις ταχύτητες του ασύρματου.