Corto Maltese έγραψε:Ω ρε πουστημ 5 σελίδες επειδή ο στόκος ο mjacob προσπαθεί να κάνει συζήτηση με τον dimik και τον trident. Λυπήσουμαςναουμ
έχεις να πεις κάτι? αν ναι πες το ευθέως
Corto Maltese έγραψε:Ω ρε πουστημ 5 σελίδες επειδή ο στόκος ο mjacob προσπαθεί να κάνει συζήτηση με τον dimik και τον trident. Λυπήσουμαςναουμ
kubiak έγραψε:trident1971 έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=39188
Ο Πάνος Καμμένος αντικατέστησε τη σημαία της Ε.Ε. με τη Βυζαντινή
![]()
![]()
αντε ρε μλκ μουφα ειναι και τρομαξα οτι το εκανε![]()
![]()
![]()
εχεις πμ
Κοίτα ρε π*υτάνα που είναι η ζωή (όσον αφορά την αναταραχή που έχει προκύψει από εχθές στο forum)...
Για το protagon.gr:
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ;
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;
Στο συγκεκριμένο άρθρο έχουν απενεργοποιήσει και τα σχόλια ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ...
ΚΟΤΕΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ;
Anonymous Founder έγραψε:Το Μουφανετ υπάρχει καιρό στο protagon και είναι φανερό πως είναι εντελώς χιουμοριστικό. Τι ακριβώς θέλεις να πεις;
dimik έγραψε:...
Οικονομικά, φυσικά και αστειεύεσαι. Ναι διαφωνώ, εγώ και όλη η... βιβλιογραφία.
dimik έγραψε:Ξέρω θα προτιμούσες να γράφω σε jmarrιο ύφος για να έχεις προφανή στόχο αλλά μπα....
rx8_drifter έγραψε:@dimik
θεωρείς σοβαρό συνομιλητή τον εαυτό σου λέγοντας στον άλλον δε μας γαμάς με τη βιβλιογραφία, εγώ αυτά βλέπω?
mjacob έγραψε:dimik έγραψε:...
Ρε συ dimik, έχεις που αναμασάς το "βιβλιογραφία" 450 φορές σε κάθε σου post [εεπ αυτό είναι ειρωνία εκ μέρους σου αλλά γμστο], και όοοοολο αυτό γι' αυτήν την απάντηση:Οικονομικά, φυσικά και αστειεύεσαι. Ναι διαφωνώ, εγώ και όλη η... βιβλιογραφία.
που από κάτω κάθισα και προσπάθησα να σου εξηγήσω το γιατί.
Πάρε τρεις ανάσες, κάτσε και ξαναδιάβασε όλη τη συζήτηση, και κάτσε και δες ποιος ήταν αυτός που φόρτωνε σιγά σιγά και άρχισε τις ειρωνίες και τις προσβολές [για να σε βοηθήσω: διαρκές αναμάσημα της "βιβλιογραφίας", "κολχόζ, ζλάταν ιμπραήμοβιτς" "Στο έγραψα και σε προηγούμενο post.....ποιόν ενδιαφέρει πραγματικά?"], μόνο και μόνο επειδή είδες τη λέξη "βιβλιογραφία", σε μια απάντηση που μόνο ειρωνική δεν ήταν.
Επειδή ειλικρινά νομίζω ότι αυτό είναι ο πάγιος τρόπος που αντιμετωπίζεις τον αντίλογο σ' αυτά που λες, και μάλλον δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον να συζητάω με κάποιον που θεωρεί την αναφορά στην ανθρώπινη γνώση ειρωνεία, σου υπόσχομαι ότι εφεξής θα προσπαθήσω το περισσότερο δυνατόν να μην πεταχτώ ξανά σε αυτά που λες. Και σίγουρα όχι με διάθεση διαλόγου.dimik έγραψε:Ξέρω θα προτιμούσες να γράφω σε jmarrιο ύφος για να έχεις προφανή στόχο αλλά μπα....
Με τον jmarr δεν νομίζω ότι είχα κανά πρόβλημα ποτέ να συζητήσω σε ό,τι με ενδιέφερε να συζητήσω, ούτε καταλαβαίνω ποιος είναι ο προφανής στόχος τίνος πράγματος.

