Geo f1 έγραψε::oops: Ε αυτα δεν ειναι χομπι..
Αν δεν είναι χόμπι οι συλλογές, τότε τι είναι;
Τέλος πάντων μου φαίνεται πολύ ανησυχητικό, μην πω θλιβερό, το πόσοι λίγοι άνθρωποι έχουν χόμπι ή θέλουν να μιλήσουν για τα χόμπι τους. Συνήθως για αυτά είσαι αρκετά παθιασμένος και άπαξ και έχεις κάποιο χόμπι μιλάς άνετα για αυτό, άρα υποθέτω ότι γενικώς δεν πολυέχουν οι περισσότεροι. Κρίμα γιατί είναι το αλάτι της ζωής. Της δίνουν νοστιμιά και ενδιαφέρον.
Αντίθετα όλοι μιλάτε για τη δουλειά σας με μεγάλα σεντόνια, ένα θέμα που εγώ τουάχιστον το έχω για να το συζητώ με τους φίλους μου και όχι σε φόρουμ που όσο και να το λέω παρέα, φίλους δεν το λέω με την καμμία.
Εγραφα σε κασσετες τους αγωνες φ1
Πρεπει να εχω καμια 200αρια..Πουρναρακη και Κολλια να φανε τα ματια σου!!!
Μετα με την ανθηση των τορρεντς το παρατησα το σπορ.
Corto Maltese έγραψε:Geo f1 έγραψε::oops: Ε αυτα δεν ειναι χομπι..
Αν δεν είναι χόμπι οι συλλογές, τότε τι είναι;
Τέλος πάντων μου φαίνεται πολύ ανησυχητικό, μην πω θλιβερό, το πόσοι λίγοι άνθρωποι έχουν χόμπι ή θέλουν να μιλήσουν για τα χόμπι τους. Συνήθως για αυτά είσαι αρκετά παθιασμένος και άπαξ και έχεις κάποιο χόμπι μιλάς άνετα για αυτό, άρα υποθέτω ότι γενικώς δεν πολυέχουν οι περισσότεροι. Κρίμα γιατί είναι το αλάτι της ζωής. Της δίνουν νοστιμιά και ενδιαφέρον.
Αντίθετα όλοι μιλάτε για τη δουλειά σας με μεγάλα σεντόνια, ένα θέμα που εγώ τουάχιστον το έχω για να το συζητώ με τους φίλους μου και όχι σε φόρουμ που όσο και να το λέω παρέα, φίλους δεν το λέω με την καμμία.
συνήθως το χόμπι σου είναι κάτι που ούτε και με αρκετούς από τους φίλους σου μπορείς να συζητήσεις
πχ με τους φίλους μου μπορώ να συζητήσω με κάποιους και μέχρι ένα σημείο για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, είναι κάτι που τουλάχιστον αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι
(βέβαια έχω ακούσει και τη φράση, είσαι ακόμα 30 και παίζεις και κάπου εκεί θες να σταματήσεις να μιλάς γενικώς με τον άλλο, αλλά τεσπα )
αλλά το γιατί αποφάσισα μετά από 7 χρόνια να ξαναφορέσω το gi μου και να πάω να τις φάω είναι κάτι που δε μπορούν να καταλάβουν και δεν κάνω το κόπο να το εξηγήσω μιας και μιλάμε για άτομα που με ξέρουν καλά και ποτέ δε το κατάλαβαν.
άλλοι το βλέπουν σαν άσκηση (αυτό λέω και στους γονείς μου για να μην ανησυχούν γιατί θυμούνται κάτι σπασμένες κλείδες ), άλλοι το βλέπουν σαν ξέσπασμα από τη καθημερινότητα ,άλλοι μπορεί να νομίζουν ότι με έπιασε καγκουρισμός στα 30 μου, όμως είναι κάτι πιο βαθύ για μένα και αυτό μπορώ να το συζητήσω σοβαρά με 1 άτομο από όλους όσους ξέρω και προσπαθώ και στη κοπέλα μου που επίσης το αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό αλλά το δέχεται γιατί με κάνει χαρούμενο
η δουλειά είναι κάτι που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι πώς είναι και είναι συχνό θέμα συζήτησης ακόμα και με μη φίλους, προσωπικά ψιλοσιχαίνομαι αυτή τη κουβέντα και φυσικά προτιμώ να μιλάω για πράγματα που με ενθουσιάζουν παρά να με ταλαιπωρούν, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο
Geo f1 έγραψε:Εγω παντως βλεπτω τωρα οτι δεν εχω καποιο χομπι και στεναχωριεμαι..
Παλια διαβαζα κανα βιβλιο. Επαιζα κανενα μπασκετακι.
Τωρα τιποτα
Μαραζι
What kind of pipes are those you are talking about?
Δεν εισαι υποχρεωμενος να εχεις χομπι.
Αμα κατι σου αρεσει, πηγαινε κανε το, ειτε ειναι μπασκετ ειτε ειναι να κυνηγας τα καναρινια του γειτονα με φυσοκαλαμο.
Αλλιως αραξε και μην κανεις τιποτα και σκεψου οτι αλλοι θελουν αλλα δεν προλαβαινουν, αρα εισαι σε πολυ καλυτερη μοιρα.
trident1971 έγραψε: ειτε ειναι να κυνηγας τα καναρινια του γειτονα με φυσοκαλαμο.
Σε αυτό θεωρώ πως ενδέχεται να έχει κάποιες αντιρρήσεις ο γείτονας...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάρω ένα αεροβόλο που έχει ο πεθερός και να βαραω περιστέρια αλλα φοβάμαι μη φύγει καμια βολίδα και βγάλω κανενός το μάτι.......
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Όχι, όντως το σκέφτηκα!

Μαρκβαγκ να έρθω??
δεν θα το πούμε όμως στον giannik1977...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>