Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#91163 Ampere ρε παίδες. 1,2Α δεν είναι τόσο άσχημα, αν τα δώσει νορμάλ θα είναι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
panos2171 έγραψε:Εικόνα

Αυτό το παπαρακι έχει είσοδο USB, αν βάλω το κινητό θα το φορτισει κανονικά;

< K910 μου

εισοδο ή εξοδο; :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
Bayern7 έγραψε:Μιας και μιλάμε για μπαταρίες και sot κλπ... :s_thumbsup

Εικόνα

μια χαρα σε εχει παει... :metalo: :lol:
ποιο εχεις μεσα;
4.2.5Α;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#91173 Κε Ντίνο δε φταιω εγώ, ο panos με παρέσυρε.Εβλεπα-εγραφα , ηταν και δύσκολη μέρα..Ενα κομμα δυο είναι μια τυπική τιμή πλέον ,ακόμα και να τα δώσει θα φορτίζει τα ζώα μου αργά. Καλυτερα να αγοραζεις κατευθείαν 2 Αμπελαλε σε αυτά τα μαραφετια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#91189 17/4 το s6 & s6 edge.
769 & 899 αντοιστιχα οι τιμες τους.

< 3
Άβαταρ μέλους
By Govus
#91192 Τρέξτε-προλάβετε φάση :svivhaha: ...

Το νόμισμα γιατί το παρέλειψες :ninja: ;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
pik. έγραψε:μια χαρα σε εχει παει... :metalo: :lol:
ποιο εχεις μεσα;
4.2.5Α;

βούτυρο λέμεεεε, βούτυρο!
ναι 4.2.5Α :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#91263 το amazon ap εχει γενεθλια και εχει παιχνιδακια και μερικα προγραμματα free οποιος θελει..
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#91275 είχα ξεχάσει πόσο φοβερός ρουφιάνος είναι το maps της google :lol: :innocent:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε:Ναι, αλλά σε τρια φεγγάρια από τώρα.

Μια χαρά θα το φορτίσει σε ένα ταξιδάκι. Και 500mAh (όσο μια usb θύρα σε pc) να βγάζει φτάνουν.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
QsisVTS έγραψε:είχα ξεχάσει πόσο φοβερός ρουφιάνος είναι το maps της google :lol: :innocent:

Εικόνα

Ποτς γκενιν ατο;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#91306 αν έχεις ενεργοποιημένο το location history στη συσκευή σου μπορείς να μπαίνεις και να βλέπεις τι παίζει

https://accounts.google.com/ServiceLogi ... ect%3Dulfe

οι περισσότεροι το έχουν ενεργοποιημένο και σου καταγράφει τοποθεσία είτε από 3g είτε από πλοήγηση, είτε από wifi, από τα πάντα στην ουσία

προφανώς εκεί που γίνεται αναλυτικό ρουφιάνεμα είναι όταν μπει και ο δορυφόρος, όπου κάθε μερικά μέτρα βάζει τελίτσες με απόλυτη ακρίβεια :lol:
(δες στη δική μου περίπτωση τη διαδρομή από Τρίπολη-Kυπαρισσία που είχα πλοήγηση με το here και οι τελίτσες είναι πολύ πιο πυκνές.. εκεί σκέψου παίζει και να είχα κλειστό internet, αλλά και πάλι κρατούσε ιστορικό και ενημερώθηκε μόλις ξαναμπήκα στο internet)

αν θες να το δεις στη συσκευή του άλλου (γιατί δεν έχεις τους κωδικούς του gmail του για το link που σου έδωσα)
πας: settings/location/google services/google location history

και εκεί μπορείς αν θες να το σβήσεις ή να πατήσεις τις 3 τελίτσες για επιπλέον επιλογές και επέλεξε view manage

σου ανοίγει browser και σε πάει στο link που σου έβαλα, αλλά έχει ήδη κάνει login με το gmail της συσκευής οπότε σου εμφανίζει κατευθείαν το ιστορικό

είναι πολύ καλή φάση αν θέλετε να παρακολουθήσετε πού έχει πάει κάποιος :shifty: γιατί δε γίνεται κάποια στιγμή να μην έχει μπει έστω και σε ένα wifi

και είναι ακριβέστατο.. δε σηκώνει αμφιβολία

με γιώτοφων δε ξέρω πώς γίνεται.. αλλά και η apple σου κρατάει ιστορικό κινήσεων
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#91313 Μας τα ζάλισαν λίγο με το S6 ή είναι ιδέα μου; Έλαβα καμιά 10ρια newsletter του τύπου έλα να το δεις, να κάνεις προπαραγγελία κλπ
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Dimitris_P έγραψε:Μας τα ζάλισαν λίγο με το S6 ή είναι ιδέα μου; Έλαβα καμιά 10ρια newsletter του τύπου έλα να το δεις, να κάνεις προπαραγγελία κλπ

Από την Sammy πέφτουν φράγκα, τι νόμιζες ? :shifty:

Αν και με τα 700,800 και 1100€ :roll: που κάνει το Edge, τι ακριβώς περιμένουν, δεν έχω καταλάβει....