Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
bill33 έγραψε:
Serf έγραψε:Εδώ και μήνες δέχομαι σχεδόν καθημερινά τηλέφωνο από αλβανικό αριθμό +355 68 xxxxxx, καθε μα καθε φορα διαφορετικό. 1-2 φορές που απάντησα τον πρώτο καιρό η γραμμή έκλεισε αμέσως. Σε τι (μπιπ) λίστα έχω βρεθεί... Έχει τύχει σε αλλον;

.

Πολλές φορές,και με αλβανικό και με μαροκινό και με σριλανκιανό κλπ κλπ
Απλά απαντώ όσο πιο γρήγορα μπορώ ώστε να χρεώνονται και μην ξανακαλούν.
Το πιο πιθανό είναι πως δεν χρεώνονται ενώ ταυτόχρονα έχουν data πως το νούμερο είναι ενεργό.
Άβαταρ μέλους
By bill33
mirage έγραψε:
bill33 έγραψε:
Serf έγραψε:Εδώ και μήνες δέχομαι σχεδόν καθημερινά τηλέφωνο από αλβανικό αριθμό +355 68 xxxxxx, καθε μα καθε φορα διαφορετικό. 1-2 φορές που απάντησα τον πρώτο καιρό η γραμμή έκλεισε αμέσως. Σε τι (μπιπ) λίστα έχω βρεθεί... Έχει τύχει σε αλλον;

.

Το πιο πιθανό είναι πως δεν χρεώνονται ενώ ταυτόχρονα έχουν data πως το νούμερο είναι ενεργό.

Εχει λογική αυτό που λες.
Aφου καλει δεν φαίνεται ούτως ή άλλως ενεργό; :hmmm:

Οι κλήσεις απο εξωτικές χώρες :svivhaha: είναι στο κοσμοτέ νούμερο.
Στο αγγλικό καλούν απο ντόπια νούμερα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:
bill33 έγραψε:

.

Αυτό ακριβώς.

ΠΟΤΕ απάντηση σε τέτοια νούμερα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#864858 Three UK. Κυριακή και Δευτέρα κατανάλωνε από το χρηματικό υπόλοιπο παρόλο που έχω απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Το έφτιαξαν αλλά δεν επέστρεψαν ότι χρήματα καταναλώθηκαν. Σήμερα βγάζει το από κάτω. Μέχρι να το πάρουν είδηση φαντάζομαι .Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Βρηκα λυση στο προβλημα με την ργιολα την Κοσμοτε. 30 Ευρα θα μου κοστισει, αλλα θα γλυτωσω το αγχος της ανανεωσης στην Κοτε (που δε διαπραγματευομαι να αλλαξω εταιρια) και το ζητιανεμα για λιγο καλυτερη τιμη η οποιοα θα ειναι παλι χειροτερη (και με πολυ λιγοτερα γκιγκα) απο αυτη που θα κανανε σε νεο πελατη για να τον φερουν στο δικτυο της. Τα ειπαμε Πολακης για το ποσο αλητες ειναι (οπως ολες οι εταιριες). Τους τα ακουμπας 20 χρονια και σε γραφουν στα @@ τους και δινουν γη και υδωρ για να πιασουν νεους πελατες :thumbsdown:

Παιρνω τις 2 γραμμες (της γυναικας μου και τη δικια μου) και τις κανω καρτοκινητο Wind για 1-2 μερες με ενα 30αρι κοστος (15€ ανα γραμμη). Μπαιδεγουει η Βονταφον θελει 23€ ανα γραμμη, οποτε εδω εχασε. Και καπακι μετα απο 1-2 μερες παω και κανω νεο συμβολαιο-συνδεση στη ργιολα την Κοτε και με αντιμετωπιζουν σα νεο πελατη. Μετα βαζω στο Κοτε Φαμιλυ με συνδεση και τα 2 καρτοκινητα των παιδιων και παιρνω τη σουπερ ντουπερ προσφορα με 87€ και οι 4 μας τα παντα ολα απεριοριστα. Μπαιδεγουει στο συγκεκριμενο πακετο (οικογενειακο με 4 ατομα ολα απεριοριστα) η Κοτε ειναι φθηνοτερη με διαφορα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Και το πιο σημαντικο, εχει το καλυτερο δικτυο με διαφορα σε σχεση με τα αλλα τα χρεπια. Προμπλεμ σολβντ :metalo:

Τελικα ελαφρως διαφορετικα απο οτι ειχα ποσταρει τα πραγματα, γιατι επεσα σε στουρναρια υπαλληλους που δεν μου τα ειπανε καλα...

