Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Hellenic tifosi έγραψε:Εγώ λέω απλά την άποψη μου. Σπορ έχω πάψει προ πολλού να παρακολουθώ, ειδικά εγχώρια, απλά διάβασα τι έγινε και είπα να μπω στα σχόλια. Τώρα το τι λένε οι ένθεν κακειθεν φανατικοί δε με απασχολεί,ούτως ή άλλως έχω τη χειρότερη άποψη για το συγκεκριμένο..... συναφι.

Τα πράγματα θα φτιάξουν μόνο όταν συνειδητοποιησουμε ότι όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν, και αποφασίσουμε χωρίς "ναι μεν αλλα" να κάνουμε την αρχή από τους δικούς μας.

Δεν εξέφρασα πουθενά άποψη μην εισαι τυφλα προκατειλημμένος σαν (όχι ως) βαμμένος οπαδός.
Τι λέει ο κανονισμός σου λέω. :)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
kovathe έγραψε:Oταν είχε αλλάξει ο κανονισμός και με το παραμικρό που έπεφτε έπρεπε να διακοπεί το ματς εις βάρος του γηπεδούχου σε κάποιους δεν άρεσε...
Τον άλλαξαν πάλι σε αυτό που ισχύει τώρα..
Οπότε απ'τη στιγμή που δεν υπήρξε τραυματισμός σύμφωνα με το γιατρό του αγώνα και οι ζελες έφυγαν μόνοι τους (κότες) το ματς είναι 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού κανονικά.
Και νομίζω προβλέπεται και αφαίρεση βαθμών απ'τη ζελα..

< >

Σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό ο οποίος αναφέρει, ότι εκτός από την κατακύρωση του αγώνα με 0-3 στην αντίπαλο της υπαιτίου ομάδας, ισχύει και το εξής:

«Εάν μία ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, τιμωρείται με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από είκοσι (20.000) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) Ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τα σωματεία. Σε αυτή την περίπτωση η υπαίτια ομάδα δεν δικαιούται μερίδιο από τις εισπράξεις του αγώνα, το οποίο περιέρχεται στη διοργανώτρια.»

Τι έγραψε ο διαιτητής της εξυγίανσης στο φύλλο αγώνα;
Τα παρακάτω, μεταξύ άλλων:

«Έχω δει ότι ένας παίκτης του Παναθηναϊκού (Ν. 3 Πέρεθ Λόπες Χουάν Κάρλος – Χουάνκαρ), που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο, στην περιοχή προθέρμανσης ήταν πεσμένος στο έδαφος μετά τον θόρυβο των κροτίδων. Μετά από περίπου πέντε λεπτά εξέτασης, του παραπάνω ποδοσφαιριστή, οι γιατροί αποφάσισαν να τον στείλουν στο ιατρείο και όλοι οι παίκτες και οι υπεύθυνοι της ομάδας του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.»

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ! :rtfm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#842425 Όλοι χάνουν (τη στιγμή που γράφω) - μόνο ο Θρύλος πήρε το τρίποντο απόψε :yahoo:

Αντίθετος πάντα στο ρεύμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Same_old_story έγραψε:Όλοι χάνουν (τη στιγμή που γράφω) - μόνο ο Θρύλος πήρε το τρίποντο απόψε :yahoo:

Αντίθετος πάντα στο ρεύμα :lol:

Το συνηθισμένο είναι όλοι να χάνουν (όταν παίζουν Ευρώπη) και να κερδίζει ο Ολυμπιακός. :) (σκους μότικον)

Εν τω μεταξύ τι ωραίο που ήταν το γήπεδο απόψε. Παίζει να είδα 2 λέιζερ μόνο 10 λεπτά πριν τη σέντρα προς τους Άγγλους και αυτό ήταν. Να ήταν έτσι όλα τα παιχνίδια, άσχετα αν γίνεται προσπάθεια μεθόδευσης εναντίον του Ολυμπιακού... :) (σκους μότικον)

Μεγάλη νίκη η αποψινή. Η Ουέστ Χαμ είχε το μεγαλύτερο αήττητο ευρωπαϊκό σερί αγγλικής ομάδας. 17 εις το πηλίκο και έσπασε απόψε.
Μεγάλη νίκη γιατί πρόκειται για την κάτοχο του Γιουρόπα κατσαρολιού.

