drdino έγραψε:Ampere ρε παίδες. 1,2Α δεν είναι τόσο άσχημα, αν τα δώσει νορμάλ θα είναι.
99% δεν βγάζει τοσο ο κινεζος

drdino έγραψε:Ampere ρε παίδες. 1,2Α δεν είναι τόσο άσχημα, αν τα δώσει νορμάλ θα είναι.

The Ace έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Μας τα ζάλισαν λίγο με το S6 ή είναι ιδέα μου; Έλαβα καμιά 10ρια newsletter του τύπου έλα να το δεις, να κάνεις προπαραγγελία κλπ
Από την Sammy πέφτουν φράγκα, τι νόμιζες ?![]()
Αν και με τα 700,800 και 1100€που κάνει το Edge, τι ακριβώς περιμένουν, δεν έχω καταλάβει....
Bayern7 έγραψε:QsisVTS έγραψε:είχα ξεχάσει πόσο φοβερός ρουφιάνος είναι το maps της google![]()
![]()
Ποτς γκενιν ατο;
QsisVTS έγραψε:αν έχεις ενεργοποιημένο το location history στη συσκευή σου μπορείς να μπαίνεις και να βλέπεις τι παίζει

NickTG έγραψε:Βάλε κρυφά το latitude.
έχει iPhone.
Bayern7 έγραψε:Κλειστό το είχα, ευτυχώς. Πήρε τα @@ μου η google.

red_monster έγραψε:Κάτι ξέρει

QsisVTS έγραψε:Το latitude δεν έχει καταργηθεί;
Focusman91 έγραψε:Ευτυχώς που η πρώην μου δεν ειχε πότε προσβαση στο λογαριασμό google μου!
.

NickTG έγραψε:QsisVTS έγραψε:Το latitude δεν έχει καταργηθεί;
Νομίζω σαν εφαρμογή όχι.
Πάντως ακόμα υπάρχει τρόπος να δεις που είναι ο άλλος.
red_monster έγραψε:Focusman91 έγραψε:Ευτυχώς που η πρώην μου δεν ειχε πότε προσβαση στο λογαριασμό google μου!
.
Είσαι αλήτηζ ξενογ@μουλης ?

Focusman91 έγραψε:Ευτυχώς που η πρώην μου δεν ειχε πότε προσβαση στο λογαριασμό google μου!
.
Apple removes anti-virus apps from its store, doesn't want users to think iOS 8 is vulnerable

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]