Αυστηρό μήνυμα του Πεκίνου προς την Αθήνα για το λιμάνι του Πειραιά και την Cosco
Το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας εξέφρασε τη «μεγάλη ανησυχία του» για τη διακοπή της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, που ανακοινώθηκε από τη νέα ελληνική κυβέρνηση, τη στιγμή που ο κινεζικός όμιλος Cosco ήταν υποψήφιος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.
«Σκοπεύουμε να ζητήσουμε από την ελληνική κυβέρνηση να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα έννομα συμφέροντα των κινεζικών εταιρειών στη Ελλάδα, ανάμεσά τους και της Cosco», δήλωσε ο Σεν Ντανιάνγκ, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείο Εμπορίου.
Τη διακοπή του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων των υποδομών ανακοίνωσε χθες τόσο ο υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης όσο και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης που μίλησε για το πάγωμα της διαδικασίας αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ.
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου την Τετάρτη δήλωσε για το λιμάνι του Πειραιά και τη συμφωνία με την κινεζική Cosco:
«Τέτοιου είδους συμφωνίες όπως αυτή με την Cosco θα πρέπει να γίνονται στο πλαίσιο διακρατικών συμφωνιών και επιδιώκουμε ενίσχυση των σχέσεων τόσο με την Κίνα όσο και με άλλες χώρες». Πρόσθεσε δε ότι η νέα κυβέρνηση «θα σεβαστεί τις συμβάσεις όπως αυτή με την ΣΕΠ ΑΕ (Cosco)» και θα δει με «σοβαρότητα τις συμβατικές υποχρεώσεις»
Τόνισε ακόμη ότι αυτή η κυβέρνηση έρχεται για να δικαιώσει όσους εναντιώθηκαν στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ.
Η κυβέρνηση Σαμαρά είχε προκρίνει πέρυσι την κινεζική Cosco και τέσσερις ακόμη «μνηστήρες» ως πιθανούς αγοραστές του 67% των μετοχών του ΟΛΠ στο πλαίσιο του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων που συμφωνήθηκε με τους δανειστές. Δεσμευτικές προσφορές για την πώληση του μεριδίου αναμένονταν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.
«Ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού παραμένει, η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματάει εδώ», ήταν η δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα το απόγευμα της Τρίτης κατά την προσέλευσή του στην τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης. Ο Θ. Δρίτσας μάλιστα τόνισε ότι «το ΤΑΙΠΕΔ, ή η καινούργια επιτροπή αποκρατικοποιήσεων με τη νέα της μορφή, θα αναστείλει τη διαδικασία πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ».
To ιδιαίτερο - και ως ένα βαθμό πιεστικό - ενδιαφέρον του Πεκίνου για τις επενδύσεις στην Ελλάδα εκφράστηκε και με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το πρωί της Τρίτης, όταν προτού ακόμα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, αντιπροσωπεία της κινεζικής πρεσβείας επισκέφτηκε τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μήνυμα από Μόσχα για τους σιδηρόδρομους
Στο μεταξύ πάντως, η εταιρεία των Ρωσικών Σιδηροδρόμων δήλωσε «έτοιμη» να αναζητήσει διαφορετικές εκδοχές συνεργασίας, σε περίπτωση που ακυρωθούν οι ιδιωτικοποιήσεις μεταφορικών εταιρειών της Ελλάδας.
Αυτό τόνισε ο επικεφαλής του ρωσικού κρατικού μονοπωλίου και θεωρούμενος προσωπικός φίλος του προέδρου Πούτιν, Βλαντίμιρ Γιακούνιν.
«Εάν αποφασιστεί να συνεχιστούν (οι ιδιωτικοποιήσεις), θα συμμετάσχουμε. Εάν αποφασιστεί να μη γίνει η ιδιωτικοποίηση, θα δούμε πώς η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να αναπτύξει τις σιδηροδρομικές της εταιρείες και εάν μπορεί εδώ να εμφανιστεί δυνατότητα για κοινή συνεργασία» είπε σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο ρώσος αξιωματούχος.
