Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#91831 Εντάξει άσχετο με το android topic, απλά μάλλον ήθελες να με ακούσεις να λέω "γελοία εταιρεία" :shifty:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#92244 To LG της κόρης παρέδωσε μετά από πτώση πριν κλείσει χρόνο.....

Τι λέτε γι αυτό? http://www.e-shop.gr/kinito-sony-xperia ... TEL.004726

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή. Άλλο? με οροφή αυτήν την τιμή.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#92299 Επεσε στα χερια μου ενα Lenovo ideapad a10. Μεχρι στιγμης καλο μου φαινεται. Σαν μικρο λαπτοπ ειναι. Για να δουμε αν θα το βολευτω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#92301 Hill climb racing!!!
Ποσο κολλημα :)
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Geo f1 έγραψε:Hill climb racing!!!

Το κατεβασα τον Αυγουστο. Πριν 10 μερες το τερματισα!!! Ειναι το νεο μου κολλημα μετα τα angry birds!!
Άβαταρ μέλους
By Mark
Focusman91 έγραψε:Επεσε στα χερια μου ενα Lenovo ideapad a10. Μεχρι στιγμης καλο μου φαινεται. Σαν μικρο λαπτοπ ειναι. Για να δουμε αν θα το βολευτω.

Έχω το ίδιο από το καλοκαίρι. Γενικά δεν είναι ότι πιο βολικό (μάλλον καλύτερα να ήταν ένα απλό tablet) αλλά το συνηθίζεις. Αν είχε λίγο καλύτερη οθόνη(καθώς είναι αισχρή η ποιότητά της. Ειδικά όταν διαβάζεις κάτι με λευκό φόντο...) θα ήταν σχετικά τίμια πρόταση αν το έβρισκε κανείς σε καλή τιμή. Το μόνο που μου αρέσει και δεν το σουτάρω, είναι ότι με καλώδιο hdmi παίζει nova go σε τηλεόραση. Κάτι που παλιότερα δεν γινόταν, αλλά μετά από κάμποσα root και unroot το δοκίμασα τυχαία και παίζει. Οπότε αν θέλω να δούμε κανέναν αγώνα σε κανένα φίλο το κουβαλάω μαζί και το συνδέεουμε σε τηλεόραση. Ή τώρα που λείπει ο αποκωδικοποιητής το έχω και βλέπω ότι χρειαστεί.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Mark έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Επεσε στα χερια μου ενα Lenovo ideapad a10. Μεχρι στιγμης καλο μου φαινεται. Σαν μικρο λαπτοπ ειναι. Για να δουμε αν θα το βολευτω.

Έχω το ίδιο από το καλοκαίρι. Γενικά δεν είναι ότι πιο βολικό (μάλλον καλύτερα να ήταν ένα απλό tablet) αλλά το συνηθίζεις. Αν είχε λίγο καλύτερη οθόνη(καθώς είναι αισχρή η ποιότητά της. Ειδικά όταν διαβάζεις κάτι με λευκό φόντο...) θα ήταν σχετικά τίμια πρόταση αν το έβρισκε κανείς σε καλή τιμή. Το μόνο που μου αρέσει και δεν το σουτάρω, είναι ότι με καλώδιο hdmi παίζει nova go σε τηλεόραση. Κάτι που παλιότερα δεν γινόταν, αλλά μετά από κάμποσα root και unroot το δοκίμασα τυχαία και παίζει. Οπότε αν θέλω να δούμε κανέναν αγώνα σε κανένα φίλο το κουβαλάω μαζί και το συνδέεουμε σε τηλεόραση. Ή τώρα που λείπει ο αποκωδικοποιητής το έχω και βλέπω ότι χρειαστεί.

Οντως η ποιοτητα της οθονης ειναι σκατα. Μαλλον θα το εχω στο γραφειο για να μην ειμαι ολη την ωρα πανω απο το κινητο και πονανε τα ματια μου.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#92310 Ναι, μόνο αν το έχεις ακουμπήσει σε γραφείο ίσως βολεύει λίγο καλύτερα. Αν το δουλέψεις αρκετά ίσως διαπιστώσεις πως δεν λειτουργεί ο τόνος όταν χρησιμοποιείς το hardware πληκτρολόγιο. Ψάξε στο play store για "Ελληνικό HW πληκτρολόγιο" από κάποιον προγραμματιστή με όνομα andmarios. Και με αυτό ακόμα δεν λειτουργεί σωστά σε κανέναν browser εκτός από τον Firefox.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By JBT
Focusman91 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Hill climb racing!!!

Το κατεβασα τον Αυγουστο. Πριν 10 μερες το τερματισα!!! Ειναι το νεο μου κολλημα μετα τα angry birds!!

Τι εννοείς τερμάτισες ;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#92314 αγορασα ολες τις πιστες κι ολα τα αυτοκινητα!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#92318 OMG :omg:

Και γω ακομα δεν μπορω να περασω τα 800μετρα της 1ης πιστας!!!

Ολο τον λαιμο του σπαω :(
Άβαταρ μέλους
By JBT
#92319 Ε καλά μέχρι να φτιασεις κάθε όχημα στο μαξ λεβελ έχεις ακόμα λίγο καιρό :lol: αυτό που λες είναι το πρώτο στάδιο στο παιχνίδι :s_tongue