Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
JBT έγραψε:από την στιγμή που δεν είναι μασονία το ρόταρι, γιατί το συζητάτε ακόμα;

γιατί βαριόμαστε όπως κι εσύ :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
mjacob έγραψε:παρεμπιπτόντως, τύπου rotary υπάρχουν *άπειρα* clubs. Συνήθως δε τα πιο "εξειδικευμένα" έχουν και περισσότερο νόημα.

όπως το petroleheads gr? μασονία/παρεάκι; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#388609 Petrolheads ειναι ενα κακο παρακλαδι του Συριζα ανοητε.

Κατα τ αλλα απο αυτα που διαβασα καταλαβα το εξης οτι στο rotary club μπορει να παει ο ο οποιοσδηποτε αρκει να πληροι καποια κριτηρια και να τον προτεινει καποιος αλλος; εχασα κατι;
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 26 Απρ 2017, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
dimitrisB έγραψε:Ειδικά μ΄αρέσει που ορισμένα πράγματα, εξάπτουν τη φαντασία.
Καλό είναι βέβαια αυτό για την όποια "μπίζνα", αφού της δίνει περισσή "αίγλη" που μπορεί και να μην έχει στο βαθμό που φανταζόμαστε, ή (γιατί οχι ) να προξενεί ανησυχία, "φόβο" , ίσως και μίσος :iconcool: στους αδαείς, .....

alexandros.K έγραψε:τι σε κανει να πιστευεις οτι τα μελη ενημερονονται πληρως για το τι παιζει στην κορυφη της πυραμίδας?
Τα προβατα δεν ξερουν ποτέ τον σκοπο του τσομπανη
Dimsabas έγραψε:Εντάξει, έγραψε κάποιος ένα μελίρρυτο λογύδριο με επίκληση στο φιλότιμο και στο συναίσθημα και ξαφνικά δικαιώθηκε απ' όλους. Συμπέρασμα; Η μασονία δεν έχει σχέση με τον τεκτονισμό, ο οποίος δεν έχει θρησκευτικό υπόβαθρο, όλοι μασάνε κουτόχορτο και μόνο αυτός τα λέει σταράτα. Και κρίμα που οι ενορίες είναι οπισθοδρομικές, θα είχαν φτιάξει διπλάσιο καμπαναριό και αλαβάστρινο τέμπλο αλλά αρνήθηκαν τις rotary δωρεές...

Επειδή "προδώθηκα" και κάποιοι με "έπιασαν στα πράσα" :( δεν θα ξαναπαντήσω, διότι......
τα μαρτύρια που προβλέπονται απ΄τον Ορκο σε όποιο μέλος προδώσει τον Ιερό Σκοπό, δεν αντέχω να τα υποστώ. :vava: :sorry:

:lol:

O σκοπός μου , που ειναι bold-αrισμένος στην παράθεση μου , πέτυχε απολυτα! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimitrisB έγραψε:Επειδή "προδώθηκα" και κάποιοι με "έπιασαν στα πράσα" :( δεν θα ξαναπαντήσω, διότι......
τα μαρτύρια που προβλέπονται απ΄τον Ορκο σε όποιο μέλος προδώσει τον Ιερό Σκοπό, δεν αντέχω να τα υποστώ. :vava: :sorry:

Εικόνα

:rtfm: :rtfm: :ninja:

:lol: :lol: :lol:

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
dimitrisB έγραψε:Επειδή "προδώθηκα" και κάποιοι με "έπιασαν στα πράσα" :( δεν θα ξαναπαντήσω, διότι......

:lol:

O σκοπός μου , που ειναι bold-αrισμένος στην παράθεση μου , πέτυχε απολυτα! :yahoo:

Αρα εισαι μελος τους
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#388638 :s_bye

ΥΓ: Αλλο ένα Off topic, απο εμένα και ..... ότι καταλαβαίν(ε)τε καν(ε)τε:
1/ Αν ξέρατε το πόσες φορές έχω γράψει κάτι σε πολλά και διάφορα τοπικά , προσπαθώντας να διορθώσω κάποιον, να ενημερώσω , να εκφράσω και τη δική μου άποψη κλπ , και στην προσπάθειά μου να είμαι κατατοπιστικός, ευγενής και κυρίως να μην τον προσβάλω , το έχω ξαναδιορθώσει, επαναδιορθώσει, τροποποιήσει, αλλάξει κλπ, κλπ, μέχρι οριστικά να το ποστάρω, θα με θεωρούσατε η ψώνιο ή μέγιστο ... μ@λ@κα, που "αναλώνεται" σε τέτοιες λεπτομέρειες, σε ένα (οποιοδηποτε) ιντερνετικό φόρουμ, όπου έχεις να κάνεις με πολλές, άγνωστες και ιδιότροπες έως αγενείς "μορφές".

