Hellenic tifosi έγραψε:Τελικά είναι τόσο μπετοβλακας ο κουλης που χαντακωνει το κόμμα του, η έγινε κάτι αλλο;
Αν ήταν κάποιος άλλος , η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.
Hellenic tifosi έγραψε:Τελικά είναι τόσο μπετοβλακας ο κουλης που χαντακωνει το κόμμα του, η έγινε κάτι αλλο;
elteo έγραψε:Τουλάχιστον δεν ξέχασαν την διαπραγμάτευση του 2015, το κλείσιμο των τραπεζών, το 4ο μνημόνιο, την Μακεδονία και την αλαζονεία των συριζαιων. Είναι μια πρόοδος και αυτή. Σιγά σιγά τα βήματα ποπολαρε.Από πίπες κουράστηκα.. και αναμασας πίπες.
elteo έγραψε:Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε μπροστά; Άσε μας ρε ποπολαρε. Μιλάς και για πίπες.Άκουσες ποτέ από εμένα αυτό που λες;
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν μου αρέσουν τα ποσοστά του ΚΚΕ και της ΧΑ - Ελ. Λύσης για τους αντίθετους λόγους. Κρίμα που το πρώτο δεν παίρνει ψήφους διαμαρτυρίας και κρίμα που αποκτούμε ΔΎΟ ακροδεξιά κόμματα.
Η ελληνική κοινωνία συντηρητικοποιείται και μάλιστα αρκετά αν δούμε και τα υπόλοιπα ακροδεξιά κόμματα.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτό συμβαίνει και στην ΕΕ αν δούμε τα ποσοστά της Λεπέν και του Ορμπάν
elteo έγραψε:Με ποιον θα πάμε; Έτσι θεωρητικώς που το πας όμως δεν......Έχω πει πολλές φορές αλλά επειδή είσαι ακόμα ένα χρυσόψαρο αυτής της χώρας , θα το ξαναπω.

popolaros έγραψε:elteo έγραψε:Με ποιον θα πάμε; Έτσι θεωρητικώς που το πας όμως δεν......Έχω πει πολλές φορές αλλά επειδή είσαι ακόμα ένα χρυσόψαρο αυτής της χώρας , θα το ξαναπω.
Ότι είμαι σαν άνθρωπος απέναντι της νέας Δημοκρατίιας και της φιλελεύθερης πολιτικής δεν με κάνει αυτοματα οπαδό/μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Γκεγκε;
Serf έγραψε:Η "Γλυφάδα" εκλεγεί δήμαρχο με καθεστωτικά ποσοστά!!!
< Note 4 >
Νίκος Παππάς έγραψε:
Βουλευτικές εκλογές τον Οκτώβρη. Νωρίτερα θα είναι αυτοκτονία.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]