Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Το ερωτημα ειναι πως πρεπει να το χειριστω το θεμα μπας και γλυτωσω κανενα φραγκο. Δεν ειμαι για να φυγω απο Κοσμοτε και νομιζω οτι πλεον μια ψευτικη αιτηση προς αλλο παροχο ωστε να σε παρει τηλεφωνο με βελτιωμενη προσφορα ο παλιος, δεν ισχυει. Σε τραβαει στο δικτυο του ο νεος παροχος απευθειας.
Αλλα μετα διαβασα το Γκεο που ειπε οτι του εκανε τηλεφωνημα ο παλιος παροχος με νεα γαματη προσφορα και θυμηθηκα τις παλιες καλες εποχες!
Τι ισχυει τελικα? Πως να το χειριστω?
George_Prix έγραψε:Παιδες σε λιγους μηνες ληγει το 2ετες συμβολαιο που εχω με Κοσμοτε, σε σταθερο και κινητο. Τα εχω ξαναπει τα γυφτιλικια τους... Στους νεους πελατες κανουν πιπες και σε εμας που μας αρμεγουν 20 χρονια, κανουν κατι τραγικες προσφορες.
Το ερωτημα ειναι πως πρεπει να το χειριστω το θεμα μπας και γλυτωσω κανενα φραγκο. Δεν ειμαι για να φυγω απο Κοσμοτε και νομιζω οτι πλεον μια ψευτικη αιτηση προς αλλο παροχο ωστε να σε παρει τηλεφωνο με βελτιωμενη προσφορα ο παλιος, δεν ισχυει. Σε τραβαει στο δικτυο του ο νεος παροχος απευθειας.
Αλλα μετα διαβασα το Γκεο που ειπε οτι του εκανε τηλεφωνημα ο παλιος παροχος με νεα γαματη προσφορα και θυμηθηκα τις παλιες καλες εποχες!
Τι ισχυει τελικα? Πως να το χειριστω?
Βασικα θα περιμενεις να σε παρει καποιος τηλεφωνο για προσφορα. Αν παρεις εσυ δεν δινουν οσα μπορουν να δωσουν
Απο εκει και περα βλεπεις. Να ξερεις ομως οτι πλεον στο τηλεφωνημα που θα σε παρουν αν συμφωνησεις, τα κανεις ολα απο το τηλεφωνο εκεινη την στιγμη, μεχρι και την συμβαση υπογραφεις ετσι.
Οποτε το χρονικο περιθωριο υπαναχωρησης μικραινει αρκετα και αν ο τωρινος σου παροχος δεν δρασει σβελτα, θα αλλαξεις
Fiat Panda 7,6l/100km
Όταν σε καλέσουν λες ότι λήγει το συμβόλαιο σου με cote και ψάχνεις κάτι πιο συμφέρον.
Ανάλογα με τις τιμές/παροχές επιλέγεις το καλύτερο.
Εγώ επέλεξα voda , απεριόριστες κλήσεις , sms και 7GB με 14,50€
Σου στέλνουν συμβόλαια και sim και περιμένεις.
Την τελευταία μέρα που είσαι πελάτης cosmote (σήμερα για εμένα) σε καλούν από το τμήμα προσφορών και σου κάνουν αντιπρόσφορα: Απεριόριστα όλα με 10Gb data -> 16,50€ και δώρο 3 πρώτα πάγια.
saxon_747 έγραψε:Πας στη vodafone / nova και συμπληρώνεις το κινητό σου να σε καλέσουν.
Όταν σε καλέσουν λες ότι λήγει το συμβόλαιο σου με cote και ψάχνεις κάτι πιο συμφέρον.
Την τελευταία μέρα που είσαι πελάτης cosmote (σήμερα για εμένα) σε καλούν από το τμήμα προσφορών και σου κάνουν αντιπρόσφορα: Απεριόριστα όλα με 10Gb data -> 16,50€ και δώρο 3 πρώτα πάγια.
Τα είπε όλα. Απλά, μην πας nova, θα γελάσουν, πάνε vodafone. Πάρε μία προσφορά και πες τους έχω αυτή την προσφορά, τί μου δίνετε;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

saxon_747 έγραψε:Πας στη vodafone / nova και συμπληρώνεις το κινητό σου να σε καλέσουν.
Ωραιος, η απαντηση που περιμενα!
Η Κοσμοτε μπορει να δει την αιτηση σε αλλη εταιρια, ακομα κι οταν δεν εχεις υπογραψει ακομα το αλλο συμβολαιο? Ή παιρνουν τηλεφωνο την τελευταια μερα που ληγει το συμβολαιο με την ιδια την Κοσμοτε ετσι κι αλλιως?
Θέλω να πάρω την Cosmote, αλλά τι να τους πω τώρα; Νωρίς δεν είναι;
Στην cosmote θα πεις ότι ψάχνεις πιο ανταγωνιστικό πακέτο.
Η Wind λεει 114 για 4 ατομα με ολα απεριοριστα στη μουφα το δικτυο της.
Το ερωτημα ειναι το εξης! Αν με κατεβασουνε στα 87€ που δινουνε σε νεους πελατες (γιατι η αρχικη που θα μου πουνε θα ειναι σιγουρα τραγικη) κανω την παπια και μενω στην Κοσμοτε? Ή εχω καμια ελπιδα να με κατεβασουν κατω απο τα 87€ για ολους μαζι?