2/ Μιά φορά δεν πρόσεξα και στεναχώρησα τον Υ.V. που -να πάρει- δεν μου ήταν και άγνωστος, αλλά και φορουμο-φίλος και γνώριμος, στον οποίο βέβαια στη συνέχεια ζήτησα και "εγγράφως" συγνώμη.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
bibendum έγραψε:Petrolheads ειναι ενα κακο παρακλαδι του Συριζα ανοητε.

νομίζεις, μόλις φτάσεις στα πιο υψηλά επίπεδα θα σου αποκαλυφθεί περισσότερο μέρος της αλήθειας
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#388654 Αρκεί να εχεις δώσει και την ανάλογο συνδρομή-φιλανθρωπία έναντι "σέρβερς" στον Hi Fi
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#388658 Άλλη μία δακρύβρεχτη δημοσίευση που δε λέει τίποτα επί της ουσίας ΔημήτρηΒ.

Απλά πράγματα: είσαι μέλος; Ξέρεις προσωπικά ότι τα ανώτερα στελέχη δεν εισάγονται στον τεκτονισμό; Οι τελετές, που έχουν διαρρεύσει σε βιντεάκια, είναι κατασκευασμένες από τρίτους για να κατηγορήσουν αδίκως τους μασόνους;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#388662 Δεν βρίσκω κάτι το δακρυβρεχτο στις δημοσιεύσεις του dimitrisb. Ακόμα και αν είναι μέλος ποιο το κακό; Έχει προσπαθήσει να προσηλυτισει κάποιον; Όχι. Άρα καλά κάνει.

Πάντως με 15 ευρώ θυσιαζω γατί στον Βααλ αν ενδιαφέρεται κανείς να λύσει μαγια.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#388663 Σοβαρά; Κατηγορεί τους πάντες, δε λέει τίποτα επί της ουσίας, παρά μόνο εξαίρει τον εαυτό του για το πόσο αγνός είναι, πόσο προσέχει την κάθε δημοσίευση και πόσο έχει μπλέξει με αγενείς.
Κανείς δεν τον κατηγόρησε για το αν είναι μέλος, αλλά για τις 1002 σπόντες, τους αφορισμούς και το ότι δεν έχει πει κάτι ουσιαστικό.
Άβαταρ μέλους
By King Alexander
#388664 Το θέμα είναι αν, τελικώς, υπάρχουν πράγματι οφέλη για όλα τα μέλη ή όχι. Δηλαδή, όσο και να σε προωθήσουν, αν είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως... Βέβαια, κάποια εξετάσεις ευστροφίας τις έχεις δώσει, μόνο που σου μιλάει κάποιος και απαντάς.

Επίσης κάτι άλλο: φαντάζομαι ότι όλα τα μέλη έχουν κάποια σχετική οικονομική άνεση(τι να σου κάνει ο άλλος με τον βασικό μισθό, αν ζορίζεται να πληρώσει ακόμα και για την ενοικίαση χώρων για συνέδρια, παρουσιάσεις, κ.λ.π., όπως κάποτε ο βλάκας είχα πάει στην πυραμίδα της Amway, αλλά ευτυχώς δεν πήγα πάνω από 2-3 συνεδριάσεις όταν είχα σχηματίσει μια άποψη για το συνολικό εγχείρημα και ιδεολογία) .

@dimitrisb: βρε αδερφέ, μην αισθάνεσαι την ανάγκη να απολογείσαι συνέχεια. Μια χαρά ευπρέπεια και διακριτικότητα έχεις στα όσα δημοσιεύεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#388665 Μάλλον εκπεμπουμε σε άλλο μήκος σύμπαντος. Ε όχι και εριστικη συμπεριφορά ο dbekos.
Είναι μπλοκ από τον κύριο Χρήστο Λαππα; Όχι; Case closed.

(Αυτο ναι, είναι εριστικη συμπεριφορά)
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#388666 Το θέμα για μένα, που δηλώνω συνειδητός Χριστιανός Ορθόδοξος, είναι αν .πρόκειται για θρησκεία.

Το πρόβλημα για όλους είναι αν προάγει την αναξιοκρατία, που προφανώς το κάνει.