diplomat έγραψε:Από περιοχή σε περιοχή αλλάζουν τα δεδομένα. Εγώ θα έλεγα ότι είναι περίπου ισάξια με πέρυσι (γύρω στα 40cm), πλην όμως ακόμα ξερνάει χιόνι ο ουρανός. Πραγματικά αναρωτιέμαι πότε θα σταματήσει
αυριο απογευμα

diplomat έγραψε:Από περιοχή σε περιοχή αλλάζουν τα δεδομένα. Εγώ θα έλεγα ότι είναι περίπου ισάξια με πέρυσι (γύρω στα 40cm), πλην όμως ακόμα ξερνάει χιόνι ο ουρανός. Πραγματικά αναρωτιέμαι πότε θα σταματήσει

Νίκος Παππάς έγραψε:Ομολογώ δεν ξέρω ποιανού είναι ευθύνη να ελέγξει τι, για αυτό ρωτάω. Αλλά η μία πλευρά θα έλεγε ότι όταν ρίχνει χιόνι και ξεκινάς να πας κάπου με θερινά ελαστικά και χωρίς αλυσίδες, ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρεις εσύ σαν οδηγός και όχι ο αυτοκινητόδρομος που σου επέτρεψε να μπεις.BARHonda έγραψε:Για την Αττική Οδό:Αυτός που πηρε το αντίτιμο χωρίς να του το πει;
Αλήθεια ποιος φταίει όταν ένας οδηγός μπαίνει με θερινά λάστιχα και χωρίς αλυσίδες στον αυτοκινητόδρομο;
Αλλά εδώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο Σταυρό, στην Μαραθώνος, είναι κλειστή η Κατεχάκη από την Μεσογείων.
Τραγικά πραγματα για μία κακοκαιρία που την περιμεναν μία βδομάδα.
Μόνο στο κέντρο της Αθήνας είδα να ρίχνουν αλάτι συνεργεία του δήμου. Ούτε στην Κυψέλη, ούτε στο Γαλάτσι, ουτε στην Νέα Ιωνία
Redmi Note 8 Pro
Bayern7 έγραψε:Ανω Χαλάνδρι, χωρίς ρεύμα (και θέρμανση εννοείται) από τις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα.
Καλά πάει αυτό..............
Νίκος Παππάς έγραψε:Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει από χειμερινά λάστιχα. Μην κοιτάς που εμείς εδώ το ψάχνουμε και μας αρέσει οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητο.
Άλλοι δεν ξέρουν που έχουν την κίνηση στο αμάξι τους.
Επίσης δεν φτανει να έχεις αλυσίδες αλλά να ξέρεις να τις βάζεις κιόλας, αλλιώς είναι άχρηστες. Ακόμα θέλουν επιθεωρηση κάθε χρόνο για σκουριες, φθορές, κλπ.
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]