Ενδιαφέρεται κανένας;
Anonymous Founder έγραψε:egobrain έγραψε:Έχω chromecast 3G στην τηλιόραση και με κάνει νερά στο ertflix που στριμάρω απ' το android.
Αρχικά είπα θάναι η αργή adsl και το ασύρματο νταλαβέρι που το καθυστερεί αλλά δεν είμαι σίγουρος![]()
Σκέφτομαι να πάρω κάτι που παίρνει έθερνετ (για το θέμα της ταχύτητας) και OS ώστε να έχω εφαρμογές για στριμάρισμα + youtube χωρίς διαφημίσεις.
Βλέπω το Mi Box φοριέται πολύ. Ιδέες?
Το Mi Box S, το έχω. Ethernet παίζει με hub-άκι. Το πρόβλημά του είναι πως έχει λίγη εσωτερική μνήμη και το Stremio δεν παίζει καλά σ'εμένα.
Ας πουν και άλλοι εντυπώσεις.
Dimitris_P έγραψε:Κράτα τα, ειδικά το Zyxel. Ακόμα και για switch μια χαρά θα είναι .
ArrowsFA1 έγραψε:ναι όπως τα βλέπω θέλει λογ/μό youtube premium.
Λυπάμαι δεν θα πάρω, δεν υπαρχει λόγος να πληρώνω για κάτι που μπορώ να ακούω δωρεάν από τα πολύ καλύτερα ηχεία του η/υ μου.
Θα το χρησιμοποιώ για να το ρωτάω στα ιταλικά τι καιρό κάνει....
ArrowsFA1 έγραψε:Θα δω τη λύση του spotify (είχα παλιά λογ/μό), ανάλογα με το πόσο εκνευριστικές είναι οι διαφημίσεις..
egobrain έγραψε:ώπα, είχα στο μυαλό πως box = θύρα έθερνετΑν θέλεις να παίζει Neflix & Disney+ θα πρέπει να φροντίσεις να είναι certified για αυτά.![]()
άρα πάμε 80 παρά μαζί με hub. πρόταση μεταξύ αυτών?
https://www.skroutz.gr/c/893/TV_Box/f/3 ... price_min=
βλέπω κάποια φτηνά (πχ x96q) βγάζουν προβληματάκια![]()
ευχαριστώ για τις γνώμες!
ArrowsFA1 έγραψε:Thanks doctor. Νομίζω είναι από τα πράγματα για τα οποία δεν θα πλήρωνα, οσοδήποτε λίγο και να κόστιζαν.
Θα δω τη λύση του spotify (είχα παλιά λογ/μό), ανάλογα με το πόσο εκνευριστικές είναι οι διαφημίσεις..
antonis78 έγραψε:Αν θέλεις να παίζει Neflix & Disney+ θα πρέπει να φροντίσεις να είναι certified για αυτά.
Καλή περίπτωση είναι αυτό Nokia TV Box 8000
Αυτό πώς διάολο εξηγείτε; Είχαν κίτρινες σημαίες ν[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]