Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#797491 Εγώ αύριο θα κάνω ΜΚΟ…
«Σώστε την Εύα» :innocent:

Ολο και κανα ψιχουλάκι θα περίσεψε... :eat:
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
popolaros έγραψε:Εικόνα

απο το πουθενα, ειχε γινει καποια....

δεν πειραζει, next time :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag
Ο Βουγιας την έφερε τότε αθώα και ομορφη κοπελίτσα στο κόμμα, για αλλους λογους!!!! και τελικά του εφαγε τη θέση!!
ΠΑΣΟΚ!!! ωραία χρόνια!!!!.

.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#797509 απο οτι φαινεται θα δικαστει στην Ελλαδα, αρα ΑΘΩΑ

αντε και στα επομενα ψηφοδελτια της Νεας Δημοκρατιας.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#797547 Καθόλου καλά δεν πήγε αυτό Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#797549 Μα δεν θεωρούσε τον εαυτό της αριστερά, άρα όλα καλά.
Κρίμα πάντως, πάνω που ετοιμαζόταν να πάει στην ΝΔ με μεταγραφή αεροδρομίου, ήρθαν οι Βέλγοι και το χάλασαν.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#797555 μα ούτε εγώ την θεωρούσα αξία λόγου ευρωβουλευτή, σλλα αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι κομματικοί μηχανισμοί την έφτασαν τόσο ψηλά. αυτό πως ακριβώς ένας πολίτης αυτού του κράτους μπορει να το παλέψει???

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
224v έγραψε:μα ούτε εγώ την θεωρούσα αξία λόγου ευρωβουλευτή, άλλα αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι κομματικοί μηχανισμοί την έφτασαν τόσο ψηλά

Ισχύει και για τα 3/4 της βουλής. :svivhaha:

224v έγραψε:αυτό πως ακριβώς ένας πολίτης αυτού του κράτους μπορεί να το παλέψει???

Ας πούμε με την ψήφο του. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#797565 :s_omg :s_omg :s_omg

Θαλασσινος
@thalassinos2001
·
3h
Πες το σωστά:
«Ο πατέρας της Εύας Καϊλή είναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣΑΠΟ ΤΗ ΝΔ εδώ και χρόνια ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ»#Καιλή

Εικόνα

:s_omg :s_omg :s_omg
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#797577 Είναι γνωστά αυτά. 'Ηταν κολλητός (έκαναν μαζί μπίζνες :shifty: ) των Ψωμιάδηδων και αρχικά για να χώσει τη κορούλα απευθύνθηκε στον Καρατζαφέρη, ο οποίος της σύστησε να πάει στο ΠΑΣΟΚ για να έχουν κι εκεί κόσμο.
Μετά Βούγιας, Μπένι and the rest is history.
Τι θέμα ήταν να πιάσει πόστο το βλαστάρι, το κόμμα μικρή σημασία είχε. Πάντως σίγουρα οικογενειακώς δεν είχαν σχέση με τον σοσιαλισμό :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#797578 Κατι διαβασα για μονο 500 χιλιαρικα και σκεφτηκα οτι δε φτανουν για μια ολοκληρη ζωη στο Ευακι που εχει μαθει στα λουσα.

Τωρα διαβασα το εξης που δειχνει πιο ευοιωνο για το μελλον της:

...έχουν ενισχυθεί οι υποψίες για την ύπαρξη ενός εξωχώριου λογαριασμού της κ. Καϊλή, ο οποίος έχει υπόλοιπο το οποίο ξεπερνάει τα 30 εκατ. ευρώ...

Ρε σεις λετε να ειναι ολα αυτα για τιποτα ψηφους και τιποτα χαζες δηλωσεις στην Ευρωβουλη ή μπας και εβρεξε και κεφαλακι εκτος απο την κελεμπια ο Καταριανος? :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#797579 Εμένα πάλι, μου φαίνεται σαν άλλος ένας αποδιοπομπαίος τράγος(οκ γίδα) η εν λόγω μανδάμ.
Κάποτε ο Τσοχατζόπουλος, τώρα αυτή, στο ενδιάμεσο -όπου μπορεί να μου διαφεύγουν- κάποιοι άλλοι.
Παιχνίδια πολιτικά, από αυτά που θα μάθουμε -αν μάθουμε- καιρό αργότερα.
Αμφότερες πλευρές πουλάνε στελέχη τους για δημιουργία εντυπώσεων και ικανοποίησης του πόπολου, πρόσκαιρης βέβαια αλλά ικανοποίησης του στυλ "ααααχ , πάρτα μωρή κ@ριόλα-μ@λάκα κλπ"
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#797586 Δηλαδή αν η ανώνυμη πληροφορία στους Βέλγους δημοσιογράφους/αστυνομία/εισαγγελία προήλθε από πολιτικούς αντιπάλους της, Κύρτσο, Παπαδημουλη, χαιφιντελιτι ή Ποπολάρο, σημαίνει ότι η Εύα δεν βούτηξε το δάχτυλο στο βάζο; Αυτό που έχει σημασία κ πρέπει να μας προβληματίσει είναι ποιος την κάρφωσε κ ποιος ωφελείται ή αν εκανε αυτα που εκανε;
Επίσης από που κ ως που αποδιοπομπαίος τράγος; Δεν φορτώθηκε τα κρίματα όλου του κόσμου όπως ο Ιησούς ο Γαλιλαίος, τα χρήματα στις σακούλες φορτώθηκε. Ας πρόσεχε. Όπως λέει κ ο Ποπολάρος, next κ παμ παρακατ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#797587 Στο μεταξύ τον άντρα της αδερφής της τον έβαλε ο Άδωνις-Σπυρίδων γενικό διευθυντή της Αναπτυξιακής τράπεζας :shifty:

Ικανοτατοι όλοι οι Καϊληδες, ακόμα και οι γαμπροί :shifty:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
edmond έγραψε:Εμένα πάλι, μου φαίνεται σαν άλλος ένας αποδιοπομπαίος τράγος(οκ γίδα) η εν λόγω μανδάμ.

Δεν τους εμπόδισε κανείς να πουν με ποιους άλλους κάνουν δουλειές.