Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
gianik έγραψε:Με αυτα κ με αυτα ο εν λογω εγινε διασημος ... :oops:

Αυτός είναι ο σκοπός. :rtfm:

όπως δηλώνει και σε συνεντευξη: "Πρόκειται κυρίως για πολιτική και ιδεολογική θέση στην περίπτωσή μου, θα έλεγα. Εκφράζω μάλιστα την ταυτότητα φύλου μου, άλλοτε με flamboyant (επιδεικτικά) και άλλοτε με πιο χαμηλών τόνων συμπεριφορά, και φορώντας όλων των ειδών τα ρούχα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που στερεοτυπικά θεωρούνται γυναικεία"

Επίσης, δηλώνει Human and animal rights activist, vegan, atheist, feminist, antifascist, antiracist, agender, nudist

Με λίγα λόγια είναι ακτιβιστής και προσπαθεί να δημιουργήσει ντόρο. Στο Λονδίνο πχ, δε νομίζω πως θα εκφραζόταν τόσο έντονα και επιδεικτικά γιατί θα ένιωθε αποδεκτός. Στην Ελλάδα ξέρει οτι οι περισσότεροι θα "τσιμπήσουν" και θα γίνει θέμα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#449778 Ήταν ήδη διάσημος, χάρη στον g :s_airkiss

Αλήθεια, ποιό είναι το πρόβλημά σας; Παντού υπάρχει ένας διαφορετικός, αλλιώς διαταραγμένος, ή για μερικούς ανώμαλος. οκ γούστο του και καμάρι του, νομίζετε ότι θα πάνε όλοι και θα γίνουν ουδέτεροι; Για το θεαθήναι πιστεύω πως γίνονται αυτά. Πραγματικά χέστηκα τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του ή αν τον φωνάζουν Jason Αντιγόνη, Jason Λουκία, Jason Μαρία κλπ. Λέτε να γεμίσουμε "ουδέτερα"; I don't think so :roll:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#449830 Εγώ προσωπικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με τέτοιους ανθρώπους..
Απλά δεν βρίσκω το λόγο γιατί δίνεται τοσο πολυ δημοσιότητα σε ένα τέτοιο θέμα . Θεωρώ ότι το κίνητρο τους δεν είναι αυτό που πλασάρουν ότι κ καλά το κάνουν ώστε κάποιοι άλλοι που επίσης θέλουν να πάρουν θάρρος ,να μην καταπιέζονται κ.λ.π...
π.χ ο Βαλλιανατος τόσα χρόνια ως "πρωτοπόρος" μόνο ιδιον όφελος είχε ...κάπου δηλαδή γίνονται κ λίγο ψώνια από την δημοσιότητα. Θα μπορούσε να πάει να απαλείψει το φύλο στο ληξιαρχείο κ clain main να τελειώσει το θέμα... Οοοοοοοχι , έπρεπε όλη η Ελλάδα να το μάθει..
Άβαταρ μέλους
By dstou
δεν βρίσκω το λόγο γιατί δίνεται τοσο πολυ δημοσιότητα σε ένα τέτοιο θέμα .

Καμόν, ατειεύεσαι τώρα. Στα 10 πρώτα λεπτά του πρώτου μαθήματος σε μία σχολή δημοσιογραφίας, όποια νά'ναι, μαθαίνεις ότι τα θέματα που διαπραγματεύονται κάτι από το τρίπτυχο αίμα-σπέρμα-στέμμα χαίρουν άμεσης προτεραιότητας στην αναπαραγωγή των ειδήσεων, γιατί φέρνουν νούμερα. Κλικς,% τηλεθέασης,αναγνωσιμότητας, όπως θες πέστα.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#449878 http://www.athensvoice.gr/ellada/jason- ... -eisai-non

"Περίγραψέ μου έναν ιδανικό-ουτοπικό κόσμο.

