Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#83305 Kάλα και το δικό μου το seamaster χρυσο το ξαναπλήρωσα στην αντιπροσωπεία.Και ο κουμπάρος μου με το Tag τα ίδια.Δε το βλέπω και τόσο τυχαίο...
Γενικά ακούω αρκετο κόσμο να εχει παραπονα απο ακριβά ρολόγια.Σε ένα rolex συναδέλφου ξεκόλλησαν οι δείκτες πχ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#83307 Ένας λόγος που δε προτίμησα το omega είναι επειδη μίλησα με συνφορουμιτη με γνωστό ρολογα και μου είπε οτι τα omega έχουν αρκετά προβληματακια.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By drdino
#83310 Θα δείξει Ελπίζω ο 3603 να μην μου βγάλει προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:Θα δείξει Ελπίζω ο 3603 να μην μου βγάλει προβλήματα.

To πήρες τελικά?
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#83424 2 ρολογακια θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#83426 το panerai τι τιμη εχει? πολυ ωραιο σχεδιο.
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
kostis20 έγραψε:Kάλα και το δικό μου το seamaster χρυσο το ξαναπλήρωσα στην αντιπροσωπεία.Και ο κουμπάρος μου με το Tag τα ίδια.Δε το βλέπω και τόσο τυχαίο...
Γενικά ακούω αρκετο κόσμο να εχει παραπονα απο ακριβά ρολόγια.Σε ένα rolex συναδέλφου ξεκόλλησαν οι δείκτες πχ.

Αν μιλήσεις με κανέναν τεχνικό θα σου πει πολλές ιστορίες για ρολόγια που έβγαλαν θέματα, οι ιδιοκτήτες ορκίζονται πως δεν είχαν κάνει τίποτα και τα ρολόγια είχαν φάει αρκετή κακομεταχείριση... μιλάμε για καλά χτυπήματα. Για να φύγουν οι δείκτες από ρολόι θέλει πολύ γερή στούκα, δεν γίνεται για πλάκα... Τα βλέπεις και στην κάσα τα χτυπήματα και τις γρατζουνιές και επιμένει ο άλλος πως δεν το έχει χτυπήσει πουθενά...
Προ καιρού ένας φίλος παραπονιόταν για το ρολόι του πως σταμάτησε να δουλεύει ξαφνικά χωρίς να κάνει αυτός τίποτα... το πήρα να το πάω σε τεχνικό φίλο για να του κάνει και καμμιά έκπτωση και το ρολόι είχε σπάσει έναν άξονα και είχε κολλήσει ένας τροχός, εξωτερικά δε, ήταν όλο χτυπήματα... όταν του το είπα πως δεν κάνει να το χτυπάει έτσι μου απάντησε με έκπληξη πως φανταζόταν πως αφού είναι τόσο ακριβό ρολόι θα ήταν και "αντοχής" και τότε μου παραδέχτηκε πως το φόραγε και όταν έκανε δουλειές με βαριά εργαλεία, (σφυριά, τρυπάνια, τροχούς) και είχε φάει κάμποσα καλά χτυπήματα... απο την στεφάνη είχαν σβηστεί νούμερα από τα χτυπήματα...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#83444 Αν δεν τίθεται χτύπημα (που φαίνεται στην τελική) δεν υπάρχει εγγύηση για όλα αυτά;
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
kostis20 έγραψε:Τα δύο δικά μας δεν είχαν χτυπηθεί ποτε.

Για να φύγουν οι δείκτες απο ρόλεξ καινούργιο, μόνο με χτύπημα σοβαρό. Εκτός εάν μιλάμε ή για κανένα μοντέλο του 50-60 που έχει περάσει από 100 διαφορετικούς μάστορες και με τα χρόνια έχουν χαλαρώσει οι δείκτες, ή για καμμιά ρέπλικα. Δεν μιλάω για αυτά που πουλάνε στον δρόμο, μιλάω για ρέπλικες με αυτόματους μηχανισμούς ολόιδιες με τα ρόλεξ, αλλά φυσικά δεν είναι ίδια... Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου αυτά που σου λέω, κάτι ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
#83463 Ναι το κατάλαβα, για αυτό σου λέω πως τελικά και εσύ δεν μπορείς πραγματικά να ξέρεις τι έχει συμβεί στο ρολόι του συναδέλφου σου.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#83481 Απλα και στις γυναίκας μου έφυγε ενα πετραδάκι απο τις ώρες χωρίς να είναι χτυπημένο.
Άβαταρ μέλους
By InFiNiTy
dimviii έγραψε:το panerai τι τιμη εχει? πολυ ωραιο σχεδιο.

Αν είναι το 422 έχει τιμή καταλόγου 8200 αν θυμάμαι καλά. Το είδα πριν 2 εβδομάδες και είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#83495 Με τις μπαταρίες τί προσέχουμε; Έχω εδώ και τρία χρόνια ένα tag αφόρετο.Επίσης αν χρειαστεί κάποια στιγμή αλλαγή η μπαταρία το πάω οπουδήποτε;