#THIS_IS_PIRAEUS
Άβαταρ μέλους
By gianik
#842573 Επίσης να προσθέσω ότι εχθές έλαβε χωρα η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών...Από το Σεφ περπάτησαν ως το Καραισκάκη ...
(ναι κάποιοι επιστήμονες πανηγύρισαν μέχρι κ γι'αυτό)

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:Επίσης να προσθέσω ότι εχθές έλαβε χωρα η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών...Από το Σεφ περπάτησαν ως το Καραισκάκη ...
(ναι κάποιοι επιστήμονες πανηγύρισαν μέχρι κ γι'αυτό)

.

Ρε, εδω εισαι εσυ; Σε ψαχνω απο χθες :shifty:
Σημερα παιζεται κι εσεις την σπυριαρα λεει; Μην χαθεις. Αν στραβωσει λεω...Αν και μαθημενοι ειστε τα τελευταια αρκετα χρονια :innocent: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#842587 Σε ευχαριστούμε φίλε από Σαλαμίνα, Επόμενη γραμμή...Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#842784 Τέτοια τιμωρία για τον Ολυμπιακό, επειδή κάποιος πέταξε δυναμιτάκι δίπλα σε παίκτες του βάζελου...;;; :dizzy:

Τότε 7 ή και 8 στα 10 ντέρμπι στην Τούμπα δεν θα 'πρεπε να τελειώνουν ποτέ :s_mad :x
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#842792 Το στήσιμο που κάνουν είναι πρωτοφανές..
Βλέπεις φέτος δε σερνόταν ο ΟΣΦΠ...

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#842800 Εν τω μεταξύ ο κανονισμός λέει για 4 αγωνιστικές ,αυτοί σκουζουν που έφαγαν 2....

.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Same_old_story έγραψε:Τέτοια τιμωρία για τον Ολυμπιακό, επειδή κάποιος πέταξε δυναμιτάκι δίπλα σε παίκτες του βάζελου...;;; :dizzy:

Τότε 7 ή και 8 στα 10 ντέρμπι στην Τούμπα δεν θα 'πρεπε να τελειώνουν ποτέ :s_mad :x

To στήσιμο του αιώνα. Ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος.
Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Και μην ελπίζετε οι ευαίσθητοι ότι μπορεί επιτέλους να γίνει η αρχή και να μην πέφτει τίποτα στο γήπεδο και λοιπά κωλομεγλειφάτα.
Ανάλογα τον "θύτη" και το "θύμα" θα είναι οι μετέπειτα αποφάσεις με τον ασκό του Αιόλου που άνοιξαν σήμερα.
Τίναξαν το πρωτάθλημα στον αέρα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#842827 Νομίζω ότι χθες και σήμερα όσο κακό έγινε στον Ολυμπιακό, άλλο τόσο καλό x8777 φορές έγινε στον οργανισμό ΟΣΦΠ.
Το τι γ@μήσι θα φάνε βαζέλια, χανούμια, λοιποί και πολιτικάντηδες, δεν λέγεται. Το σεξ πολλοί εμίσησαν. Την πούτσσα ουδείς.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#842837 Μπουσσε αν είχα ενα κοσαευρο για καθε φορά που ακούω για τον λαό της Χ ομάδας τώρα θα ήμουνα και εγώ στο Μεχικο, αγκαλιά με την Τζερι Χαλιγουελ. :(

Και αν είχα 50 ευρο θα ήμασταν εγώ, εσύ και ο Μπαγερ. Αγκαλιά με την Τζέρι. :(

Γαμώ την φτώχεια μου γαμώ. :(