Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
CARυοθραύστης έγραψε:Ε καλά μέχρι να φτιασεις κάθε όχημα στο μαξ λεβελ έχεις ακόμα λίγο καιρό αυτό που λες είναι το πρώτο στάδιο στο παιχνίδι :s_tongue

Καλα τωρα μαλλον θα το διαγραψω γιατι το ψιλοβαρεθηκα. Τα αγαπημενα μου αμαξια ειναι το moonlander, hippie van και το rallye car. Το τελευταιο το χω φτασει στο max level! Geo F1 ξεκινησες να βελτιωνεις καθολου?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#92325 Ναι εχω φτασει level 4 τις βελτιωσεις του μοναδικου αυτοκινητου...Εχω δρομο ακομα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By costas80
#92376 Πήρα για τον αδερφό μου το meizu m1 note και πέρα από το ότι ήρθε σε δύο βδομάδες μόνο έχω να πω ότι είναι ελαφρύ, όμορφο, σφαίρα. Όλα αυτά με λιγότερα από 240 δολάρια. Η επέλαση των κινέζων. Το flyme os αν και το φοβόμουν θέλει απλά λίγη εξοικείωση.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#92377 To κακό με τα κινέζικα είναι ότι έχει πέσει η αναλογία $-€ και δεν είναι τόσο ελκυστικά στο value4money όσο ήταν παλαιότερα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#92379 Προχτες ειπα κατι για το S3 neο για δωρο στην :inlove: πεσατε να με φατε ολοι.. :lol:
Για πειτε για κινητο εως 200€ , (εκτος απο moto g και κινεζικα),διαστασεις απο 4.5 εως 5 ιντσες.. :x
Άβαταρ μέλους
By gianik
#92390 Ξεχασα να αναφερω , η αγορα θα γινει απο σκρουτζομαγαζο..
Υποψηφιοι γαμπροι:

1. G2 mini
2. G3 mini
3. Samsung A3
4. Sony Z1 compact (ξεπερνω κατα 40 € το μπατζετ)..
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#92397 Αν είναι να το ξεπεράσεις κατά 40 ευρω για το αρκετά προβληματικό z1c,βάλε άλλα 10 ευρώ και χτύπα G2 που ναι μεν τυπικά ειναι 5.2 ιντσες αλλά εχεις ιδιο μεγεθος με g3 mini ,moto g 2nd gen.
Άβαταρ μέλους
By corsair
JasonLouk έγραψε:Αν είναι να το ξεπεράσεις κατά 40 ευρω για το αρκετά προβληματικό z1c,βάλε άλλα 10 ευρώ και χτύπα G2 που ναι μεν τυπικά ειναι 5.2 ιντσες αλλά εχεις ιδιο μεγεθος με g3 mini ,moto g 2nd gen.

Η θα μπορουσε να αγοράσει το δικο σου που το εχεις σε αψογη κατασταση και με εγγυηση 1.5 χρονο ακομα....
Άβαταρ μέλους
By gianik
#92418 Ιάσωνα ποιο εχεις;
Άβαταρ μέλους
By corsair
giannik1977 έγραψε:Ιάσωνα ποιο εχεις;

To g2 16gb σε λευκο εχει... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#92431 2 ερωτήσεις:
1. Τιμή πώλησης;
2. Γιατί το πουλάει τόσο νωρίς;
Άβαταρ μέλους
By bill33
corsair έγραψε:

To g2 16gb σε λευκο εχει... :inlove:

ταμαμ με κοκκινη κορδελίτσα!!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#92435 :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#92436 Corsair :rant: :rant:
Πάρτην και εδώ την δήλωση: " Δεν αλλάζω κινητό για τουλάχιστον 1 χρονο ακόμα" :shifty:

G2. :)

Εdit : Γιαννίκ μην ακους αυτο το κακοπροαίρετο μίζερο troll με το nickname corsair. Τον τσούζει λίγο. #38k_antutu :shifty:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#92443 Γιαννικ μπορεις να παρεις το δικο μου με 3 μηνες εγγυηση ακομα,αλλα ολοκαινουριο εμφανισιακα και κοκκινο :inlove: