Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#902478 Σε βλεπω να βραχυκυκλωνεις γιατι η τιμη της μπανανας πεφτει.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902480 Αυτά δε γίνονται ούτε στο matrix ( που ζούμε ) otso .
'Εχεις πράσινο ή μπλέ ρεύμα ;
Άβαταρ μέλους
By otso
#902508 Oυτε που ξερω , τι νοημα εχει ; στην τιμη να βαζεις και τις ρυθμιζομενες χρεωσεις , ετσι κι αλλιως τοσα πληρωνεις , τι θα αλλαξει στον συνολικο λογαριασμο 2 λεπτα πανω η κατω ; 10 ε τον χρονο ;
Βαλτα ολα μαζι συνολικος λογαριασμος ρευματος δια κιλοβατωρες αυτο εχει σημασια , και πες μου ποσα πληρωνεις.
Η |λογοκρισία| ειναι τον καθε μηνα , πριν προλαβεις να πληρωσεις τον ενα λογαριασμο σουρχεται ο αλλος . Να μου το θυμηθεις η ονειρωξη τους και φυσικα θα το κανουν ειναι να τραβανε ονλαιν χρηματα την ιδια στιγμη της καταναλωσης , θα τελειωνουν τα λεφτα θα σταματαει και το ρευμα .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
mousatos έγραψε:'Εχεις πράσινο ή μπλέ ρεύμα ;

otso έγραψε:Oυτε που ξερω , τι νοημα εχει ; , τι θα αλλαξει στον συνολικο λογαριασμο 2 λεπτα πανω η κατω ; 10 ε τον χρονο ;

Ε ρε πως φαίνεται το χρήμα. :s_thumbsup . Χαίρομαι για σενα otso.
Άβαταρ μέλους
By otso
#902519 Eγινες κοσμοπολιτης , ηρθες σε επαφη με αλλους πολιτισμους , αλλά τα βασικα δεν τα εμαθες .
Κανενας φτωχος δεν κοιταει την τιμη του ρευματος , βλεπει τον λογαριασμο και κοιταει να βρει λεφτα να τον πληρωσει .
Αυτοι που κοιτανε τετοια ειναι οι εχοντες και κατεχοντες που χαιρονται που εκαναν οικονομια 1 ευρω .
Ρε μ____α εχεις δει φτωχο φραγκοφονια ;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902520 Είσαι σωστός μεν αλλά μ'αυτές τις λογικές έφτασε η σαβουρο-ντομάτα στην Κέρκυρα 3ε/κιλό . Όχι οτι θα άλλαζε κάτι στην τελική αλλά θα είχαμε μια χρονική καθυστέρηση , νομίζω . Επί Αντρέα πήγαινε ο κοσμάκης στις λαϊκές και τις μπουτίκ , και πλήρωνε κιμπάρικα . Και μετά έβγαινε στο δρόμο να απεργήσει επειδή δεν του έφταναν τα λεφτά .
Καμία έρευνα αγοράς , όλοι να πάρουν το ακριβότερο .
Δε μπορείς να φανταστείς τι φραγκοkiller μερικάνους έχω δει ως κοσμοπολιτης στο bitog να τρέχουν να στοκάρουν 2 κούτες με ορυκτέλαιο επειδή το walmart το είχε σε προσφορά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902539 Πέρσι, όχι ακόμα. Δε μπορείς να φανταστείς τι σαβούρα πουλούσαν για χρυσάφι .
Ευτυχώς για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για σαλάτα την έβγαζα απλά με σκέτο αγγουράκι για την απλούστατη αιτία του οτι δεν είναι κάτι που στο πουλάνε άγουρο. Θα έχει αρώματα βρε παιδάκι μου . Δεν είναι σαν τη ντομάτα που την μαζεύουν πράσινη ,κοκκινίζει τεχνητά , και μέσα είναι άνοστη.
Το αγγούρι άπαξ και γίνει , έγινε.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902704 Αύριο θα πάω να αδειάσω ράφια . Μέλια, λάδια , απορρυπαντικά , χαρτικά και ο,τι άλλο μου γυαλίσει .
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Αύριο θα πάω να αδειάσω ράφια . Μέλια, λάδια , απορρυπαντικά , χαρτικά και ο,τι άλλο μου γυαλίσει .

Πληρωθηκαμε; Πληρωθηκαμε;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#902711 Μάλλον φοβάται την ανατίμηση
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902713 yeap
σκέφτομαι να αλλάξω εως και λάστιχα στ'αμάξι αν και βγάζουν ένα χρόνο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902743 Στα ΑΒ τα μέλια τα ανεβάσανε ήδη . δεν πήρα.
Χαρτικά αγόρασα. Απορρυπαντικά-σαμπουάν κι αυτά τσιμπήσανε αν και είχα καιρό να δω τις τιμές επειδή είχα αποθέματα.
Λάδια όσες προσφορές είχε , τις κόψανε εκτός από μια. => χρυσελιά κορέ σε καλή τιμή , ένα 20αρι τα 3Λ. Πλέον Λατζιμάς 40ε τα 4Λ :roll: .
Γενικά τα όργανα βλέπω ξεκίνησαν να παίζουν. μαύρα τα γραμμένα μας.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902947 Αγοράζω πάντα τυρί σε πλαστικό κεσεδάκι του ενός κιλού ( ή 900 γρ ? , whatever) .
Σήμερα στο σπίτι πάω να το ανοίξω κι ήταν ήδη στασμένο εκείνο το πλαστικό κλιπ που το πατάς , σπάει και το ανοίγεις , και έλειπε ένα κομμάτι τυρί από μέσα .ήταν 4/5 φέτες .
Πρώτη φορά στα χρονικά τέτοιο πράγμα . Από το ΑΒ της γειτονιάς . Έχω δει να αλλάζει κάμποσο προσωπικό τους τελευταίους μήνες αλλά μπορεί να ήταν και κάνας κακόμοιρος που το έκανε.
Σε λίγο έτσι όπως πάμε θα τα πουλάνε με αντικλεπτικό.