Sent >

Anonymous Founder έγραψε:Στα μικρά σκάφη να μην ξεχνάμε και τα θαλάσσια κανό. Σε φέρνουν κοντά στην θάλασσα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και έχουν χαμηλότατο κόστος. Αλλά χρειάζονται καλή φυσική κατάσταση (και στα όρτσα, ΑΚΟΜΗ καλύτερη!Μου χάρισε ο λαμαρινάς μου ένα μονοθέσιο πέρσι. Καλή φαση, αλλά χρειάζεσαι και παρεα. Χωρις αλλον διπλα δεν παλευεται.).
Εδώ , η ομάδα του Άγγελου Χριστοφίδη.
https://www.seviangt.gr/

NiTse έγραψε:Άρα ο φόρος πολυτελείας υπολογίζεται ανάλογα με τους μήνες που είναι σε κίνηση το σκάφος σωστά;; Αν είναι έτσι τότε παλεύεται και σκάφος 6, 7 μέτρων αν το δηλώνεις μόνο το καλοκαίρι.Νομιζω ενα νορμαλ χρονικό πλαισιο ειναι απο Απριλη εως και Σεπτέμβριο... 6 φουλ μηνες... Ετσι κ αλλιως, μια λογω δουλειας, μια λογω καιρού κλπ αν το ριχνεις 2 φορες την βδομαδα εισαι σουπερ..
).
drdino έγραψε: αλλά θεωρώ πως καλό είναι να έχω τις γνώσεις, η θάλασσα θέλει σεβασμό.

gianik έγραψε:Θελω φωτο με εσενα κ Peterpan κ να φορατε αυτα τα ακριβα μαγιω με τις χελωνες που ψωνιζει ο Stefan ο 147ας....Θα σε απογοητεύσω, δεν είναι η μούρη μου για τέτοια μαγιό
Anonymous Founder έγραψε:@drdinoΚαι Αμοργό φέτος 100€ η μέρα έπαιζε....με 100 ενοικιάσεις το έχεις αποσβέσει το σκάφος....
Είχα ρωτήσει στον συγκεκριμένο και μου έπεσε το σαγόνι με την τιμή. Νομίζω ήταν πάνω από 100€ την μέρα, χωρίς τα καύσιμα.
Νομίζω 120€, και μιλάμε πριν 4 χρόνια.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]