Κοριτσίστικο όνομα που άκουσα τις προάλλες: Αγορίτσα!
Κοριτσίστικο όνομα που άκουσα τις προάλλες: Αγορίτσα!
Dimsabas έγραψε:Κοριτσίστικο όνομα που άκουσα τις προάλλες: Αγορίτσα!
Deleted User 1 έγραψε:Σκέφτομαι πόσα πράγματα ΔΕΝ θα μπορώ να κάνω ΜΕ το παιδί μου και κάθε υποψία σκέψης καταλήγει στον κουβά. Καλά τα παιδιά όταν είναι άλλων!
JimClark έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Σκέφτομαι πόσα πράγματα ΔΕΝ θα μπορώ να κάνω ΜΕ το παιδί μου και κάθε υποψία σκέψης καταλήγει στον κουβά. Καλά τα παιδιά όταν είναι άλλων!
να δεις που όταν πιάσεις το σκασμένο στα χέρια σου πρώτη φορά, ΠΟΛΛΑ δε θα σε νοιάξει να τα ξανακάνεις.
manosky έγραψε:JimClark έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Σκέφτομαι πόσα πράγματα ΔΕΝ θα μπορώ να κάνω ΜΕ το παιδί μου και κάθε υποψία σκέψης καταλήγει στον κουβά. Καλά τα παιδιά όταν είναι άλλων!
να δεις που όταν πιάσεις το σκασμένο στα χέρια σου πρώτη φορά, ΠΟΛΛΑ δε θα σε νοιάξει να τα ξανακάνεις.
Ορθόν.
Μόνο που το ιδανικό είναι να έχεις προλάβει να χορτάσεις διάφορα πράγματα, ώστε απλώς να τα αφήσεις πίσω εύκολα, περνώντας ομαλά σε άλλο επίπεδο.
manosky έγραψε:JimClark έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Σκέφτομαι πόσα πράγματα ΔΕΝ θα μπορώ να κάνω ΜΕ το παιδί μου και κάθε υποψία σκέψης καταλήγει στον κουβά. Καλά τα παιδιά όταν είναι άλλων!
Ορθόν.
Μόνο που το ιδανικό είναι να έχεις προλάβει να χορτάσεις διάφορα πράγματα, ώστε απλώς να τα αφήσεις πίσω εύκολα, περνώντας ομαλά σε άλλο επίπεδο.
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]