Η Wind δε δεχεται καν μεταφορα των αριθμων απο αλλο δικτυο, κανοντας τα καρτοκινητα. Μονο με συνδεση σε δεχονται, που προφανως δεν ηταν επιλογη για μενα που ηθελα να φυγω την επομενη μερα παλι για Cosmote χωρις να πληρωσω προστιμο στη Wind.

Στη Vodafone η χρεωση ηταν ακομα μεγαλυτερη απο τα 23€/γραμμη που μου ειχε πει ο υπαλληλος. Ευτυχως εμενα μου την ειχε γραψει σε χαρτι την προσφορα, οποτε τοσα πληρωσα και μου βγηκε σε καλο το λαθος του!

Που λετε, πριν κανω την κινηση με τη Vodafone, πηρα 3-4-5 τηλεφωνα την Cosmote (μεσα σε 1 εβδομαδα) και ζητουσα απεγνωσμενα να με καλεσουν απο τμημα ειδικων προσφορων. Σκεφτομουνα να τους πω οτι βρηκα λυση να παρω την προσφορα τους (4 συνδεσεις απεριοριστα ντατα + τηλεφωνα για 87€ αν θυμαμαι καλα) ενιγουει, οποτε μη με βαλουν σε εξοδα και κοπο με καρτοκινητα σε Vodafone, επιστροφη στην Cosmote κτλ κτλ κτλ...

Με γραψανε στα @@ τους λοιπον και δε με πηρανε τηλεφωνο ενω τους παρακαλουσα 1 εβδομαδα. Μολις πηγα κι εκανα την αιτηση για καρτοκινητα στη Voda, με πηρανε μεσα στις επομενες ωρες απο Cosmote. Με το που ακουω απο ποια εταιρια ειναι, τους λεω "ρε την Κοσμοτε που την παρακαλαμε 1 εβδομαδα και μας γραφει κανονικα και με το που ειδε οτι φυγαμε μας θυμηθηκε! Ειστε καραγκιοζηδες, ετσι απλα". Μετα απο μερικα "συγνωμη κυριε Πριξ, εχετε δικιο" εφτασε η ωρα για το παζαρι. Η πρωτη προσφορα που μου εκανε ηταν ηδη καλυτερη απο αυτη που ημουν διατεθειμενος να πληρωσω (4 συνδεσεις απεριοριστα ντατα + τηλεφωνα για 87€). Αλλα αυτη την προσφορα θα τη δεχομουνα με χαρα λαστ γιαρ, πριν μου γυρισουνε τα ματια με τη συμπεριφορα τους (γραψιμο στα @@ τους) και πριν χαλασω 46€ για να κανω καρτοκινητα στη Βονταφον τις 2 συνδεσεις που ειχαμε με τη γυναικα μου. Τους εκανα το δυσκολο, συνεχισα να λεω ποσο απαραδεκτοι ειναι και τελικα πεσανε στα 63€ τα παντα ολα απεριοριστα για 4 συνδεσεις και μαλιστα με τα 3 πρωτα παγια δωρο (οποτε συνολικα στο 24μηνο συμβολαιο κατω απο 60€ το μηνα κατα ΜΟ).

Μερικα ακομα γατακια που κανανε το λαθος να τα βαλουνε με το λαθος καργιολη :s_yes

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Οπως ειπα και χθες, στο τηλεφωνο καταλαβα οτι παιρνει παζαρι η υποθεση. Εγω τους εκανα το δυσκολο και τους ειπα "απο 100 που ειμαι τωρα να παω στα 200 κλαιν. Τη 1000αρα γουσταρω, αλλα 48€ που την εχετε δεν τα δινω με τιποτα. Η Wind εχει τη 1000αρα με 33€". Και μου ειπε "αφηστε τα στοιχειας σας και θα επικοινωνησει μαζι σας το αρμοδιο τμημα να δουμε τι καλυτερο μπορουμε να κανουμε".

