Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Μεχρι 27.000 δεν ειναι? Αν τα υπερβαινεις δεν απορριπτουν την αιτηση?

Σωστά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#402331 Νικο εσυ εχεις με το εσπα τις μικρες?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#402332 Την ψιλοειδα προχθές την πρόσκληση, αλλά μου φαίνεται ότι 27 κ είναι το μαξιμουμ εισόδημα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:Νικο εσυ εχεις με το εσπα τις μικρες?

Όχι, ούτε καν.

Όμως είμαστε δημότες και επειδή υπήρχαν θέσεις μας επέλεξαν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
g8777 έγραψε:Και μένα μου κάνει εντύπωση. Υπάρχουν τπτ εξαιρέσεις; Με ενδιαφέρει, πείτε τπτ.

Μέχρι 27.000 ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ οικογενειακό. Καμια εξαίρεση.
Πρακτικά αν δουλεύουν κι οι δυο (δλδ τότε που πραγματικά το έχεις ανάγκη) φουλ τάιμ κι αν τα δηλώνεις :rtfm: εισαι χλωμός.

Α και φυσικα το 27 είναι το μάξιμουμ αλλα επειδή οι θέσεις δεν επαρκούν για όλους, το ταβάνι είναι αρκετά πιο κάτω.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Την ψιλοειδα προχθές την πρόσκληση, αλλά μου φαίνεται ότι 27 κ είναι το μαξιμουμ εισόδημα. :hmmm:

27 οικογενειακό αλλιώς σε απορρίπτουν όμως κάνεις την αίτηση και αν έχει θέσεις θα σε πάρουν Δεκέμβριο. Τότε πήραν εμάς.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Την ψιλοειδα προχθές την πρόσκληση, αλλά μου φαίνεται ότι 27 κ είναι το μαξιμουμ εισόδημα. :hmmm:

Ρε μλκ με δουλεύεις; Πριν 2 ποστ το είπαμε ότι 27k είναι το max. Ακούς γιανγκο δράκο; Ναι Βίρνα.

Βέβαια εγώ για την τιμή των όπλων υποβάλλω, δεν υπάρχει περίπτωση, μόνο από κωλοφαρδια. Πχ περισυ βγήκε ο Τσίπρας και είπε ότι θα δώσει φράγκα και θα μπούνε όλοι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#402340 Ναι μωρέ παναθεμα σε, παρανοησα με το ποστ του Νίκου, τα εξήγησε όμως όμορφα μετά. Παρόλα αυτά ήταν flame. :rtfm: Ban.

Ποιο Δεκέμβρη, δεν υπάρχει περίπτωση, αυτά είναι παρηγοριά στον άρρωστο. :s_sad
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Ναι μωρέ παναθεμα σε, παρανοησα με το ποστ του Νίκου, τα εξήγησε όμως όμορφα μετά. Παρόλα αυτά ήταν flame. :rtfm: Ban.

Ποιο Δεκέμβρη, δεν υπάρχει περίπτωση, αυτά είναι παρηγοριά στον άρρωστο. :s_sad

Τι λες βρε σατανά! Και εγώ έτσι έλεγα αλλά βγήκε ο ΚΥΡΙΟΣ Τσίπρας και έδωσε jackpot και μπήκαν όλοι. (Τα λεφτά από τις τηλεοπτικές άδειες χαχα)
Άβαταρ μέλους
By manosky
sargus έγραψε:@manosky
Το θέμα είναι να σκέφτεσαι και λίγο τα παιδιά σου και όχι μόνο την πάρτη σου (όχι τη δική σου, γενικά μιλάω, έτσι;). Αν έχουν τα αδέρφια μια λογική διαφορά ηλικίας, τότε μπορούν να είναι παρέα μια ζωή και αυτό είναι υπέροχο. Αν έχουν 10 χρόνια, είναι σα μοναχοπαίδια και αυτό είναι άσχημο. Εγώ με την αδερφή μου έχουμε 6 χρόνια διαφορά (είμαστε κ διαφορετικό φύλο) και στην ουσία μεγαλώσαμε ο καθένας μόνος του. Δε μου άρεσε καθόλου. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα μετά που περάσαμε τα 20-25.

Να σού πω πώς το βλέπω...

Η λογική "κάντε του ένα αδελφάκι να έχει παρέα" δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Υπάρχουν ένα σωρό αδέλφια με μικρή προς μεσαία διαφορά ηλικίας που όχι μόνο δεν είναι "παρέα", αλλά τρώγονται καθημερινά.
Αν είναι ίδιο φύλο, μπορεί να έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αν όχι, τότε δεν θα πολυκάνουν παρέα.

Αν έχουν μια διαφορά μεσαία, πχ 4-5 χρόνια, δεν θα πολυταιριάζουν. Είναι σαν να βάζεις πρωτάκια με πεμπτάκια.

Από εκεί και πέρα, προσωπικά θεωρώ ότι παρέα των παιδιών, μέχρι να πατήσουν εφηβία τουλάχιστον, είναι οι γονείς. Αν κάτσει και μια καλή σχέση με αδέλφια, ακόμα καλύτερα - όμως δεν ξεφορτώνουμε τα παιδιά βρίσκοντάς τους "παρέα", προσωρινή ή μόνιμη.

Παρέα κάνουμε εμείς, οι γονείς, με τα παιδιά. Τα συνοδεύουμε στις δριαστηριότητες, σπάμε πλάκα, τους δίνουμε προσοχή στα προβλήματά τους.
Και φυσικά κάθε παιδί είναι μοναδικό, δεν είναι "τα παιδιά", "τα αδελφάκια", είναι ο/η τάδε και ο/η τάδε.
Οπότε, εμένα καθόλου δεν με προβληματίζει η σημαντική διαφορά ηλικίας. Στο κάτω-κάτω, λιγότερες ζήλειες, περισσότερη προσοχή προς το 1ο και μετά προς το 2ο, περισσότερες δυνάμεις για τους γονείς για να ασχοληθούν ξεχωριστά με κάθε παιδί.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#402350 Πολλοί παιδοψυχολόγοι πάντως ορίζουν τα 6 έτη ως το κατώτατο όριο για οικογενειακή γαλήνη. Ειδικά τα αγόρια μεταξύ τους μπορεί στην κυριολεξία να σκοτωθούν σε κοντινότερες ηλικίες, καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Αν θα κάνουν παρέα ή όχι είναι θέμα χαρακτήρων. Από προσωπική εμπειρία θα προτιμούσα να είμαι μοναχοπαίδι πάντως. :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#402352 εμενα μαζι δε κανουνε και χωρια δε μπορουνε (2 χρονια διαφορα, αγορακια)
μπορει να παιζουνε ολη μερα μαζι, μπορει να ειναι μια μερα που να μαλωνουνε συνεχεια
αμα ειναι μονα τους μετα απο 2-3 ωρες αρχιζουνε και ψαχνουνε που ειναι ο αδερφος μου ...