Πρώτα από όλα ένας τέτοιος κόσμος είναι στο χέρι όλων μας, δεν είναι κάτι το τόσο απραγματοποίητο. Είναι ένας κόσμος όπου τα ανθρώπινα και ζωικά δικαιώματα, όπως και το περιβάλλον, θα είναι σεβαστά. Ένας κόσμος με ουσιαστική, δωρεάν και δημόσια παιδεία, χωρίς φασισμό, σεξισμό, ρατσισμό, τρανσφοβία, αμφιφοβία, ομοφοβία, χονδροφοβία, ηλικιοφοβία, πίστη σε μεταφυσικά παραμύθια, όπως θεοί, καλές και κακές ενέργειες, «μάτι», ζώδια, κ.λπ. Ένας κόσμος με βίγκαν τρόπο ζωής και οικολογική συνείδηση, χωρίς άκρατο καπιταλισμό και πατριαρχία, χωρίς Χρυσές Αυγές και γενικά ακροδεξιές οργανώσεις, αλλά με ενισχυμένη κοινωνική πρόνοια, αλληλεγγύη και αγάπη για την Τέχνη. Ένας κόσμος με ισότητα στα δικαιώματα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών συμπεριλαμβανομένων, αλλά και νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Ένας κόσμος που δεν θα αποδίδει φύλο και θρησκεία στα νεογνά, δίνοντας έτσι δικαίωμα στα άτομα να αυτοπροσδιοριστούν όταν και μόνο εάν θέλουν τα ίδια με κάποια θρησκεία και φύλο. Είναι επίσης αναγκαίο λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, της εξαθλίωσης, της συνεχόμενης φτωχοποίησης και της αντικατάστασης πολλών επαγγελμάτων από την τεχνολογία, αλλά και των κοινωνικοοικονομικών ανισοτήτων, να υπάρχει ένα παγκόσμιο βασικό εισόδημα για όλα τα άτομα, για να υπάρχει στέγη, τροφή και ασφάλιση για όλα μας. Η ομοσπονδιοποίηση είναι, από την άλλη, μονόδρομος αν θέλουμε το συντομότερο έναν κόσμο χωρίς σύνορα, ανάγκη για προσφυγιά και πολέμους."

Πέρα απ την πλάκα και την αισθητική του καθενός (που είναι καθαρά υποκειμενικό και αδιάφορο στην τελική) μια χαρά τα λέει το τυπακι.
Μονο στο βιγκαν μας τα χαλάει...

< >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#449886 Και τι σχέση έχει αυτό?
Εγω Γιάννη τον ονόμασα αυτός εν θέλει αργότερα να λέγεται ευλαμπια, δικαίωμα του, δεν αλλάζει κάτι.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
kovathe έγραψε:Και τι σχέση έχει αυτό?
Εγω Γιάννη τον ονόμασα αυτός εν θέλει αργότερα να γινει βαζελος , δικαίωμα του, δεν αλλάζει κάτι.

< >

+1
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#449894 Στο κείμενο γράφει: ένας κόσμος που δε θα αποδίδει φύλο στα νεογνά. Είπες ότι συμφωνείς. Δεν το τήρησες όμως στο παιδί σου. Αυτό λέω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#449896 Υποχρεωμένος δεν ήταν;
Το θέμα δεν είναι να δηλώσεις το φύλο, το θέμα είναι ν' αποδεχτείς το παιδί σου όπως και να ΄χει. Και κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εύκολο, ούτε δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Dimsabas έγραψε:Α ναι; Τι όνομα έχεις δώσει ΕΣΥ στο παιδί σου; Κομοδίνο;

To όνομα κομοδίνο είναι πιασμένο από δυο-τρεις παίκτες του Θρύλου, μην γεμίσουμε κομοδίνα. :rtfm:

Κατά τ'άλλα, όταν γράφει ο καθείς για ουτοπία μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και αυτό το βρίσκω όμορφο και εύκολο. Τα δύσκολα έρχονται όταν προσπαθούμε να γεφυρώσουμε την ουτοπία που έχουμε στο κεφάλι μας με την πραγματικότητα και την κοινή πρακτική, γιατί συνήθως τα ουτοπικά θέλω μπάζουν νερά με το κυβικό σε ανάλογες προσπάθειες. Ο σύγγαυρος κοβάθε πουχού πιάστηκε από το βήγκαν λάϊφστάϊλ που θεωρεί ουτοπία το τυπάκι. Ο συνδυασμός των ουτοπιών που έχει σχηματίσει το μυαλό του ο καθένας μας είναι δύσκολη δουλειά, που φρακάρει άσχημα στο κλασσικό ζήτημα της δημοκρατίας: η δική μου ελευθερία σταματάει εκεί που ξεκινάει η δικιά σου.

