Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#533799 Το πρωτο 15θημερο Αυγουστου και Ιθακη γινεται χαμος..Ιουλιο και τελος Αυγουστου είναι ομορφα και ησυχα γιατι οι υποδομες δεν είναι για πολύ κοσμο και το εκμεταλευονται.
Σεπτέμβριος ο καλος μηνας για καιρο και παραλιες που μπορεις να "απλωθεις". Με ένα μικρο βαρκακι όμως παντα εχεις ένα ορμισκο να εισαι μονος… η πλαι σε Mega Yachts... Εχοντας σπιτι εκει τρως εκει οποτε ο κοσμος στα μαγαζια δεν πολυενοχλει Εχουμε και μεγαλα Σ/Μ Βσιλοπουλα Σκλαβενιτη, και ετσι τα τροφιμα είναι εξασφαλισμένα.
Ο κοσμος είναι όπως ειπατε πιο πανω για Κεφαλονιτες!!! Φερνω μαζυ μου φιλους και μενουμε στο σπιτι και ετσι το ξεπερναμε, εχει και 4-5 πανηγυρια!!! και περναει ο καιρος.
Τα παιδια κανουν την νυχτα μερα και ετσι δεν συναντιωμαστε πολύ!!! Εχουμε και χωματόδρομους που οδηγουν σε παραλιες αδειες γιατι δεν πανε πολλοι…. Εχει και μονοπατια καταγεγραμμένα και καθαρισμένα για περιπατητες, που ερχονται Ιουνιο και μετα…
Μεγαλα συγκροτηματα δεν εχει και γιαυτο η περιοδος ειναι μικρη. Το μερος εχει ομορφιες αλλα είναι και ακριβο τελικα...
Άβαταρ μέλους
By Akis
#533871 Πωω πωω, τι μου θυμίσατε τώρα! Πριν χρόνια είχα πάει να βρω τον χαμένο πατέρα μου στην Τουρκία και κατά τη διάρκεια της αποστολής μού επιτέθηκε μια αρκούδα. Αφού την κατατρόπωσα χρησιμοποιόντας μόνο τα χέρια μου, διαπίστωσα ότι ήταν ο Ανέστης Βλάχος.
Άβαταρ μέλους
By g47
QsisVTS έγραψε:το πας φιρί φιρί :x

(καλά εγώ έχω και τον ρατσισμό στο υπόλοιπο νησί όταν μαθαίνουν ότι είμαι ληξουριώτης :lol: )

Ε τι Κεφαλονιτης τοτε?
Δεν εισαι σαν εμας, τους pure. :shifty: