Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
markvag έγραψε:
Asimov έγραψε:Με πόνο ψυχής συμφωνώ με τον από πάνω. Ψωμί τοστ ΜΟΝΟ από φούρνο :rtfm:

.

Πάντως, μία φορά που πήραμε και ρίξαμε μια ματιά στα συστατικά, δεν είχε και κάτι διαφορετικό με αυτά από Σ/Μ... Ούτε και γευστικά... Η τιμή βέβαια, ήταν αλλού... :dizzy:

To ψωμι τοστ του φουρνου δεν εχει συντηριτικα και αυτο απο μονο του δειχνει οτι ειναι πιο υγιεινο.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Zorz έγραψε:
elteo έγραψε:Και η ζαχαρίτσα φυτικής προέλευσης είναι.

Το ίδιο και το κώνειο. :shifty:

Στάλθηκε μέσω smartphone
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kostis20 έγραψε:8 χρόνια στο εξωτερικό εγώ ψωνιζα με το καφασακι μου και επαναχρησιμοποιούμενες ...

< >

κ στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν οι σακούλες πολλών χρήσεων. Στο λερουά μερλάν ( :lol: ) δίνουν με 75 σέντς νομίζω κ αν χαλάσει σου την αντικαθιστούν λένε...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#287240 Αν το έγραφε και λεγουά μεγλάν δε ...

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#287241 κάπως έτσι πρέπει να λεγεται πάντως, μην το γελάτε. :lol:
ας μας πουν κ οι γαλλομαθείς του φόρουμ...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#287243 Λερουα μερλεν , αν είσαι απο την Μασσαλία, με ελαφρύ "γ" αν είσαι παριζιάνος

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#287248 Ναι, ήθελα να γράψω το αε αλλά εντάξει. Με ε θα ήταν αν είχε e , σωστά;

Πολλοί στην Ελλάδα το λένε Λιρόι Μέρλιν...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PeterPan έγραψε:Πολλοί στην Ελλάδα το λένε Λιρόι Μέρλιν...

Το ξεκίνησαν γαλλιστί αλλά το άλλαξαν στην πορεία γιατί ντεν καταλάβαινε το γκόζμον σε τι αναφέρονταν.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
PeterPan έγραψε:
kostis20 έγραψε:8 χρόνια στο εξωτερικό εγώ ψωνιζα με το καφασακι μου και επαναχρησιμοποιούμενες ...

< >

κ στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν οι σακούλες πολλών χρήσεων. Στο λερουά μερλάν ( ) δίνουν με 75 σέντς νομίζω κ αν χαλάσει σου την αντικαθιστούν λένε...

Στο λερουά τα παιρνω με το καρότσι και τα βάζω σε μεγάλη σακούλα του ΙΚΕΑ,π ου έχω στο αμάξι.
Το καφασακι που είχα στη Πραγα ήταν πτυσσόμενο και τα έβαζα μία χαρά όλα μέσα....
Δεν έχω βρει Ελλαδα παρόμοιο...

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#287263 Έχει κι η μάνα μου

.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
PeterPan έγραψε:Ναι, ήθελα να γράψω το αε αλλά εντάξει. Με ε θα ήταν αν είχε e , σωστά;

Sent from space >

Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Dodger έγραψε:
PeterPan έγραψε:Ναι, ήθελα να γράψω το αε αλλά εντάξει. Με ε θα ήταν αν είχε e , σωστά;

Sent from space >

Έτσι!

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By markvag
elteo έγραψε:Και η ζαχαρίτσα φυτικής προέλευσης είναι. :lol:

Και οι περισσότερες νευροτοξίνες, ζωικής ή φυτικής προέλευσης είναι επίσης... :lol:

Καλά, προφανώς όσο περισσότερο μη προμαγειρεμένα ή γενικά προ-ετοιμασμένα τρόφιμα τρώμε κακό δεν θα κάνουμε, μάλλον καλό κάνουμε στον εαυτό μας.

Απλά να τονίσω πως οι εγκρίσεις για κυκλοφορία δεν δίνονται για πλάκα, ούτε οι έρευνες είναι της πλάκας. Υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία και σαφέστατα υπάρχουν παραδείγματα συστατικών που έχουν καταφέρει να "τρυπώσουν", αλλά σε γενικές γραμμές το σύστημα δουλεύει καλά, ιδίως αν κρίνουμε τόσο από το προσδώκιμο ζωής, όσο και από το ότι ο πληθυσμός γενικά είναι πολύ πιο υγειής από ποτέ. :)