Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#41582 Kαι στην τελική έξω γίνεται χαμός από χρέη. Τι να πρωτοκυνηγήσουν και τι να πρωτοκάνουν. Αν ήταν τόσο αυστηρά δεν θα έβγαζαν 48-72-100 κτλ δόσεις. Θα απειλούσαν και τέλος. Αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Το τι γράφει ο κορσερ και ο κάθε κορσέρ είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
giannik1977 έγραψε::dizzy:

για εξήγησε το λίγο ρε μονστερ , αν είναι να μην γράφουμε την γνώμη μας μην φάμε μύνηση (περίπτωση manosky) ,μην γράφουμε για χρέη κ.λ.π (περίπτωση κορσερ) ...

εν προκειμένω , λες να ακούει κανείς εφοριακός και στείλει κανά μπουγιουρντί στον κορσερ , με φωτ/φο των δηλώσεων του στο petrolheads.gr?

ανέβασε λίγο το λεβελ της σκέψης σου και το ξανασυζητάμε :s_yummy
Άβαταρ μέλους
By gianik
#41590 επειδή δεν μπορώ να φτάσω το δικό σου level , αν θες εξήγησε τι εννοείς...Αν δεν θες άστο , η Βενετιά θα ψάχνει το βελόνι της..
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#41807 Μ'αρέσει που έκλεισα εισιτήρια για Χριστούγεννα να πάμε οικογενειακά.Ωραίο γιατί ανήμερα Χριστούγεννα μόνοι Χωρίς την ευρύτερη οικογένεια η φίλους (ακόμα και οι γείτονες πάνε στο χωριό τους), θα ήταν περίεργα οι γιορτές.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Deleted User 1 έγραψε:Ψορσέρ ντάξει επειδή δεν ξέρεις και πολύ και όπως έμαθα κι από έναν πολύ καλό κυριούλη σε μια ημερίδα που διοργανώσαμε προχθες, δεν υπάρχει ιδιωτικότητα στο διαδύκτιο.

Consider yourself busted! :rtfm:

Σιγά μωρέ, τι να πει κι αυτός που κοκκορεύεται δημόσια ότι δεν πρόκειται να πληρώσει το φόρο που του ζητάνε στο 'Μούρικα:
http://www.standard.co.uk/news/mayor/bo ... 74108.html
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#42474 Χτες πάω να σηκώσω λεφτά από το ATM. Την στιγμή που φεύγω βλέπω στα πόδια μου μια πιστωτική. Παίρνω το τηλέφωνο που έχει πάνω, εξηγώ τι έγινε, συμφωνούμε να δώσουν το τηλέφωνο μου στον κάτοχο της για να συνεννοηθούμε. Σε λιγότερο από 5 λεπτά, με παίρνει τηλέφωνο ο άνθρωπος, περνάει από το σπίτι μου και την παραλαμβάνει.

-Θα μου επιτρέψετε να σας στείλω κάτι για το ευχαριστώ.
-Ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά πραγματικά ΟΧΙ, δεν χρειάζεται. Να είστε καλά.

Σήμερα μου έρχεται αυτό:

Εικόνα

Faith in humanity restored. :)
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#42481 Από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζει το ανθρώπινο είδος, σε σχέση με τα ζώα.
Μπράβο και στους 2.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#42490 Ψιλοπαρόμοια φάση εχθές σε ένα ρουχάδικο: έπρεπε 1 εκ των 2 ρούχων να δωθεί πίσω και πήγαμε με το 1 ρούχο και την απόδειξη, επάνω στην οποία βέβαια είχε το συνολικό ποσό, τουτέστιν και των 2.

Έρχεται η γυνή με το παραδάκι, βλέπω ότι από λάθος μάς έδωσαν όλο το ποσό πίσω κι όχι το μισό, βουρ κατευθείαν στην πωλήτρια και μάς ευχαριστούσε που υπάρχουν ακόμα ειλικρινείς αθρώποι. :s_airkiss

Κρίμα που τα παιδάκια είναι μικρά και δεν κατάλαβαν τι αστέρι μπαμπά έχουν :s_blush
Άβαταρ μέλους
By elteo
#42498 Ασχετο αλλά τα κρασιά ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ φτιάχνονται στον τόπο μου (Καβάλα) και μάλιστα δουλέυει 1ος ξάδερφος στο οινοποιείο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#42507 Χρηστο βαλε το κρασι , βαζω 2 κιλα ψιλοκομμενο παιδακι κ 2 λουκανικα Λαμιας..:)

Μου αρεσει που στολισαμε δεντρο σε κλιμα γιορτινο στο σπιτι..
Παιδες υγεια κ παλι υγεια , ολα τα αλλα φτιαχνονται..