Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Hellenic tifosi έγραψε:Τελικά είναι τόσο μπετοβλακας ο κουλης που χαντακωνει το κόμμα του, η έγινε κάτι αλλο;

Αν ήταν κάποιος άλλος , η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
elteo έγραψε:Τουλάχιστον δεν ξέχασαν την διαπραγμάτευση του 2015, το κλείσιμο των τραπεζών, το 4ο μνημόνιο, την Μακεδονία και την αλαζονεία των συριζαιων. Είναι μια πρόοδος και αυτή. Σιγά σιγά τα βήματα ποπολαρε.
Από πίπες κουράστηκα.. και αναμασας πίπες.

Το αποτέλεσμα είναι μια φράση.
Δεν αλλάζουμε τίποτε γιατί άμα αλλάξουμε παίρνουμε πολιτικό κόστος.

Μια ζωή στασιμότητα.
Μια ζωή βήματα προς τα πίσω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#584956 @mousatos
Προφανώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ακόμη χάρη στον Κυριάκο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είχε διψήφια διαφορά.
Το μόνο κακό είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζεται όχι για τους σωστούς λόγους, αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.
Λογικό πάντως να πανηγυρίζει η ΝΔ, είχαν ζοριστεί κι αυτοί πολύ με τον αρχηγό τους.
Τώρα, ελπίζουν πως λογικά θα έχουν μια άνετη νίκη και στις εθνικές εκλογές.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#584957 Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε μπροστά; Άσε μας ρε ποπολαρε. Μιλάς και για πίπες.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
elteo έγραψε:Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε μπροστά; Άσε μας ρε ποπολαρε. Μιλάς και για πίπες.
Άκουσες ποτέ από εμένα αυτό που λες;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#584959 Με ποιον θα πάμε; Έτσι θεωρητικώς που το πας όμως δεν......
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#584960 Κάνεις δε μιλαει για τη νεκρανασταση της πασοκαρας που τσάκισε το φασισμό :shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν μου αρέσουν τα ποσοστά του ΚΚΕ και της ΧΑ - Ελ. Λύσης για τους αντίθετους λόγους. Κρίμα που το πρώτο δεν παίρνει ψήφους διαμαρτυρίας και κρίμα που αποκτούμε ΔΎΟ ακροδεξιά κόμματα.

Η ελληνική κοινωνία συντηρητικοποιείται και μάλιστα αρκετά αν δούμε και τα υπόλοιπα ακροδεξιά κόμματα.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτό συμβαίνει και στην ΕΕ αν δούμε τα ποσοστά της Λεπέν και του Ορμπάν

Δεν αποκτούμε δύο ακροδεξιά κόμματα. Ο veloπουλος αντικαθιστά τους ψεκαμένους. Το θετικό, ειδικά για εμάς στην α' αθήνας, είναι η πτώση των φασιστοναζί.

Αναφορικά με την ελ κοινωνία, δε συντηρικοποιείται τώρα, πάντοτε συντηρητική ήτο. :iconcool:

Συμφωνώ απόλυτα για τα συμβάντα σε γαλλία (να προσθέσω και την ιταλία). Με στεναχωρεί ιδιαιτέρως να βλέπω τέτοιες καταστάσεις στη συγκεκριμένη χώρα. :(
Άβαταρ μέλους
By popolaros
elteo έγραψε:Με ποιον θα πάμε; Έτσι θεωρητικώς που το πας όμως δεν......
Έχω πει πολλές φορές αλλά επειδή είσαι ακόμα ένα χρυσόψαρο αυτής της χώρας , θα το ξαναπω.

Ότι είμαι σαν άνθρωπος απέναντι της νέας Δημοκρατίιας και της φιλελεύθερης πολιτικής δεν με κάνει αυτοματα οπαδό/μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Γκεγκε;
Άβαταρ μέλους
By italakias
#584964 Ας μην χαριζε επισης λεφτα στους συνταξιουχους μια βδομαδα πριν κσι η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη.
Οσο για τον Κυριακο παρα την γκαφα του με την 7ημερη εργασια πλησιαζει τις 9 μοναδες.
Για τον Βαρουφακη και τον Πατουλη δεν ακουω τιποτα.
Τοσο πολυ εκτος κοινωνιας ζουν καποιοι.

Ποπολαρε αν σε πονεσε το εκλογικο αποτελεσμα ο Βελοπουλος πουλαει κατι μοναστηριακες αλοιφες αλλα αυτες περισσοτερο θα τις χρειασθουν οι χρυσαυγιτες.
Άβαταρ μέλους
By elteo
popolaros έγραψε:
elteo έγραψε:Με ποιον θα πάμε; Έτσι θεωρητικώς που το πας όμως δεν......
Έχω πει πολλές φορές αλλά επειδή είσαι ακόμα ένα χρυσόψαρο αυτής της χώρας , θα το ξαναπω.

Ότι είμαι σαν άνθρωπος απέναντι της νέας Δημοκρατίιας και της φιλελεύθερης πολιτικής δεν με κάνει αυτοματα οπαδό/μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Γκεγκε;

Σαν τα μπαοκια. Αντιολυμπιακος. :s_sarcastic :slap:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#584968 Τι έγινε στη Γαλλία ρε παιδια; Μια απο τα ιδια είπαμε παρόλα τα κίτρινα γιλέκα κτλ. Εντάξει εχεις και αυτούς...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Serf έγραψε:Η "Γλυφάδα" εκλεγεί δήμαρχο με καθεστωτικά ποσοστά!!!

< Note 4 >

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, βόρεια Κορέα αλλά πραγματικά δεν μου κάνει καμία εντύπωση
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Νίκος Παππάς έγραψε:
Βουλευτικές εκλογές τον Οκτώβρη. Νωρίτερα θα είναι αυτοκτονία.

Νομίζω ειλικρινά ότι όσο πιο πολύ το τραβήξουν, τόσο πιο πολύ θα πατωσουν

Και ούτε έχει ιδιαίτερο νόημα να έχουμε κι άλλη προεκλογική περίοδο