Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dimitris_P έγραψε:Έβαλα και στον πατέρα μου frog. Υπάρχει τρόπος αυτόματης ανανέωσης του πακέτου ή πρέπει να τους το κάνω κάθε φορά χειροκίνητα;

Γίνεται να βάλω στο κινητό μου την εφαρμογή και να προσθέσω και τα δύο τους νούμερα για να τα ανανεώνω αν είναι πιο εύκολα;

.
Για frog δεν ξέρω, στην q γίνεται αυτόματη ανανέωση τη μέρα που ορίζεις με το πόσο που θες, μέσω της εφαρμογής.

Αλήθεια, γιατί επέλεξες frog?
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#848651 Ερωτηση παρακαλω στους γνωστες
Εχω ενα tplink φορητο ρουτερακι που παιρνει sim καρτα
θελω να μου προτεινετε καποια εταιρια να παρω μια σιμ (ΟΧΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ) αλλα να μπορω οποτε θελω να βαζψ χρηματα να αγοραζω gb
το ιδανικο σεναριο αυτα τα mb να μπορω να τα χρησιμοποιησω και σε ταξιδι εντος ΕΕ παντα
και ποσο περιπου παιζουν οι τιμες
Ευχαριστω πολυ κυριοι
Άβαταρ μέλους
By bill33
bujinkan έγραψε:Ερωτηση παρακαλω στους γνωστες
θελω να μου προτεινετε καποια εταιρια να παρω μια σιμ (ΟΧΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ) αλλα να μπορω οποτε θελω να βαζψ χρηματα να αγοραζω gb
το ιδανικο σεναριο αυτα τα mb να μπορω να τα χρησιμοποιησω και σε ταξιδι εντος ΕΕ παντα
Ευχαριστω πολυ κυριοι

https://www.vodafone.gr/eshop/internet- ... m/c-200128
Kαρτοσυμβόλαιο,πληρώνεις μόνο το πακέτο που βάζεις,δεν έχει παγιο οπότε αν δεν βάλεις πακέτο δεν πληρώνεις τίποτα.
200gb για 30 μέρες 20€,ένα μέρος απο το πακέτο είναι για ΕΕ αλλά δεν θυμάμαι ποιο ποσοστό.Εχει και πιο μικρά πακέτα.
Κάνουν και rollover τα ίδια πακέτα.
Άβαταρ μέλους
By bebes
Dimitris_P έγραψε:Έβαλα και στον πατέρα μου frog. Υπάρχει τρόπος αυτόματης ανανέωσης του πακέτου ή πρέπει να τους το κάνω κάθε φορά χειροκίνητα;

Γίνεται να βάλω στο κινητό μου την εφαρμογή και να προσθέσω και τα δύο τους νούμερα για να τα ανανεώνω αν είναι πιο εύκολα;

.

Βάλε την εφαρμογή cosmote στο κινητο ή σταθερό και απο εκει θα κανεις οτι θέλεις με ανανεωσεις και πακετα

Απο την εφαρμογή Frog μπορεις να διαχειριστείς μονο εναν αριθμό, απο την κοσμοτε οσους θέλεις
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#848720 Εικόνα
Εικόνα
Υποτίθεται ότι έχουμε γραμμή 50αρα .
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά λογικά έπρεπε να είναι πιο γρήγορες οι ταχύτητες . Βάζω φωτό κ από δυο προγράμματα που υποτίθεται διαβάζουν ταχύτητες . Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι χαμηλή όντως η ταχύτητα ;
Με όποιον κ να μιλήσαμε είπε ότι δεν υπάρχει τρόπος να έχουμε γρηγορότερο Ίντερνετ στην περιοχή ( Cosmote , vidafone κλπ ) .

Απευθυνθήκαμε σε nitech ( δεν καλύπτει ) κ Μετάδοσης ( περιμένουμε απάντηση ) για ασύρματο . Είμαστε πίσω από το Ωραιόκαστρο κ οι κεραίες δεν μας βλέπουν .

