- 11 Σεπ 2014, 19:34
Παμε?
Παμε .
Mισο πρωτα:

Λοιποον....
Στην Ελλαδα λοιπον του 500ευρωκαιανσαρεσει βγαινει ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-----> Ασχετος με το αντικειμενο δηλ.

) και τι ανακοινωνει μεσες ακρες στο κοπαδι του;
"Μα βρε |λογοκρισία| και σεις ολο κλαιγεστε γαμω την πτανα μου οτι σας περισσευει μηνας στο τελος του μισθου.Ανοιξτε ρε γιδια τα γκαβα σας και κοιταξτε και καμια τιμη στο ραφι".
Ολα αυτα o υπουργος εμποριου.
Aυτο ειναι το μετρο που προτεινει ο ταναςπου γιος
Νικου (Greo για σενα αυτο) για ναδικαιολογησει το πρωινο του ξυπνημα και το φραπογαλο που πινει με τα ποδια πανω στα CHESTERFIELD.
Και αντι να χτυπησει η πορτα του γραφειου--------->
μου βγαινει η καθε ΚΥΡΑΤΣΑ* (οχι
αυτη) στα φορα και τι μυστικο σκυβει και μας λεει , ετσι για να μας ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ;
"Ναι ρε καλα τα λεει ο Τζερι, αρκετα πια με τον ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ του Ελληνα. Ολο BMW και μεταξωτα βρακια αλλα που να ριξετε το κεφαλι στο απκατ ραφ να παρεις τον ΦΛΟΚΟ αντι για το Rio Mare."
Ευτυχως δλδ γιατι ειμασταν τοσο ΓΚΑΒΟΙ και ηρθε o ιεροκυρηκας των 1300ωνε κυβικων να μας γλιτωσει απο την αμαρτια-------->
PRAISE THE LORD HALLELUJAH!!
(Σορυ GTI_)
Γιατι να μην βγει αυριο ο Γκικας να μας πει "Τι τα θετε τα κωλοσπιτα? Χτιστε λιγοτερο!. Ο Goldenιδης "Picanto ρε μνια και δεν ειμαι καλα! ULTRAS-7" (γκραφιτυ απ οξω απ το γραφειο). Ετσι.Η κριση ειναι απο σας. Τρωγατε-πινατε-δινατε του γαβρου τσιγκινα- και τον λογαριασμο
ο πισω. Αλλα που να βαλετε μυαλο ρε αχρηστοι, μην κοιτας που εμεις χαιρομαστε κατα βαθος για αυτα που περνατε, αφου κουβαλαμε πολυτιμες εμπειριες απο το προνηπιο και μετα----->

Νταξ, τωρα που το ξαναδιαβαζω ισως ημουν λιγο αδικος που ΞΑΝΑΘΡΥΨΙΑΛΛΙΑΣΑ , ετσι απλα, με ενα ποστακι οπως παντα.
Για χαρη του νεου σπιτιου ας χαρισω λιγη απο την ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ συμπονοια μου σε καποιες κοπελες :

*εξαιρουμενου του ΧΛ
Θα είμαι πάντα με τους ξυπόλυτους , γιατί αυτοί έχουν το δίκιο με το μέρος τους.