Πολύ μπλαμπλά για το τίποτα μέχρι στιγμής δίπλωματ. Σωστό κι αυτό, εντούτοις, αυτού του είδους η εισαγωγή είναι απαραίτητη imo, γιατί εάν την παραλείψουμε μπορούμε να περάσουμε σε περίεργες ατραπούς, όπως πολλοί πριν από εμάς, οι οποίοι τυφλώθηκαν από το "όραμά τους" και επεβλήθησαν διά της βίας. Αναφορικά με τα κοινωνικά θέματα, έχω γράψει και στο παρελθόν ότι η επιβολή τους ετσιθελικά είναι λίγο-πολύ αναγκαίο κακό· εξάλλου, οι μάζες ποτέ δεν θα αποδέχονταν (όπου ποτέ βάλε οποιοδήποτε αποδεκτό χρονικό διάστημα) την κοινωνική φιλελευθεροποίησή τους, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κοκ. Σε άλλα, πιο αμπίγκιους θέματα/πλαίσια όμως, το πράγμα ζορίζει και θέλει τριβή με διάλογο, συνεννόηση και παρρησία. Δεν περνάς σε αλλαγές του κοινωνικού/πολιτικού/οικονομικού/βιωτικού μοντέλου χωρίς να έχεις εξαντλήσει όλα τα ικανά περιθώρια.

Για να μην γράψω ένα μίνι σεντόνι χωρίς να έχω αναφερθεί σε κάτι συγκεκριμένο που δεν μου άρεσε, βρίσκω υποκριτικό το να ανακαλύπτουμε την καταστροφή στον άκρατο δυτικό καπιταλισμό (ξούξούξού), σύστημα στο οποίο έχουν δημιουργηθεί ανισότητες και ανθρώπινος πόνος ΑΛΛΑ και τα πλαίσια προώθησης των επιστημών, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τέχνης (εντάξει θα μου πείτε και πουχού στη σοβιετική ένωση παρήχθη τέχνη και επιστήμη και συμφωνώ απόλυτα, δας νοτ δε πόιντ όμως) και γενικότερα, αυτό το σύστημα/μοντέλο αποτελεί την βάση πάνω στην οποία η ανθρωπότητα πορεύεται. Για να το θέσω απλά, το τυπάκι ξεκίνησε την ουτοπική του θεώρηση στα δημοκρατικά πλαίσια του, κακού κατά τ'άλλα μοντέλου του καπιτσαλισμού και όχι από κάπου αλλού. Και το βρίσκω πολύ λογικό αυτό, καθότι η ανοικοδόμηση κάτι καινούριου, κάτι καλύτερου και πιο ανθρώπινου, σχεδόν νομοτελειακά έρχεται πατώντας στο προηγούμενο καλύτερο μοντέλο, τα ιστορικά παραδείγματα εξάλλου είναι μπόλικα.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
g8777 έγραψε:
kovathe έγραψε:Και τι σχέση έχει αυτό?
Εγω Γιάννη τον ονόμασα αυτός εν θέλει αργότερα να γινει βαζελος , δικαίωμα του, δεν αλλάζει κάτι.

< >

+1
gianik έγραψε:
Flame :rant:

< >
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#449927 - Πως σε λένε;
> Πινέζα.
- Κινέζα;
> Όχι, Πινέζα!
- Κινέζα;
> ΟΧΙ ΠΙΝΕΖΑ!!!
- Τι πινέζα μου λες μωρέ;
> ΠΙΝΕΖΑ ΜΕ ΛΕΝΕ!
- Κινέζα σε λένε;
> Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π Π ΠΙΝΕΖΑ!!!
- ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;

(με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά δεν κρατήθηκα, θα φροντίσω να μην ξαναδιαβάσω το παρόν)...