Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#902003 οχι. Απλά θα εχουν την χαρα να τραπεζώσουν παιδια και εγγόνια

Και θα περασουν με χόρτα και προσφορές το υπολοιπο του μηνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
fokion έγραψε:οχι. Απλά θα εχουν την χαρα να τραπεζώσουν παιδια και εγγόνια

Και θα περασουν με χόρτα και προσφορές το υπολοιπο του μηνα

Ετσι. Ποιος αγοραζει κρεατα απο ΣΜ; Αυτος που δεν εχει να παει σε μαρκετ κρεατων, χασαπη.

Για κατι τετοια ή το τραπεζι της Κυριακης ζουν οι μεγαλυτεροι, οι μπαρμπαδες. Να δουν παιδια, εγγονια, να γεμισει το σπιτι ανθρωπους και μυρωδιες, χαμογελα κι αγκαλιες γιατι η υπολοιποη βδομαδα περναει με τσαγακι και γιαουρτακι και μοναξια....πολλη μοναξια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
PaNick67 έγραψε:Ποιος αγοραζει κρεατα απο ΣΜ; Αυτος που δεν εχει να παει σε μαρκετ κρεατων, χασαπη.

Δεν τα χαρίζουν τα κρέατα στα ΣΜ . :hmmm:
Μια χαρά διαλέγεις ο,τι κρεας θες απ'τη βιτρίνα του ΣΜ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902007 κάθε μέρα ;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#902008 Τι έχουν τα κρέατα των σούπερ; Μια χαρά είναι
Άβαταρ μέλους
By edmond
#902009 Αφενός ο ΑΒ διαφημίζει κάτι προσφορές στα κρεατικά, αφεδύο αυτά είναι ψώνια για αύριο τσικνοπέμπτη, για να γλιτώσουν τις ορδές που θα βγουν να ψωνίσουν.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902011 Εντάξει δεν είναι όλα τα τμήματα κρεατικών στα ΣΜ ίδια , ούτε όλα τα κρεοπωλεία έξω ίδια.
Έχει κάτι λουλούδια κρεοπώλες έξω ..... . Ήταν ένας μια φορά , μου βάζει για κιμά ένα κομμάτι καλό και μαζί ένα κομμάτι σάπιο κρέας. σηκώθηκα κι έφυγα και δεν ξαναπάτησα. Άλλος είχε κομμάτια λίπος διπλα- εσωτερικά μέσα στη μηχανή και τα έχωνε .
Ενώ ο υπαλληλάκος στο ΣΜ δεν έχει ιδιαίτερη καούρα να σε κλέψει . ό,τι έχει το ψυγείο , μπορεί να έχει σαβούρα βέβαια αλλά δε νομίζω να εξαρτάται απ'αυτόν .
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#902012 Στο Χ τώρα είδα κάτι ποστ, κιμάς από Lidl 9,9€ το κιλό και σε Σκλαβενίτη έως και 8 ευρώ ακριβότερα, ανάλογα από ποιο κομμάτι της αγελάδας θα είναι
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902013 στο lidl έχει και ανάμεικτους κιμάδες και άπαχους σε διαφορετική τιμή . καλοί είναι συνήθως , έχω πάρει μερικές φορές.
Τα υπόλοιπα κρεατικά του Lidl δεν αξίζουν διότι συχνά??? :s_dunno ο typical μαλ. έλλην έμπορας χώνει σαπίλα στα μεσαία κομμάτια κρέατος που δε φαίνονται.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#902014 Στο λιντλ τιμιότατα είναι τα κοτοπουλοειδή.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902016 Επίσης άλλη αντιμετώπιση έχεις στον χασάπη αν αγοράζεις ποσότητες συχνά και άλλη αν αγοράζεις μικροποσότητες μία στο τόσο.
Άβαταρ μέλους
By fokion
mousatos έγραψε:κάθε μέρα ;

ειχε ολη την εβδομαδα προσφορά στα κρεατα.

Θες να σου πω τι γινεται ΚΑΘΕ μερα με τα προσουτα ( που δεν τα περνουν μπαρμπαδια ) 8.05 το πρωι???? και απαιτουν και φρεσκοανοιγμενο "κεφαλι"??? που προφανως δεν αλλα λεμε....

Αφηστε τα μπαρμπαδια ησυχα.
1. ειναι η μεγαλη τους χαρα να εχουν ολη την οικογενεια σπιτι κι ας μεινουν με 3.60 τον υπολοιπο μηνα και
2 ΔΕΝ θελουν να δειξουν οτι θα μεινουν με 3.60 τον υπολοιπο μηνα.....
3 και οχι ουτε να τους καλεσουν τα παιδια τους και να πανε με αδεια χερια - δεν εχουν μεγαλωσει ετσι....

Εχω μεγαλωσει με τετοια μπαρμπαδια και εχω μαθει να σεβομαι την αξιοπρεπεια τους......
πιο πολύ τους ευχαριστει αυτο κι ας ειναι με γαουρτι και κριτσινα τον υπολοιπο μηνα....

Δε θα ξεχασω ποτέ τον αξιολατρευτο πεθερό μου οταν ξαφνικά πριν απο τα Χριστουγεννα (τότε) του εκοψαν τη 13η συνταξη και δεν μπορουσε να τα ταιριαξει να παρει τα δωρα στα εγγονια του.......

Ουτε στο χειρότερο εχθρό μου η θλιψη του...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902020 Όταν ψωνίζω στο ΣΜ έχω ως μονάδα μέτρησης το ένα κιλό μπανάνες . :lol:
Πόσο κοστίζει το κάθετι σε σχέση με τις μπανάνες. αν αξίζει έτσι η αγορά του.
Ειδικά μπισκότα , κουλουράκια, άλλα φρούτα .
Γραβιέρα; 1 κιλό γραβιέρα = 10 κιλά μπανάνες.
1 πρόβειο γιαουρτάκι , 1 κιλό μπανάνες .

Ειδικά για εμάς που παιδιά βλέπαμε τις μπανάνες στο χιλιάρικο και τα πορτοκάλια στο 50αρικο . Χίλιες φορές μπανάνες τώρα παρά πορτοκάλια ή μήλα. Καλύτερα ανανάδες παρά πορτοκάλια ή μήλα .
Τώρα πως γίνεται τα ντόπια φρούτα να ακριβαίνουν ( αυξημένο κόστος παραγωγής) και οι μπανάνες να έχουν καταντήσει το πιο φτηνό φρούτο ( αυτοί δεν έχουν κόστη παραγωγής ; :roll: ) , ο θεός κι η ψυχή τους.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902476 Μάλλον από την άλλη βδομάδα θα αρχίσουμε να βλέπουμε ανατιμήσεις στα ράφια των ΣΜ και παντού.