Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
ripper έγραψε:
Ρε σεις πραγματικά λυπηθείτε μας. Κοιτάξτε λίγο τι προσφέρουν οι κάρτες και πως γίνεται πλέον η διαδικασία. Κάθε τρεις και λίγο τα ίδια λέμε.

Πάμε πάλι: Σε F2G 300΄ προς όλους και τουλάχιστον 1 GB ίντερνετ με μια δεκάρα κάρτα. Χρόνος ασχολίας 2 λεπτά το μήνα στο κινητό σου.
Με λεφτά να περισσεύουν και χίλιες δύο προσφορές.

Over and out.
Συντάσσομαι πλέον απόλυτα με g8777 και corsair.

Aν δεν κάνω λάθος δεν είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή τα 300' προς όλους ή μέχρι 1GB με 10αρα ανανέωση ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές. Γιατί σε μένα ισχύει αυτό με τα 300 ή το 1GB (ταυτόχρονα με 10€ ανανέωση δε στα δίνει και τα δύο, ή το ένα ή το άλλο) ενώ στης μητέρας μου που πήγε από συμβόλαιο wind σε f2g το καλοκαίρι δεν υπάρχει αυτό το bonus.
Λέω κάτι λάθος;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:XΛ ΠΟΛΥ καλα εκανες. :s_yes

Ο κορσες και εγω επικροτουμε. :s_roses

ΟΡΝΙΑ της Cosmote αντιπροσφορα ΤΩΡΑ στον Nikos! :rtfm:

Έλα μλκ πες αλήθεια...τι έκανες και με πήραν τηλέφωνο? :ninja: :omg:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#52385 Niko ελπίζω να σκεφτηκες λογικά.. Που να μπλεκεις με καρτες τώρα...Να πρέπει να βγαινεις μέσα στο ανεμοβροχο για να βρεις περίπτερο...και μετα ξυσε ξυσε με το νόμισμα να βγει ο κωδικός. Ασε που δεν είμαστε για επιπλέον άγχος αυτές τις εποχές "Σε κλείνω δεν εχω χρονο" , "σου εκανα αναπάντητη γιατί τελειωσαν τα δωρεάν λεπτά και δεν θέλω να χαλασω το υπολοιπο" :thumbsdown:

YOLO ρε συ Νικο.Συμβόλαιο και ξεγνοιασες :rtfm:

Να τα βλέπουν οι υπόλοιποι αυτά. :iconcool:

:s_yes
Άβαταρ μέλους
By NickTG
xenos έγραψε:
NickTG έγραψε:
xenos έγραψε:αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.

Άλλο το δεν μπαίνεις σε διαδικασία βέβαια γιατί είναι μικρό το ποσό και άλλο δεν υπάρχει καλύτερο.
Πιο φθηνά βγαίνει με κάρτα με περισσότερο data.

Το να γλιτώσω 5ε και να έχω στο νου μου να βάλω κάρτα, να ανανεώσω, να στείλω σμσ κλπ συνέχεια..... ε δεν με ενδιαφέρει. Αν μου έλεγες στα ίδια αντί για 300ΜΒ έχεις 1Γβ, τ΄τοε το σκεφτόμουν.

Μα έχεις 1GB στα ίδια.
Αν βάζεις κάθε μήνα 10Ε από μαγαζί Wind/Public ή online σου δίνει δωρεάν 1GB.
Απλή προσφορά που την έχουν όλα τα νούμερα F2G.

red_monster έγραψε:
Η χαρα έρχεται όταν σε προγραμμα συμβολαίου ξεπεράσει το όριο :metalo: :metalo: :omg: :omg:

Πλερωνεις την 90€ και κανείς τουμπεκι ψιλοκομμενο ...

Πες καλύτερα 400+! :lipsealed:

panos2171 έγραψε:Aν δεν κάνω λάθος δεν είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή τα 300' προς όλους ή μέχρι 1GB με 10αρα ανανέωση ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές. Γιατί σε μένα ισχύει αυτό με τα 300 ή το 1GB (ταυτόχρονα με 10€ ανανέωση δε στα δίνει και τα δύο, ή το ένα ή το άλλο) ενώ στης μητέρας μου που πήγε από συμβόλαιο wind σε f2g το καλοκαίρι δεν υπάρχει αυτό το bonus.
Λέω κάτι λάθος;

Πλέον για αυτούς που είχαν τα 300 λεπτά τα δίνει και τα 2.
Το 1GB το δίνει σε όλους αρκεί να κάνεις ανανέωση από 10Ε και πάνω σε μαγαζί Wind/Public ή ηλεκτρονικά.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
NickTG έγραψε:
Το 1GB το δίνει σε όλους αρκεί να κάνεις ανανέωση από 10Ε και πάνω σε μαγαζί Wind/Public ή ηλεκτρονικά.

Όταν λες online φαντάζομαι εννοείς με paypal και όχι να πάρεις την κάρτα από το περίπτερο και να βάλεις τον 16ψήφιο στο στο site έτσι;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
mirage έγραψε:Ελεγχο; Παντως το να βαζεις καρτα μια φορα το μηνα δεν το λες και μανουρα.

Sent from Corsair's brick

Αυτό λέω. Η "κάρτα" μπαίνει αυτόματα με το app της εκάστοτε εταιρίας + PayPal: κυριολεκτικά με το πάτημα 2 πλήκτρων. Επιπλέον, έχεις απόλυτο έλεγχο.

