Τόσο δαπανώ καθημερινά και αρχίζει καλά η μέρα.
Αλλιώς θα έπαιρνα χάπια καφεΐνης.

JimClark έγραψε:τι στο μπέο γράφετε, δε τα πιάνω. 1.5 καφέ, 1/3 ζάχαρη ζβιν ζβιν κ τέλος![]()
kyr80 έγραψε:Και για να σας καλύψω πλήρως. Όταν λείπω από το σπίτι, ΟΛΟΙ (γυναίκα,πεθερά,αδέρφια,φίλοι) πίνουν από nespresso.
kyr80 έγραψε:Οι μηχανές στον προγραμματισμό, δε μετράνε χρόνο. Μετράνε ροή νερού.
Ο καφές ήταν ψιλοκομμένος και άργησε να βγει.
Πάντως τα 25 δευτερόλεπτα έχουν πάψει να ισχύουν για πολλούς καφέδες. Κάποιες εταιρείες έχουν αλλάξει το ψήσιμο. Έχω πιει πολύ ωραίο moka στα 35sec και με το ζόρι ήταν 20ml. Βέβαια το καλαθάκι είχε μέσα 21γραμμάρια![]()
Γενικά σε ένα καινούριο καφέ πειραματίζεσαι. Ποσότητα, κόψιμο και στο τέλος έρχεται ο χρόνος. Βέβαια στα 75sec δύσκολα να πιεις καφέ. Freddo με καμιά 18-19 γραμμάρια πίνεις άνετα στα 45sec.
Zorz έγραψε:Γενικώς δεν είμαι πολύ φαν του καφέ (βασικά είμαι ο Οβελίξ της καφεΐνης, οπότε αποφεύγω συνήθως καφέδες, κοκακόλες κλπ), αλλά στη δουλειά έχουμε Nespresso και η συνάδελφος μου φτιάχνει μερικές φορές καφέ. Έχω δοκιμάσει νομίζω όλα τα κανονικά χαρμάνια που έχουν (εκτός από τα tribute), και όλα έχουν στο βάθος μια υποβόσκουσα "καμένη" γεύση.![]()
Δεν έχω την σχέση με το αντικείμενο και την εμπειρία που έχετε όσοι ασχολείστε με αυτό, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Είναι κάτι παράξενο ή απλά είναι ο περιορισμός στη ποιότητα του καφέ που μπορεί να φτιάξει μια τέτοια μηχανή με κάψουλες;
otso έγραψε:κυριακο καλημερα .μερικες ερωτησεις . την καφετερια την κρατας ανοιχτη τον χειμωνα;
otso έγραψε:αυτους τους καφεδες που περιγραφεις θα τους πιο αν ερθω απο κει ,όποτε εισαι ανοιχτα; εισαι δεν εισαι εσυ στην μηχανη;<br abp="776">εννοω οτι αν περασω απο κει χωρις να το ξερεις θα πιω καφε που περιγραφεις ;
otso έγραψε:και μετα θα ηθελα τον καλυτερο που μπορεις να φτιαξεις , ωστε απο περιεργεια να δω αν ο ουρανισκος μου μπορει να καταλαβει ενα απο τα ωραια πραγματα της ζωης .<br abp="778">απο καφεδες ασχετος , αλλα πηγαμε με την οικογενεια καπου και πηρα καπουτσινο , πρωτη φορα δεν μπορεσα να πιω καφε και μου ερχοταν εμετος.

προσφατα κερδισα σε διαγωνισμό την Y1.1 της Illy. Ε ο καφές που δίνει (δοκίμασα με τις μπλε κάψουλες, lungo και καλά) είναι ανωμαλη προσγείωση σε σχέση με αυτόν της Gaggia. Λες και πίνω γαλλικό, τόσο νερωμενος φαίνεται. Αλλά η ευκολία χρήσης του δεν υπάρχει , οπότε καταλαβαίνω απόλυτα την διαδοση τους τα τελευταία χρόνια.
g8777 έγραψε:Μιας και η ευρυπρωκτια μου δεν γνωρίζει σύνοραπροσφατα κερδισα σε διαγωνισμό την Y1.1 της Illy. Ε ο καφές που δίνει (δοκίμασα με τις μπλε κάψουλες, lungo και καλά) είναι ανωμαλη προσγείωση σε σχέση με αυτόν της Gaggia. Λες και πίνω γαλλικό, τόσο νερωμενος φαίνεται. Αλλά η ευκολία χρήσης του δεν υπάρχει , οπότε καταλαβαίνω απόλυτα την διαδοση τους τα τελευταία χρόνια.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]