JBT έγραψε:από την στιγμή που δεν είναι μασονία το ρόταρι, γιατί το συζητάτε ακόμα;
γιατί βαριόμαστε όπως κι εσύ
JBT έγραψε:από την στιγμή που δεν είναι μασονία το ρόταρι, γιατί το συζητάτε ακόμα;
mjacob έγραψε:παρεμπιπτόντως, τύπου rotary υπάρχουν *άπειρα* clubs. Συνήθως δε τα πιο "εξειδικευμένα" έχουν και περισσότερο νόημα.
dimitrisB έγραψε:Ειδικά μ΄αρέσει που ορισμένα πράγματα, εξάπτουν τη φαντασία.
Καλό είναι βέβαια αυτό για την όποια "μπίζνα", αφού της δίνει περισσή "αίγλη" που μπορεί και να μην έχει στο βαθμό που φανταζόμαστε, ή (γιατί οχι ) να προξενεί ανησυχία, "φόβο" , ίσως και μίσοςστους αδαείς, .....
alexandros.K έγραψε:τι σε κανει να πιστευεις οτι τα μελη ενημερονονται πληρως για το τι παιζει στην κορυφη της πυραμίδας?
Τα προβατα δεν ξερουν ποτέ τον σκοπο του τσομπανηDimsabas έγραψε:Εντάξει, έγραψε κάποιος ένα μελίρρυτο λογύδριο με επίκληση στο φιλότιμο και στο συναίσθημα και ξαφνικά δικαιώθηκε απ' όλους. Συμπέρασμα; Η μασονία δεν έχει σχέση με τον τεκτονισμό, ο οποίος δεν έχει θρησκευτικό υπόβαθρο, όλοι μασάνε κουτόχορτο και μόνο αυτός τα λέει σταράτα. Και κρίμα που οι ενορίες είναι οπισθοδρομικές, θα είχαν φτιάξει διπλάσιο καμπαναριό και αλαβάστρινο τέμπλο αλλά αρνήθηκαν τις rotary δωρεές...
δεν θα ξαναπαντήσω, διότι......

dimitrisB έγραψε:Επειδή "προδώθηκα" και κάποιοι με "έπιασαν στα πράσα"δεν θα ξαναπαντήσω, διότι......
τα μαρτύρια που προβλέπονται απ΄τον Ορκο σε όποιο μέλος προδώσει τον Ιερό Σκοπό, δεν αντέχω να τα υποστώ.![]()

dimitrisB έγραψε:Επειδή "προδώθηκα" και κάποιοι με "έπιασαν στα πράσα"δεν θα ξαναπαντήσω, διότι......
τα μαρτύρια που προβλέπονται απ΄τον Ορκο σε όποιο μέλος προδώσει τον Ιερό Σκοπό, δεν αντέχω να τα υποστώ.![]()
![]()
O σκοπός μου , που ειναι bold-αrισμένος στην παράθεση μου , πέτυχε απολυτα!
bibendum έγραψε:Petrolheads ειναι ενα κακο παρακλαδι του Συριζα ανοητε.
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]