Πηγή: http://www.tanea.gr/news/economy/articl ... thn-cosco/
dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:@dimik
θεωρείς σοβαρό συνομιλητή τον εαυτό σου λέγοντας στον άλλον δε μας γαμάς με τη βιβλιογραφία, εγώ αυτά βλέπω?
Να συζητούσαμε για την απόσταση ήλιου-σελήνης, την χρήση πετρελαιοκινητήρα έναντι βενζινοκινητήρα και γενικά κάτι τεχνικό να σου πω έχεις δίκιο. Αν και η συνεχής παράθεση πηγών δηκτικά με σκοπό το "κοιτάξτε αυτός είναι ηλίθιος κι εγώ έξυπνος (γιατί παίζω το google στα δάχτυλα)" είναι τουλάχιστον χυδαία.
Συζητάμε όμως για κοινωνικά φαινόμενα και συμπεριφορές που μεταβάλλονται μέρα με την μέρα, θα μου πει η βιβλιογραφία που έγραψε κάποιος ξέμπαρκος πιθανότατα εκτός χώρας πως ζει ο παππούς και ο θείος μου κι αν ανήκουν σε χαμηλή τάξη όντας αγρότες? Επίσης μια πηγή από ένα σύγγραμα δεν είναι ποτέ θέσφατο εκτός αν μιλάμε για προφανή πράγματα τύπου 1+1=2.
Από εκεί και πέρα...
Αν κάποιος δεν με θεωρεί σοβαρό συνομιλητή υπάρχει το ignore list ή η επιλογή να μην με quotαρει
rx8_drifter έγραψε:dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:@dimik
Να συζητούσαμε για την απόσταση ήλιου-σελήνης, την χρήση πετρελαιοκινητήρα έναντι βενζινοκινητήρα και γενικά κάτι τεχνικό να σου πω έχεις δίκιο. Αν και η συνεχής παράθεση πηγών δηκτικά με σκοπό το "κοιτάξτε αυτός είναι ηλίθιος κι εγώ έξυπνος (γιατί παίζω το google στα δάχτυλα)" είναι τουλάχιστον χυδαία.
Συζητάμε όμως για κοινωνικά φαινόμενα και συμπεριφορές που μεταβάλλονται μέρα με την μέρα, θα μου πει η βιβλιογραφία που έγραψε κάποιος ξέμπαρκος πιθανότατα εκτός χώρας πως ζει ο παππούς και ο θείος μου κι αν ανήκουν σε χαμηλή τάξη όντας αγρότες? Επίσης μια πηγή από ένα σύγγραμα δεν είναι ποτέ θέσφατο εκτός αν μιλάμε για προφανή πράγματα τύπου 1+1=2.
Από εκεί και πέρα...
Αν κάποιος δεν με θεωρεί σοβαρό συνομιλητή υπάρχει το ignore list ή η επιλογή να μην με quotαρει
Kατά την γνώμη μου, η όλη σου συμπεριφορά είναι εντελώς άκυρη. Όταν κάποιος συζητάει, μπορεί να αντιπαραθέσει ό,τι γουστάρει, πολλώ δε μάλλον και πηγές απο ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το ζήτημα απ το εμένα ο μπατζανάκης του θείου του κουμπάρου μου ζει έτσι. Ίσα ίσα που δείχνει και ενδιαφέρον απο κάποιον να πάει σε βάθος η κουβέντα.
Αν ξαναδιαβάσεις λοιπόν τις απαντήσεις, θα δείς ότι εσύ είσαι αυτός που ειρωνεύεται με σχολιάκια τύπου κολχοζ κλπ κλπ κι όχι ο μγιάκωβος.
Κι όχι, δε σε βάζω στην ignore list γιατί παρ όλο που διαφωνώ σε πολλά απ αυτά που γράφεις τα διαβάζω με ενδιαφέρον
Χρήστος Λάππας έγραψε:«Τέτοιου είδους συμφωνίες όπως αυτή με την Cosco θα πρέπει να γίνονται στο πλαίσιο διακρατικών συμφωνιών και επιδιώκουμε ενίσχυση των σχέσεων τόσο με την Κίνα όσο και με άλλες χώρες».
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]