Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
mousatos έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Μόνο 4φυλλο Zewa

Το πάχος των συγκεκριμένων 2φύλλων είναι πάνω απ'τον μέσο όρο και επαρκές.

Μωρομαντηλα mousatos
η γιαπωνεζικη τουαλετα , μαυτα μυριζεις χωρις να το καταλαβαινεις /
Πολωνεζικη μυτη που δεν καπνιζει την ποανει την μυρωδια , εκτος αν κανεις μπανιο μετα .
Άβαταρ μέλους
By edmond
#900764 Μουσάτε φυτεύεις καναδυό αμπέλια απέναντι από το σπίτι σου και μόλις μεγαλώσουν κόβεις τ' αμπελόφυλλα.
Όχι για ντολμαδάκια... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#900767 κάπνιζε αραιά και έπινε μπύρα alfa ωσαν τον ιταλάκια .
τα τσούζουν οι πολωνοί γενικά. Με είχανε βάλει να παρκάρω σχεδόν πάνω σε στροφή μια φορά , για να πάνε στο κοντινό mini market και ν'αγοράσουν ....μπύρες πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο μετά την εκδρομή. Κι εγώ που νόμιζα αρχικά ότι ήταν στάση ανάγκης για κάνα κόψιμο ξερωγώ.
btw είδα στα ταμεία να πληρώνει τα ίδια κωλόχαρτα μια κυρία με super κομψό ντύσιμο επιπέδου CEO και έπαθα πλάκα . Είχαν εξαφανιστεί από τα ράφια , είχα πάρει το τελευταίο πακέτο και είδα οτι ξανάφεραν σήμερα.

Achillion i cesarzowa Sissi – pałac marzeń na Korfu
Klaudia Kizner :inlove:
https://blog.grecos.pl/okiem-grecosa/ac ... -na-korfu/
Άβαταρ μέλους
By egobrain
bill33 έγραψε:Eπιτέλους ελάτε στο μέλλον
Εικόνα
ελάτε στο κλαμπ των πλυσοκώληδων!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#900902 Στο 2026 ζούμε. Βάλτε το νερό και το σαπούνι στην ζωή σας μετά από κάθε χρήση τουαλέτας, ακόμα και ούρηση. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#900903 έτσι πλενόσασταν κάθε μέρα στο στρατό Δία; έτσι κωλομαθημένοι θα πολεμήσουμε στην πρώτη γραμμή; έτσι πλένονται οι ουκρανοί τώρα ;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#900904 Η πλύση είναι σημαντική, εκτός από την υγιεινή και για το ηθικό του Στρατεύματος. Στην στρατοπεδειά ένα από τα βασικά που ψάχνουμε είναι η παροχή νερού. Στην Καναπίτσα για παράδειγμα είχαμε άπλετο: https://sse.army.gr/wp-content/uploads/ ... %CE%9F.pdf
Στο ΚΕΟΑΧ με χιόνι... :lipsealed:

Αν το λες καλομαθημένο αυτό... :roll:

Τώρα βέβαια βγήκαν τα μωρομάντηλα, αλλά σαν το νερό δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
egobrain έγραψε:ελάτε στο κλαμπ των πλυσοκώληδων!Εικόνα
Πολύ συνηθισμένο στις αραβικές χώρες (ονομάζεται shattaf, ελληνικά το είδα σαν πωπο-βρυσάκι) και είναι και πολύ σωστό από πλευράς υγιεινής. Αντικαθιστά τα παλιά μπιντέ που πλέον λίγοι έχουν χώρο να βάλουν στο μπάνιο τους (θυμάμαι σαν παιδάκι ότι το ξηλώσαμε για να μπει το πλυντήριο). Δωρεάν, απλό νεράκι, χωρίς τριβές από χαρτιά, και πολύ πιο καλό από τα μωρομάντηλα που έχουν χημικά και δημιουργούν και μπλοκαρίσματα στα κεντρικά συστήματα αποχέτευσης (συμβάλουν στη δημιουργία fatbergs). Το έχω συναντήσει και σε ξενοδοχεία στην Φινλανδία και αλλού. Αυτά δεν έχουν ξεχωριστή παροχή αλλά βαλβίδα που όταν ανοίξεις το βρυσάκι παίρνει τη ροή από το νιπτήρα. Άρα πρώτα ανοίγεις το νερό και ρυθμίζεις θερμοκρασία στο νιπτήρα (που πρέπει να είναι δίπλα).
Τώρα πως βρέθηκε αυτό στο θέμα των σούπερμάρκετ....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:Τώρα πως βρέθηκε αυτό στο θέμα των σούπερμάρκετ....

