Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#103300 Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που 'να πιάνουν τα χέρια της', αλλά το θεωρώ άκρως ντεκαυλέ.
Λάθος, τώρα που το σκέφτομαι έχω γνωρίσει. Και είναι όντως ακριβώς έτσι.
Γυναίκα δεν τη λες.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#103312 Αν πρόκειται να τα εγκαταλείψεις σε εξωτερικό χώρο και το χειμώνα (έπιπλα κήπου) ή είσαι φοιτητής-εργένης κλπ, μιά χαρά είναι και τα ΙΚΕΑ και τα Λερόυ και τα Πράκτικερ. Φτηνά τα παίρνεις, γρήγορα τα πετάς ! :iconcool:
Απο επώνυμα καταστήματα και ποιότητας είδη αγοράζεις, και πάλι δεν έχουν την αντοχή που ξέραμε οι παλιότεροι, αφού για να πουλάνε κατέβασαν τιμές και αντίστοιχα ποιότητες.
Ειδικά απο ΙΚΕΑ, αγοράστηκαν πέρσι 2 τραπεζάκια για "βοηθητικό" χώρο (22€ έκαστο) και μόλις αφήσαμε ποτήρι με κρύο χυμό (απο παγάκια) και σχημάτισε εξωτερικά τους γνωστούς "υδρατμούς" στον πάτο, το χρώμα απο το τραπεζάκι φούσκωσε στο "σχέδιο" του πάτου του ποτηριού ! :s_mad
Φέτος θα τριφτούν και ξαναβαφτούν με χρώμα που να "αντέχει", αλλά η επιβεβαίωση για το "μιάς χρήσης" δεν ήταν ότι καλύτερο ! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Morx
Panosss έγραψε:Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που 'να πιάνουν τα χέρια της', αλλά το θεωρώ άκρως ντεκαυλέ.
Γυναίκα δεν τη λες.

Eχω γνωρισει και δεν ειναι καθολου ντεκαβλε.
Βεβαια εκεινη ειχε παρει την πρωτοβουλια να βαλει τις κρεμαστρες στο σπιτι που μετακομισα.
Δραπανοκατσαβιδο, ουπα, σφυρακι και σκουπα. Τσακ τσακ εβαλε 4 κρεμαστρες οσο εγω συναρμολογουσα το κρεβατι.
Ετσι οπως εριχνε βαρος μπροστα στο ενα ποδι και τουρλωνε κωλο ηταν ωραιο θεαμα. :iconcool:
Μετα δοκιμασαμε αν εκατσαν καλα οι ταβλες .... :eat:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Panosss έγραψε:Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που 'να πιάνουν τα χέρια της', αλλά το θεωρώ άκρως ντεκαυλέ.
Γυναίκα δεν τη λες.

@Vengas, cabala, βάλτε μια φωτογραφία "από αυτές που ξέρετε" :s_wink για να αλλάξει γνώμη ο φίλος μας τον Panosss.
Θα το έκανα εγώ αλλά δεν είμαι σπίτι...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Morx έγραψε:...
Ετσι οπως εριχνε βαρος μπροστα στο ενα ποδι και τουρλωνε κωλο ηταν ωραιο θεαμα. :iconcool:
Μετα δοκιμασαμε αν εκατσαν καλα οι ταβλες .... :eat:

κουπέα εσύ; :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

Ωραιο εγινε.

< 3

Σε ΙΚΕΤΕΥΩ, πες μας οτι μας δουλευεις, οτι εβαλες κοπελα να τα συναρμολογησει, εστω και αν ειναι ψεμα. :rant:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Geo f1 έγραψε:Μπαμπας της και η ιδια..εγω δουλευα

< 3

Λοιπον, επειδη εχω και εγω ενα φιλο που ειναι "κουλος" αλλα τελικα εβαλε τσατρα-πατρα φωτα στο σπιτι του οταν οι καταστασεις πιεσαν, ξεκινα απο τα βασικα:

Εικόνα

Discovery Toys Motor WorksThis junior-mechanic set has a working power tool and a shop full of parts to build three free-wheeling vehicles!

A motorcycle, prop plane, and race car are sized right for small hands and feature moving parts. Includes tool box, manual and electric screwdrivers, two tool bits and extra screws. Requires 2 AA batteries, not included.

from ages4 years & up

Μετα θα παμε σε πιο δυσκολα πραγματα, οπως πχ αυτο
http://www.ikea.gr/kathistiko/voithitika-trapezia-saloniou/voithitika-trapezakia/boithitiko-trapezaki-32898/34029/

που θελει 4 βιδες

Μετα βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
trident1971 έγραψε:Λοιπον, επειδη εχω και εγω ενα φιλο που ειναι "κουλος" αλλα τελικα εβαλε τσατρα-πατρα φωτα στο σπιτι του οταν οι καταστασεις πιεσαν, ξεκινα απο τα βασικα:

Εικόνα

Μετα θα παμε σε πιο δυσκολα πραγματα, οπως πχ αυτο
http://www.ikea.gr/kathistiko/voithitika-trapezia-saloniou/voithitika-trapezakia/boithitiko-trapezaki-32898/34029/

που θελει 4 βιδες

Μετα βλεπουμε.

Γίνεσαι κακός τώρα.... :innocent:

....το οποίο τραπεζάκι για τα λεφτά του είναι super ανθεκτικό και γενικώς vfm :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
The Ace έγραψε:Γίνεσαι κακός τώρα.... :innocent:

....το οποίο τραπεζάκι για τα λεφτά του είναι super ανθεκτικό και γενικώς vfm :thumbsup:

Καθολου κακος, μπορει πχ να με μαθει τραπεζικα θεματα. Θα αρχισω απο προσθεση, αφαιρεση, κλασματα κλπ. :lol:

Το τραπεζακι ειναι ολα τα λαφτα, ειχα το μεγαλο, απιστευτα ανθεκτικο και πρακτικο, οταν χαλασε μετα απο λιγα χρονια απροσεκτης χρησης, , το πεταξα και πηρα αλλο χωρις δευτερη σκεψη.