Βεβαια δεν τους ειπα οτι η Wind ΔΕΝ ΕΧΕΙ προς το παρον διαθεσιμοτητα τη 1000αρα στην περιοχη μου, ουτε τους ειπα οτι μου τρεχουν τα σαλια με την ιναλαν γιατι η 1000αρα της Wind (και ολων των αλλων) ειναι ασυμμετρο 1000 Νταουν /100 Απ και οχι συμμετρικο 1000/1000 σαν το δικο τους :lipsealed:

Καλα μιλαμε θα παιξω την παρασταση της ζωης μου σε αυτο το τηλεφωνημα για να ριξω οσο γινεται αυτο το 48αρι. Τετοιο γυφτιλικι που θα τους κανω στο παζαρι, δε θα το εχουν ξαναζησει. Μεχρι και οτι θα ψησω τον κουνιαδο μου να κανει υπαναχωρηση αν δε μου κανουν τα κεφια θα τους πω και οτι θα μας χασουν και τους 2 μας απο πελατες απο την απληστια τους :shifty:

Νταξ, με την Ιναλαν ηταν απλα τα πραγματα. Αυτοι παρακαλανε για πελατες. Χωρις να αρχισω τα παζαρια μου κανανε 30% εκπτωση και εκατσε η μπιλια στα 33.60€ για τη 1000αρα τη γραμμη + σταθερο με απεριοριστα λεπτα σε σταθερα + κινητα και καμποσες ωρες τηλεφωνα στο εξωτερικο και δε συμμαζευεται.

Αυτα τα λιγουρια της ΙναΛαν αν τα ζοριζα λιγο παραπανω, θα μου κανανε δωρο και την ΙναΛα-ζοπουλου στο πακετο :shifty:

Μπολιτιζμος μιλαμε η οπτικη απευθειας στο σπιτι :thumbsup:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
George_Prix έγραψε:
Μερικα ακομα γατακια που κανανε το λαθος να τα βαλουνε με το λαθος καργιολη :s_yes

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#864978 ΧΛ ο Αγραβανης ειναι ενα ακομα γατακι μπροστα σε μενα. Εφτασε ολοκληρο γαιδουρι για να πει πρωτη φορα "μπραβο στον εαυτο του", κατι που εγω κανω απο παιδακι για την παρτη μου :s_yes

Κατα τα αλλα για να σε μαθω μπαλιτσα κι εσενα, να ξερεις οτι η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριους :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#865709 Εχει αρχισει και μου τσακιζει το νευρικο συστημα το ΙΚΕΑ στο οποιο ουτε που θυμαμαι ποτε και γιατι εδωσα τηλεφωνο και εγινα μελος.

Με εχει ταραξει στα SMS απο το IKEA Family στο κινητο. Καθε φορα κανω block + delete αλλα μετα απο λιγες μερες παλι με σπαμμαρουν και καλα με προσφορες (που δε με απασχολουν καν). Εφοσον κανω block τον αριθμο πως διαολο ξαναστελνουν? Απο αλλο νουμερο που επισης ειναι δηλωμενο σαν IKEA Family? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#865723 το σπαστικίο είναι όταν έρχνται μηνύματα σε άσχετες ώρες κοινής ησυχίας.
Άβαταρ μέλους
By glf
#865746 https://www.ikea.gr/account/diaheirisi-dedomenon/

Έχω βάλει τσεκ στο δεν επιθυμώ ενημερώσεις και δεν παίρνω τίποτα..
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
glf έγραψε:https://www.ikea.gr/account/diaheirisi-dedomenon/

Έχω βάλει τσεκ στο δεν επιθυμώ ενημερώσεις και δεν παίρνω τίποτα..

Απο το 2020 ηταν κατι τελευταια email που βρηκα απο ΙΚΕΑ Family αλλα ειχα διαγραψει το λογαριασμο μου εντελως. Μεχρι και ανακτηση κωδικου προσβασης προσπαθησα να κανω για να τσεκαρω τις ρυθμισεις και μου ειπε "δε βρηκαμε το email σας στη βαση δεδομενων μας".

Τελικα τους πηρα ενα τηλεφωνο και τα ακουσανε τα καντηλια τους. Το θεμα θεωρειται ληξαν :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:Three UK. Κυριακή και Δευτέρα κατανάλωνε από το χρηματικό υπόλοιπο παρόλο που έχω απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Το έφτιαξαν αλλά δεν επέστρεψαν ότι χρήματα καταναλώθηκαν. Σήμερα βγάζει το από κάτω. Μέχρι να το πάρουν είδηση φαντάζομαι .Εικόνα
Και συνεχίζει απεριόριστα σε ολα. Αύριο κλείνει ένα μήνας,Εικόνα