Geo f1 έγραψε:Μεχρι 27.000 δεν ειναι? Αν τα υπερβαινεις δεν απορριπτουν την αιτηση?
Σωστά
Geo f1 έγραψε:Μεχρι 27.000 δεν ειναι? Αν τα υπερβαινεις δεν απορριπτουν την αιτηση?
g8777 έγραψε:Και μένα μου κάνει εντύπωση. Υπάρχουν τπτ εξαιρέσεις; Με ενδιαφέρει, πείτε τπτ.
Geo f1 έγραψε:Νικο εσυ εχεις με το εσπα τις μικρες?
g8777 έγραψε:Και μένα μου κάνει εντύπωση. Υπάρχουν τπτ εξαιρέσεις; Με ενδιαφέρει, πείτε τπτ.
εισαι χλωμός.g8777 έγραψε:Την ψιλοειδα προχθές την πρόσκληση, αλλά μου φαίνεται ότι 27 κ είναι το μαξιμουμ εισόδημα.
g8777 έγραψε:Την ψιλοειδα προχθές την πρόσκληση, αλλά μου φαίνεται ότι 27 κ είναι το μαξιμουμ εισόδημα.
Ban.
g8777 έγραψε:Ναι μωρέ παναθεμα σε, παρανοησα με το ποστ του Νίκου, τα εξήγησε όμως όμορφα μετά. Παρόλα αυτά ήταν flame.Ban.
Ποιο Δεκέμβρη, δεν υπάρχει περίπτωση, αυτά είναι παρηγοριά στον άρρωστο.
sargus έγραψε:@manosky
Το θέμα είναι να σκέφτεσαι και λίγο τα παιδιά σου και όχι μόνο την πάρτη σου (όχι τη δική σου, γενικά μιλάω, έτσι;). Αν έχουν τα αδέρφια μια λογική διαφορά ηλικίας, τότε μπορούν να είναι παρέα μια ζωή και αυτό είναι υπέροχο. Αν έχουν 10 χρόνια, είναι σα μοναχοπαίδια και αυτό είναι άσχημο. Εγώ με την αδερφή μου έχουμε 6 χρόνια διαφορά (είμαστε κ διαφορετικό φύλο) και στην ουσία μεγαλώσαμε ο καθένας μόνος του. Δε μου άρεσε καθόλου. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα μετά που περάσαμε τα 20-25.
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εμάς. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]