Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85811 για στείλε έτσι από επιστημονικό ενδιαφέρον :hmmm:

YΓ γενικά το ξέρω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άπειρα πράγματα, εφαρμογές πολλές στη πράξη δε ξέρω
πριν κάποιο καιρό κάναμε μέχρι και μια εργασία με αποθεματικά για ασφαλιστικές (που γενικά ακόμα χρησιμοποιούν excel) ή μια άλλη με λειτουργικό κίνδυνο
οπότε τα έχω δει σε πιο "ακαδημαϊκό" ας το πούμε έτσι περιβάλλον και αυτά τα πράγματα δε θα μπορούσαν να γίνουν με spss, όπως για παράδειγμα μοντέλα από παλινδρόμηση
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#85813 :iconcool: sent

QsisVTS έγραψε:εφαρμογές πολλές στη πράξη δε ξέρω

Το industry (mobile, social, ad, content, platform, κλπ κλπ) αυτή τη στιγμή "χορεύει" τον χορό των analytics. Μια απότις πρώτες και πιο σημαντικές ερωτήσεις που γίνονται σε κάθε εταιρεία που βλέπεις να υπάρχει, είναι τι analytics έχουν. Η επόμενη είναι πόσο μπορούν να αξιοποιηθούν, και όπως καταλαβαίνεις για κάθε μία εταιρία που υπάρχει μιλάμε και για μια αντίστοιχη εφαρμογή αυτών που λέμε.
Άβαταρ μέλους
By famas
#87349 7.000 ευρώ μισθός για την Εθνική Σύλβια

Μισθός 7.000 ευρώ (μεικτά - αν και η ίδια θεωρούσε ότι το ποσό αυτό θα ήταν καθαρό). Ισοδυναμεί με μισθό γενικού διευθυντή ή του διευθυντή του κεντρικού καταστήματος με 35 χρόνια υπηρεσίας. Εταιρικό Ι.Χ. 1.600 κυβικών αλλά και πιστωτική κάρτα. Η προσωπική επιτυχία της Σύλβιας είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς πως στην προηγούμενη δουλειά της στον ΣΚΑΪ έπαιρνε μόλις 850 ευρώ!
http://www.protothema.gr/greece/article ... i-sulvia-/
Άβαταρ μέλους
By g8777
Ο θόρυβος που κάνουν τα τακούνια της στο παλιό πάτωμα του κτιρίου διοίκησης της ΕΤΕ είναι μαχαιριές για τα ηλικιωμένα στελέχη

Α ρε Θεμο γιγαντα... :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
famas έγραψε:Η πρόσληψη έγινε το Δεκέμβριο το 2014. Η συγκεκριμένη είχε πάρει συνένευξη και από τον Κορέ.

Oι εκπομπές της ήταν καλές, παρουσίαζε παραγωγές στην Ελλάδα, μας έδειξε άτομα, εταιρίες και παραγωγές άγνωστες στο ευρύ κοινό, μου άρεσαν οι εκπομπές της και την κρίνω για την δουλειά της, τα άλλα μου είναι αδιάφορα, αν πρέπει, ας λογοδοτήσει ο γενικός που την προσέλαβε και ας εξηγήσει και τους λόγους.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#87700 Tα δεδουλευμένα τους ζητούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στα Hondos Pallas

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231391830
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#92563 Βόμβα ΣτΕ: 120.000 μηχανικοί θα πληρώσουν αναδρομικά από το '11 αυξήσεις στο ΤΣΜΕΔΕ

| iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/197875/vo ... z3VHuz15Me
Άβαταρ μέλους
By mirage
#92570 Nobody knows. Τελικα αν δεν εισαι δικαστης, στρατιωτικος ή σωμα ασφαλειας δεν πας πουθενά.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bibendum έγραψε:Τι σχεση εχουν οι εκλογες με κατι που ειχε ψηφιστεί το 2011?

α) Λαμπρά για τα αναδρομικά

β) μια γενική διαπίστωση για το κλίμα των μηχανικών στην Ελλάδα το τελευταίο 3μηνο
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mirage έγραψε:Nobody knows. Τελικα αν δεν εισαι δικαστης, στρατιωτικος ή σωμα ασφαλειας δεν πας πουθενά.

Nobody knows που κολλάει αυτό που έγραψες πάλι γιατί γουστάρεις να πατάς κουμπάκια