Από την άλλη δε θα έβαζα ποτέ πάγια εντολή γιατί πιστεύω θα έχανα τη μπάλα. Άσε που σε πιθανή αμφισβήτηση χρεώσεων (αρκετά σύνηθες) θα είμαστε τρέχα γύρευε.

< μου
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Niko ελπίζω να σκεφτηκες λογικά.. Που να μπλεκεις με καρτες τώρα...Να πρέπει να βγαινεις μέσα στο ανεμοβροχο για να βρεις περίπτερο...και μετα ξυσε ξυσε με το νόμισμα να βγει ο κωδικός. Ασε που δεν είμαστε για επιπλέον άγχος αυτές τις εποχές "Σε κλείνω δεν εχω χρονο" , "σου εκανα αναπάντητη γιατί τελειωσαν τα δωρεάν λεπτά και δεν θέλω να χαλασω το υπολοιπο" :thumbsdown:

YOLO ρε συ Νικο.Συμβόλαιο και ξεγνοιασες :rtfm:

Να τα βλέπουν οι υπόλοιποι αυτά. :iconcool:

:s_yes

Έχω εταιρικό ρε
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#52449 Δηλαδή σε κάρτα αν κάποιος θέλει ομιλία 1000-1500 λεπτά προς όλους κ data τουλάχιστον 1gb τι επιλογές έχει;
Άβαταρ μέλους
By gianik
NickTG έγραψε:
panos2171 έγραψε:Aν δεν κάνω λάθος δεν είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή τα 300' προς όλους ή μέχρι 1GB με 10αρα ανανέωση ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές. Γιατί σε μένα ισχύει αυτό με τα 300 ή το 1GB (ταυτόχρονα με 10€ ανανέωση δε στα δίνει και τα δύο, ή το ένα ή το άλλο) ενώ στης μητέρας μου που πήγε από συμβόλαιο wind σε f2g το καλοκαίρι δεν υπάρχει αυτό το bonus.
Λέω κάτι λάθος;

πάντως στο site του free2go έχει την επιλογή του να επιλέξεις είτε τα 200' (+100΄) λεπτά προς όλους είτε το 1 gb data..
Δεν ξέρω αν επιλέγοντας το ένα σου δίνει δώρο το άλλο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#52461 Μιλάω για όποιον παλιό συνδρομητή έχει το bonus των 300 λεπτών προς όλους σε συνδυασμό με αυτο:
http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ana ... u-omilias/
Που ισχύει για όλους τους συνδρομητές.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
vasilis έγραψε:Δηλαδή σε κάρτα αν κάποιος θέλει ομιλία 1000-1500 λεπτά προς όλους κ data τουλάχιστον 1gb τι επιλογές έχει;

Ξεκινάς με το τι θες να πετύχεις, και βλέπεις πως θα φτάσεις εκεί πιο "γρήγορα" και πιο φθηνά. Π.χ. το 1GB στο CU το παίρνεις αν ενεργοποιήσεις μια 10ευρη κάρτα στο Bonus Talk2Voda και πάρεις το πακέτο Mail100 (που σου δίνει 500+500) με 5€. Με το Bonus έχεις ήδη 400', οπότε θέλεις άλλο ένα Talk2Voda600 με 7€ για να πιάσεις τα 1000'. Άρα θες την αρχική 10ευρη και άλλη μια 5ευρη κάρτα, σύνολο 15€ και έχεις αυτά που θες....
Άβαταρ μέλους
By Mark
vasilis έγραψε:Δηλαδή σε κάρτα αν κάποιος θέλει ομιλία 1000-1500 λεπτά προς όλους κ data τουλάχιστον 1gb τι επιλογές έχει;

Σε CU για παράδειγμα, βάζοντας 20ευρώ κάρτα έχει 1gb, και έπειτα με την αγορά 3 πακέτων των 5ευρώ έχει 900' προς όλους και 600' προς vodafone, ενώ του έχει μείνει υπόλοιπο 2,5ευρώ περίπου. Φυσικά ο χρόνος ομιλίας είναι με 3λεπτη χρέωση. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα έχει και το free2go.

The Ace έγραψε:Ξεκινάς με το τι θες να πετύχεις, και βλέπεις πως θα φτάσεις εκεί πιο "γρήγορα" και πιο φθηνά. Π.χ. το 1GB στο CU το παίρνεις αν ενεργοποιήσεις μια 10ευρη κάρτα στο Bonus Talk2Voda και πάρεις το πακέτο Mail100 (που σου δίνει 500+500) με 5€. Με το Bonus έχεις ήδη 400', οπότε θέλεις άλλο ένα Talk2Voda600 με 7€ για να πιάσεις τα 1000'. Άρα θες την αρχική 10ευρη και άλλη μια 5ευρη κάρτα, σύνολο 15€ και έχεις αυτά που θες....

To πακέτο που λες για το 1GB όντως έτσι είναι αν και λέγεται surf and mail και στην εκδοχή με την αυτόματη ανανέωση δίνει 500+500. Bonus όμως με 400' στο CU δεν υπάρχει. Αυτό είναι στο καρτοκινητό vodafone, και μόνο σε όσους είχαν παλιά τα 300' με κάθε κάρτα, τώρα τους αφαιρεί και 3€ για να τους δώσεις 400'.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#52489 μάλιστα,
άρα πάμε με όπλο τη φορητότητα προς voda στη μάχη για αναπροσαρμογή του συμβολαίου που τελειώνει σε κανα δίμηνο :superman: