Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimsabas έγραψε:Κοριτσίστικο όνομα που άκουσα τις προάλλες: Αγορίτσα!

Οι γονείς της θα έπρεπε να χάσουν την επιμέλεια λόγω αυτού και μόνον! :ninja: :lipsealed: :help:

:protest:

Το καημένο! :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#417213 Γιαννάκο πάλι το joker πιάσαμε ???? :lol:

Να σας ζήσει, να είναι καλότυχη, να σας αποτρελλάνει, και πάντα με υγεία όλη η οικογένεια. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#417280 γερη και καλοτυχη να είναι Γιαννη!!
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#417316 Να σου ζήσει Γιάννη, ότι καλύτερο εύχομαι!!
Η δικιά μου γίνεται αύριο ενός μηνός :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Deleted User 1 έγραψε:Σκέφτομαι πόσα πράγματα ΔΕΝ θα μπορώ να κάνω ΜΕ το παιδί μου και κάθε υποψία σκέψης καταλήγει στον κουβά. Καλά τα παιδιά όταν είναι άλλων! :inlove:

να δεις που όταν πιάσεις το σκασμένο στα χέρια σου πρώτη φορά, ΠΟΛΛΑ δε θα σε νοιάξει να τα ξανακάνεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
By manosky
JimClark έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Σκέφτομαι πόσα πράγματα ΔΕΝ θα μπορώ να κάνω ΜΕ το παιδί μου και κάθε υποψία σκέψης καταλήγει στον κουβά. Καλά τα παιδιά όταν είναι άλλων! :inlove:

να δεις που όταν πιάσεις το σκασμένο στα χέρια σου πρώτη φορά, ΠΟΛΛΑ δε θα σε νοιάξει να τα ξανακάνεις. :lol:

Ορθόν.
Μόνο που το ιδανικό είναι να έχεις προλάβει να χορτάσεις διάφορα πράγματα, ώστε απλώς να τα αφήσεις πίσω εύκολα, περνώντας ομαλά σε άλλο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
By edmond
manosky έγραψε:
JimClark έγραψε:

Ορθόν.
Μόνο που το ιδανικό είναι να έχεις προλάβει να χορτάσεις διάφορα πράγματα, ώστε απλώς να τα αφήσεις πίσω εύκολα, περνώντας ομαλά σε άλλο επίπεδο.

Και αυτό ορθόν.

Γιάννη να σου ζήσει.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
manosky έγραψε:
JimClark έγραψε:

Ορθόν.

Θα συμφωνήσω, αλλά μερικά χούγια δεν κόβονται και είναι στον άνθρωπο. Προχθές ήμουν έξω για ρετσίνες με συμμαθητή από το σχολείο, παντρεμένο με μια πραγματική καλλονή (όταν την είχα πρωτοδεί έμεινα |λογοκρισία|) αρκετά χρόνια μικρότερή του! Μου λέει ότι ο γιος του είναι όλη του η ζωή και όλο μου έδειχνε βιντεάκια με τον πιτσιρίκο! Αν και είναι πολύ χορτασμένος (άπειρες γυναίκες, ποτά, ξενύχτια - μεγάλο αλάνι) μου πρότεινε να πάμε αντροπαρέα στο καρναβάλι του Ρίο για λίγο ξεφάντωμα βραζιλιάνικου τύπου, μέχρι και εισιτήρια μας βρήκε (700 τα αεροπορικά και 150 η διαμονή για 10 μέρες)... :s_sarcastic