Έχω απάντηση σε αυτό. Είχα πάρει ένα τέτοιο από το Argos στην Αγγλία πριν 25+ χρόνια. Είχε μάλιστα 2 τσουνιά για να συνδέεται και με την ξεχωριστή κλασική βρύση του κρύου νερού και του ζεστού, που έχουν στην Αγγλία, και στην άκρη είχε αυτό που εμείς λέμε «τηλέφωνο». Φαντάζομαι ότι η αρχική ιδέα ήταν για να μετατρέψεις τις παροχές μιας μπανιέρας με 2 αγγλικές βρύσες σε ντουζιέρα, όχι για πωποβρυσάκι. :lol:

ΥΓ 1: Εννοείται ότι παντού βάζεις μπιντέ (με τρεχούμενο νερό, όχι το παλιό που γεμίζει την γούρνα) σε ιδιόκτητο σπίτι.
ΥΓ 2: Συζήτηση του κώλου... :oops:
ΥΓ 3: Τον θυμάσαι τον κατάλογο του Argos? Χρυσός Οδηγός ολάκερος!!!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900917 Argos! πού το θυμήθηκες!

Και το μωρομαντηλο στην ανάγκη μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#900919 Λολ, ένα ταφ έχω τραβήξει από την παροχή του καζανακίου και στην άκρη το ειδικό τσουτσούνι-βρυσάκι. Που μου θέλετε και ζεστό νερό :s_roses
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimitris_P έγραψε:Argos! πού το θυμήθηκες!

Ξεχνιέται; Το μισό μου νοικοκυριό από εκεί το είχα πάρει. Τηλεόραση (Ε πως θα βλέπουμε F1 - τότε ήταν free to air ακόμα - και BBC? TV Licence? Εγκω ξενο είμαι, ντεν ξέρω τι μου λέτε constable! :whistlink: ), duvet, pots, glasses, plates, cutlery... :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bill33
#901134 Στa lidl Αγγλίας έχει ελληνική εβδομάδα.Δεν το κυνηγάω όποτε έχει ελληνική εβδομαδα αλλά αυτή τη φορά είδα ότι είχε και caprice :eat: .

Πήγα,caprice δεν βρήκα (πήρα Ben and Jerrys παγωτό ) ,πήρα γραβιέρα Κρήτης και κάτι πολύ ωραίες μικρές τυρόπιτες απο μια εταιρία "Ιονική σφολιάτα" απο Θεσσαλονίκη . Θα πάω να πάρω και άλλες να υπάρχουν στην κατάψυξη.
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:Στa lidl Αγγλίας έχει ελληνική εβδομάδα.Δεν το κυνηγάω όποτε έχει ελληνική εβδομαδα αλλά αυτή τη φορά είδα ότι είχε και caprice :eat: .

Πήγα,caprice δεν βρήκα (πήρα Ben and Jerrys παγωτό ) ,πήρα γραβιέρα Κρήτης και κάτι πολύ ωραίες μικρές τυρόπιτες απο μια εταιρία "Ιονική σφολιάτα" απο Θεσσαλονίκη . Θα πάω να πάρω και άλλες να υπάρχουν στην κατάψυξη.

Ανακαλώ κατά το ήμισυ για τις τυρόπιτες.Εχει δύο τύπους,ένα με φέτα και κομματάκια ελιάς και ένα με φέτα και πράσο.Το πρώτο ειναι τυρόπιτα,γευεσαι την φέτα,μου αρέσει.Το δευτερο με το πράσο είναι μάλλον χορτόπιτα γιατί η φέτα δεν φαίνεται πουθενά,μιεχ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902002 Σαν τις ακρίδες σήμερα τα μπαρμπάδια και οι μπάμπουσκες στα κρεατικά του ΑΒ. Λες και γίνεται πόλεμος.
Τους έβλεπα μετά και στα ταμεία κι απορούσα. πακέτα 3 κιλα, 5 κιλά . Ω ρε τι καταβροχθίζουν τα μπαρμπάδια; τρώνε τα σκασμένα !!