Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
PaNick67 έγραψε:
bill33 έγραψε:Εχω εγγραφεί στο newsletter του lidl εδώ και πολλά χρόνια.
Εδώ και 2 με 3 εβδομάδες έρχεται email να εγγραφώ στο καινούργιο newsletter.Το κάνω,έρχεται και το email για να πατήσω επιβεβαίωση ,το κάνω ...........και την επόμενη εβδομάδα πάλι απο την αρχη...... να εγγραφώ στο καινούργιο......κλπ κλπ .

Συμβαίνει και σε άλλον ή μονο σε εμένα;

Ναι συμβαινει και σε εμενα. Δεν το εχω κανει ομως, θα περιμενω να σταματησει αν ερχεται το παλιο , αν σταματησει και μετα

Δεν μου έρχεται το παλιό,μονο για να εγγραφώ στο καινούργιο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
Εδώ και 2 με 3 εβδομάδες έρχεται email να εγγραφώ στο καινούργιο newsletter.Το κάνω,έρχεται και το email για να πατήσω επιβεβαίωση ,το κάνω ...........και την επόμενη εβδομάδα πάλι απο την αρχη...... να εγγραφώ στο καινούργιο......κλπ κλπ .

Ναι συμβαινει και σε εμενα. Δεν το εχω κανει ομως, θα περιμενω να σταματησει αν ερχεται το παλιο , αν σταματησει και μετα

To τελευταιο newsletter ηρθε 24/3.
Απο τοτε μονο το "εγγραφτειτε στο νεο"
Εκανα απεγγραφη και δοκιμασα να ξαναγραφτω στο νεο και βγαζει αυτο

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται σημαντικές εργασίες συντήρησης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Εικαζω οτι δεν το εχουν φτιαξει ακομα και γι' αυτο ερχεται συνεχεια μειλ να γραφτεις στο νεο.
Άβαταρ μέλους
By g8777

PaNick67 έγραψε:Ναι συμβαινει και σε εμενα.

Ντίμη είδες; Στα λεγα. Δεν είναι όλα τόσο τραγικά. Υπάρχουν και χειρότεροι ΓΥΦΤΑΙΟΙ .
:help:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:

Ντίμη είδες; Στα λεγα. Δεν είναι όλα τόσο τραγικά. Υπάρχουν και χειρότεροι ΓΥΦΤΑΙΟΙ .

Ντιμη σε ειπε γυφτο. Βαλε ντιζελ στο Κλιο κι ελα να με παρεις. Παμε να τονε βρουμε :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:

Δεν έχουμε την ώρα που έχεις εσύ να κατασκηνώνουμε εξω απο το λιντλ περιμένοντας να ανοίξει για να μπουκάρουμε .

:lol: :lol: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PaNick67 έγραψε:
g8777 έγραψε:

Ντιμη σε ειπε γυφτο. Βαλε ντιζελ στο Κλιο κι ελα να με παρεις. Παμε να τονε βρουμε :inlove: :inlove: :inlove:

το ειδα.Φυλαξ.... :x

υγ εχει σπρειτ σιλικονης 200μλ με 1.29 ευρω. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#887579 Μην μου πειράζετε τον Μιπιλλάκο μου, μη σας πάρει ο διάτανος... Κι εμένα το ίδιο μου έρχεται, αλλά δεν θα το κάνω, απλά θα μπαίνω στο site όποτε θέλω να δω το νέο φυλλάδιο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#887817 Πήρα το ΑΒ τσουρέκι απλό με μαστίχα και είναι μάχιμο, από κάτι ζαχαροπλαστεία έχω φάει αρκετά πιο αδιάφορα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Dimitris_P έγραψε:Πήρα το ΑΒ τσουρέκι απλό με μαστίχα και είναι μάχιμο, από κάτι ζαχαροπλαστεία έχω φάει αρκετά πιο αδιάφορα.

Ισχύει. Πριν λίγο πήρα άλλο ένα, πρέπει να είναι το υπ αριθμόν 8.777 από την αρχή του χρόνου, απλά τα τσακίζουμε οικογενειακώς.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#888578 12 παρα το πρωι και ειχαν κατσικωθει ετοιμοι με καροτσια εξω απο τα σουπερμαρκετ που....... ανοιγαν στις μια........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
PaNick67 έγραψε:
bill33 έγραψε:
PaNick67 έγραψε:

To τελευταιο newsletter ηρθε 24/3.
Απο τοτε μονο το "εγγραφτειτε στο νεο"
Εκανα απεγγραφη και δοκιμασα να ξαναγραφτω στο νεο και βγαζει αυτο

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται σημαντικές εργασίες συντήρησης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Εικαζω οτι δεν το εχουν φτιαξει ακομα και γι' αυτο ερχεται συνεχεια μειλ να γραφτεις στο νεο.

Είχα σταματήσει να διαβάζω το φυλλάδιο γιατί είμαι σχεδόν φουλ από τα εργαλεία που χρειάζομαι. Είδα ότι τα email που έρχονται δεν είχαν προσφορές παρά μόνο να γίνει εγγραφή στο νέο newsletter. Έκανα εγγραφή και ήρθε σήμερα κανονικά το νέο φυλλάδιο. Ούτε απεγγραφες ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#889237 Στις 28-4 ήρθε πάλι για εγγραφή,το έκανα και σήμερα δεν ήρθε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:Στις 28-4 ήρθε πάλι για εγγραφή,το έκανα και σήμερα δεν ήρθε τίποτα.

Ήρθε μέιλ επιβεβαίωσης;
Αν όχι δεν έχεις γραφτεί.
Στο ποστ το Dodger θυμήθηκα ότι δεν ερχόταν newsletter και ξαναμπήκα, το ξανακανα, ήρθε και το μέιλ, όλα οκ πλέον.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889245 Γιατί δεν ανοίγεις την εφαρμογή κάθε Τρίτη ή Τετάρτη να βλέπεις το νέο φυλλάδιο της επόμενης εβδομάδας;