Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#58591 Να στε καλα βρε παιδια και να χαιρεστε τις αγαπες σας!!!
Καθε μια εξελιξη απο αυτες που ειπατε ηταν και μια συγκινηση για μενα αφου περασα απο καθε μια απο αυτες.
4η Δημοτικου ο δικος μου και εχω ηδη μπει στην κοντρα αφου εχει αρχισει να ισχυροποιει αποψεις και επιθυμιες με γεγονοτα και πληροφοριες απο τη ζωη στο σπιτι τα μαθηματα και τον σχολικο περιγυρο. Αλλη φαση. Με στριμωχνει ευχαριστα. Η λεξη αγαπη δε φτανει γι αυτο το παιδι. Πολυ λιγη.
Δεν εχω λογια...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#58604 Να σας ζήσει να την καμαρώνετε και του χρόνου με laptop 17", i7, 8giga RAM, 256 SSD να βλέπει cartoons :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#58605 :lol: dimik (χθες σκαρφαλωσε στον πυργο και πατησε το κουμπι ρεσετ ενω δουλευε το pc το σκατουλι)!!

Σας ευχαριστω ολους.
Σημερα θα κανουμε ενα μινι παρτακι..Τουρτα με την Πεπα την γουρουνα απο ενα μαγαζι στην Αργυρουπολη.
Μπομπιτσες,γαριδακια κλπ..Θα νιωσω και γω παιδι σημερα!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#58609 Χαχαχαχ ναι γουρουνιτσα!!! :s_rofl

Ευχαριστω Μαικουλη
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#58611 Αυτήν την χοντρογουρούνα την Πέπα και την οικογένειά της δεν την πάω με τίποτα. Ενοχλητικά κακομούτσουνη, πλακουτσομούρα, δισδιάστατη κλπ. Τόσο ακαλαίσθητο πράμα και να έχει τέτοια επιτυχία.... Ευτυχώς η δική μου κόρη δεν την πολυξέρει... και ελπίζω να μην την μάθει.
Τουλάχιστον η Έλσα και η Άννα (από το Frozen) είναι και ωραία γκομενάκια!
Άβαταρ μέλους
By bill33
#58615 Να την χαιρεστε Γιωργο!!!!!!

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By xenos
#58769 Να σου ζήσει geo. Και εμείς σε 2 εβδομάδες κλείνουμε χρόνο. Βέβαια ο δικός μου έχει αρχίσει ήδη να τσαμπουκαλεύεται πολύ. Θα έχουμε μάχες! :rant: :lol:

Ρε τι γίνεται με αυτή τη ρουφιάνα την πέππα; Και εμένα χαζεύει. Έχω κατεβάσει ένα μεγάλο πακέτο πέππα από youtube σε φλασάκι στην τηλεόραση. Όταν γίνεται χαμός.... :superman: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#58779 Αα εμας δεν τις εχει κανει κλικ..Απλα λογω πεθερας Πεπης η μπομπα εγινε Πεπα..

Send from my Note 3