Anonymous Founder έγραψε:Αν τελικά η Ουκρανία χάσει και συνθηκολογήσει, θα είναι η Δύση δεν την στήριξε όπως της υποσχέθηκε. Αλλά τελικά και οι υποσχέσεις της Δύσης ήταν κούφιες, δεκάρα δε έδιναν για την Ουκρανία, πόλεμο στην Ρωσία δι'αντιπροσώπων για να μην της ανοίξει η όρεξη.
Δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά είναι φανερό πως οι δυτικοί ψάχνουν τρόπους να τελειώσει και σίγουρα θα την πληρώσει η Ουκρανία που είναι κι αυτή που δέχτηκε την εισβολή.
Και κερατάς και δαρμένος τελικά.
dimik, εκτός από ειρωνείες, τι ακριβώς προτείνεις; Πόλεμο μέχρις εσχάτων; Δεν έχω καταλάβει. Είναι κάτι η φάση με το Ισραήλ που μπερδεύει.
Ανάλογα με την Παλαιστίνη, νομίζω η Ουκρανία πρέπει να παραδώσει τα εδάφη της στην Ρωσία ή όχι; Ή εκεί είναι αλλιώς;
Τι λένε οι πηγές σου;
Εγώ να προτείνω; από που κι ως πού;
Οι Ουκρανοί θα πολεμήσουν μέχρι να κρίνουν ότι δεν αξίζει τον κόπο πλέον ή δεν θα έχουν υποστήριξη και καλά θα κάνουν, υπερασπιζονται την πατρίδα τους.
Οι Ισραηλινοί θα πολεμήσουν μέχρι να εκριζωθει η Χαμας από την Γάζα και να μην κινδυνεύει ούτε ένας πολίτης είτε από ρουκέτες είτε από επανάληψη της 7/10. Επίσης καλά θα κάνουν.
Πάντως η κατάσταση στην Γάζα μετά και το πούλημα που έφαγαν από τους Ιρανούς οι Παλαιστίνιοι τους μόνους που συμφέρει είναι τους Ρώσους.
Πολύ βασική σκέψη αλλά δεν θα μου φαινόταν περίεργο ρωσοιρανικη προσέγγιση με αντάλλαγματα για έναν 2ο proxy war στην Γάζα ώστε να επικεντρωθεί εκει η Δύση αντί της Ουκρανίας.
Ειδικά όταν και το άλλο αντίπαλο δέος της Δύσης η Κίνα άρχισε να τα μασάει για την Ρωσία.
< >

Και απλά δημιουργεί εντυπώσεις.

"