Η επιλογή του Ίντερνετ που προσφέρει ο Elon musk ? Έχει κάποιος εμπειρία ;

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
bill33 έγραψε:
bujinkan έγραψε:Ερωτηση παρακαλω στους γνωστες
Ευχαριστω πολυ κυριοι

https://www.vodafone.gr/eshop/internet- ... m/c-200128
Kαρτοσυμβόλαιο,πληρώνεις μόνο το πακέτο που βάζεις,δεν έχει παγιο οπότε αν δεν βάλεις πακέτο δεν πληρώνεις τίποτα.
200gb για 30 μέρες 20€,ένα μέρος απο το πακέτο είναι για ΕΕ αλλά δεν θυμάμαι ποιο ποσοστό.Εχει και πιο μικρά πακέτα.
Κάνουν και rollover τα ίδια πακέτα.
Εγω ειπχα βάλει αυτο

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pr ... ernet.html

Για 10 μήνες ήθελα ελαχιστο internet, αλλα ήθελα οπότε τα αλλα πακετα δεν κου εκαναν γιατι εληγαν. Οπότε εβαζα αυτό με 80 για ενα χρόνο, και όταν είχα αναγκη (το καλοκαίρι) για περισσότερα, ανανέωνα με μηνιαία

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#848754 Προβλήματα σήμερα για τους συνδρομητές της Nova :roll:

https://www.in.gr/2023/12/10/greece/nov ... etes-ores/
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#852029 Έκλεισα συμβόλαιο με Vodafone

Απεριόριστες κλήσεις
600 SMS
7GB DATA
14,60€

Στην Cosmote πληρώνω 17,50 για 10GB και μου έκαναν προφορά για να συνεχύσω στο ίδιο πρόγραμμα με 22€ :dizzy:
(Θα στείλω Κούλη να καθαρίσει :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:Έκλεισα συμβόλαιο με Vodafone

Απεριόριστες κλήσεις
600 SMS
7GB DATA
14,60€

Στην Cosmote πληρώνω 17,50 για 10GB και μου έκαναν προφορά για να συνεχύσω στο ίδιο πρόγραμμα με 22€ :dizzy:
(Θα στείλω Κούλη να καθαρίσει :shifty: )
Ελπίζω να σε καλύπτει το σήμα.
Πολλά παράπονα ακούω

Εμένα με πήρε η cosmote για ftth σε όλη την πολυκατοικία.
Μου δίνει απεριόριστα τηλέφωνα και 300ρι ίντερνετ με 5€ παραπάνω από όσα πληρώνω και τα αφαιρεί από το κινητό για δύο χρόνια όσο κρατά το συμβόλαιο.

Οπότε αναμένω τον μηχανικό να κάνει την μελέτη κλπ.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
PaNick67 έγραψε:Ελπίζω να σε καλύπτει το σήμα.
Πολλά παράπονα ακούω

.

Νίκο, τις περισσότερες ώρες είμαι στην εταιρία και στο σπίτι και δε με ενδιαφέρει η κάλυψη. Έξω, πιστεύω δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί κινούμαι σε κεντρικές περιοχές.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
saxon_747 έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Ελπίζω να σε καλύπτει το σήμα.
Πολλά παράπονα ακούω

.

Νίκο, τις περισσότερες ώρες είμαι στην εταιρία και στο σπίτι και δε με ενδιαφέρει η κάλυψη. Έξω, πιστεύω δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί κινούμαι σε κεντρικές περιοχές.

Εχω την εντυπωση οτι πεφτει η γραμμη ακομα κι οταν εχει καλο σημα. Η μανα μου εκανε το λαθος να παει στη Βονταφον για να γλυτωσει 3€ το μηνα και τα ακουσε τα σχολιανα της. Καλυτερα να στα εδινα εγω ρε μανα το 3ευρω παρα να μου γινονται τα νευρα τσανταλια καθε φορα που μιλαμε...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#852095 Έχω Βόντα εδώ και 6-7 χρόνια. Μου έβγαλε προσφορά για δύο χρόνια στο πρόγραμμα Red με απεριόριστα τα πάντα. Τιμή στα 19 κάτι. Εννοείται πως το αποδέχτηκα κι είναι μεγάλη πόρωση να μη σε νοιάζει η κατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#852098 Πολλα χρονια βονταφον και γω,
Αλλα οχι πολυ ευχαριστημενος με τα δεδομενα. Κινησα να παω Κοσμοτε αφου εχω στο σπιτι 1gbps.
Στην Κοσμοστε στα ιδια σημεια χειροτερη αποδοση. Και στο σπιτι 0 σημα για κλισεις.
Την ιδια μερα με πηρε η Βονταφον να μου πει γιατι βιαστηκα να φυγω και μου τα εδωσε ολα απεριοριστα παλι 15€.
Ξανα βοντα λοιπον.